2012 Haziran-Temmuz-Ağustos Bebekleri ve Anneleri

Başlatan Emine, 14 Ekim , 2012, 01:40:57

« önceki - sonraki »

pinar09

Merhabalarr, geçen yıl bundan 2,5 ay önce falan hamile miyim değil miyim diye buradan bendeki belirtileri yazmıştım. Endişelerimi, korkularımı paylaşmıştım. Sonra tekrar giremedim çünkü hamilelğim hem psikolojikman hem de fiziksel olarak çok zor geçti. Doğum anı geldi çattı sancılarım başladı bir gece vakti, bir gecede 3 hastane dolaştık devletten tut, üniversite, özel hastanelere...Ama hepsi sancı var ama bekleyeceksin çatı açılmamış dediler.Bir gün hiç uyumadan bekledim evde sancılarla,akıntılarla,kanamalarla.Bekledik ve gittik tekrar ancak 2 saat daha bekletilirse bebek de anne de ölecek dediler. Ne biçim sağlık düzeni bu, benim anneannem ebeydi sağlık okulunu bitirmiş. Bana en başta dedi kızım çatının genişliğine baktılar mı diye.Ben hep bakmadıklarını söyledim, sen merak etme anneanne senin zamanında sağlık ocağından ibaretti, şimdi herşey tamtekmil, bilirler dedim. Ve doğum zamanı kadına hak verdim. Neyse ki onca zorluğa rağmen  allahıma bin şükür 6.ayın içinde nur topu gibi kızım Irmağım var. 23 Temmuz'da hayatımıza dahil oldu. Şimdi evimin neşesi, kuşu, biriciği yanımda. Bebeğimin fotoğrafını da koydum, Sizinle tanıştığıma memnun oldum diyor :). Umarım bu duyguyu herkes tadar, olmayanlara dualarım canıı gönülden.

~ERVA~

Taze annişler nerdesiniz bakıyim :hello2: :hello2:
Benim minik prensesim 7aylık oldu  :nazar:
Gelişimi çok güzel gidiyor yavrumun her ay aşısını
Rütin Dr kontürolnü yaptırıyoruz herşey yolunda
Artık herşey yiyor kızım sadece yumurtanın beyazı süt bal yasak
Çok şükür yemesi gayet iyi :nazar:
Uykumuzda iyim  :nazar:
7 aylık olduk ama henüz dişimiz yok ama çok kaşınıyor damakları kuzumun
Bizden böyle sizin bebişler nasıl

ayşe çağlar

merhaba ben yeni üye oldum sanırım sürekli yazmıyorsunuz bebegim 7 aylık ama emeklemiyoa sizink,iler nasıl bide kızım parmağını emiyor cvp bekli

ilkaydin

Pek fazla yaz annesi yok galiba..bizde yeni dahil olduk..dün itibariyle 8ayimizi doldurduk..Allah herkesin bebeğine saglik sıhhat versin, nazarlardan saklasin..biz biraz fazlaca kipir kipiriz galiba.karistirmadigimiz oda kalmadi..biraz takılsa da boğazımiza  puturlu yiyeceklerden de yemeye çalışıyoruz..

rukiyeylmz

Alıntı yapılan: ilkaydin - 06 Mart , 2013, 13:49:35
Pek fazla yaz annesi yok galiba..bizde yeni dahil olduk..dün itibariyle 8ayimizi doldurduk..Allah herkesin bebeğine saglik sıhhat versin, nazarlardan saklasin..biz biraz fazlaca kipir kipiriz galiba.karistirmadigimiz oda kalmadi..biraz takılsa da boğazımiza  puturlu yiyeceklerden de yemeye çalışıyoruz..

merhaba.benim kızım da 5 temmuzda doğdu.bebeğinin dişleri çıktı mı ?

~ERVA~

Merhaba annişler nerelerdesiniz :opucuk:kızım 9. Ayını bitirmek üzere herşey yolunda gidiyor şükür 2 tane dişimiz var çıkarırken kolay çıkardı kuzum :nazar: :love9:herşey yiyor artık az az emeklemeye başladı koltuktan tutuna biliyor kalkıp  :nazar: :love9:eee sizin minnoşlar nasıl  :k06:

paşamm

Benim yakışıklım da 10,5 aylık. Şuan.. Bizim dişlerimiz biraz geç çıktı...1,5 tane dişimiz var :D çok hareketlendi bu aralar. Durmuyor yerinde..emekliyor, bir yerlere tutunarak yürüyor... Artık yorulma zamanımız geldi sanırım.. Ama o gülüşü herşeyi unutturuveriyor