2012 Mart-Nisan-Mayıs Bebekleri ve Anneleri

Başlatan Emine, 14 Ekim , 2012, 01:23:18

« önceki - sonraki »

Emine

Bebeği 6. ayını doldurmuş Mart-Nisan-Mayıs 2012 doğumlu bebek anneleri buradan devam edebilirler  :icon_thumright:

__nil__

teşekkürler emine sayfayı açtığın için.biz artık o kadar zor giriyoruz ki siteye sayfa açmak bile gelmedi aklımıza.bahar bebekleri fırsat vermiyor annelere :k06:

inş gzel paylaşımlar olur



°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

yeni sayfamiz hayirli olsun kizlar  :k06: :k06: aynen zaman bulsak hep yazcazda neysem  :laughing7: gene arada ugruyalim ne var ne yok haberdar olalim  :love7:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

@Melek Yüzlüm@

6. ayımız dolmadı ki girelim gerçi diğer sayfayada ugrayan yok benden basşka inşallah burada olursunuzda eccük sohbet edekk 6. ayımız dolsun burdayımm



°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

olsun cnm sen gene gelebilirsin tabi birilerini bulabilirsen  :ehi: :ehi: söz isu hastaliklardan bi kurtalalim hep gelcez zaten kis geliyo disarida cikamayiz  ::)
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

@Melek Yüzlüm@

bişi kalmadı zaten 1.5 ay var 6. ayımıza girin tabi yaa neler yapıyor fıstıklar siz neler yapıyorsunuz hep bilelimm  :opucuk:



__nil__

selam kızlar nasılsınız fırsat bulmuşken yazayım dedim.benim minik kelebeğim artık 7 aylık oldu.emeklemek gibi bir çabası yok hiç.direk ayağa kalkıyor kenara tutunarak durmak istiyor ama daha erken diye müsade etmiyoruz.yürüteç aldık başta çok korktu binmek istemedi ama şimdi birazda olsa  biniyor ve geri geri yada yan yan gidiyor ilerleyincede anlam veremiyor herlade korkuyor :k06:
henüz dişimiz çıkmadı ama dr normal dedi çünkü benimde eşiminde 8 ay civarı çıkmış dişler.dişimiz yok ama sıkıntımıız çok malesef gece huzursuz uyuyor.iştahıda pek yok bu aralar mızmızlanıyor.
birde uykuya dalmamak için çok zorluyor kendini.gözler kıpkırmızı hala oyun pşnde her akşam uyutçaz diye canımız çıkıyor.
beslenme şeklimiz anne sütü+ aptamil+ ekgıda..gerçi ek gıda çok az yiyor ama inş zamanla alışır.zaten dr lar 9.aya kadar çok ek gıda vermeyin diyorlar ondan içim daha rahat.
en sevdiği şey dışarda gezmek.ama bebek arabasında sıkılıyor bisüre sonra hmen kucak istiyor bu durumda bizi zorluyor çünkü kilosu iyi maşallah taşıyamıyorum uzun süre kucağımda.
otomobilde gezmekten hiç hoşlanmıyor ne oto koltuğunda ne kucağımda durmuyor kısa mesafede  bir yere gi,tmek bile bana ızdırap oluyor.
bu kız daha şimdiden bu kadar sıkılgan ben ilerde napçam kimbilir :k06:
her sabah kızım yatağında uyanıp o küçücük elleriyle yatağın kenarına tutunup yetişebildiği kadar bana bakıo sadece gözleri gözüküo o kadar komik ve güzel ki her sabah mutlu uyannmak böyle bişey heralde :nazar:
bugün kızıma bayramlık cicielr almaya gidicez.bu kızımla 2.bayramımız.inş daha nice bayramlar yaşarız.



°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

Slm annisler bende zaman bulmuskene az yazim kizimlan ilgili  :muzz: :muzz: :muzz: ecrinim yakinda 9ayina gircek insallah  :amin: :nazar: :nazar: hergün yeni seyler yapiyo beni sasirtiyo  :-ooo mesela dün ben mutfaktayken bi baktim ecrinden ses yok dedim kesin bi is basinda neysem bi bakim dedim anamm benim cadi televizyon dolabina diklenmis tek basina nasil becerdi hala anlamadim  :ehi: :ehi: baya yüksekti cünkü sonra inerken takip ettim önce poposuna oturdu sonra devam dolandi  :k06: :k06: cok tatliydi o ani fotosunu cektim hatira kalsin  :laughing7: bugün hep ayni hareketi tekrarladi ama asagi inerken düstü  :-\ artik bisiler dedigi zaman anlayabiliyorum kolay kelimeleri söyleyebiliyor  :muzz: :muzz: yemek konusuna gelince arada kusuyo bazende iyi yiyo sebzelerlen ona yemek yapiyom meyve yediriyom eline bisiler veriyom kemiriyo iki disimiz var bu arada  :laughing7: günüm onlan geciyo hep pesindeyim daha dogrusu o benim pesimde wc gitsem bile pesime geliyo  :k06: :k06: bu arada beni görenler kurudun cok zayifsin diyolar  :occasion14: :occasion14: eski kilomdan daha zayifim ecrin sayesinde  :k06:

sizde zaman buldukca yazin sormak istediklerinizi sorun  :hello2: :hello2:

bu arada bebislerimizin ilk kurban bayramlari kutlu olsun nice bayramlara insallah hep beraber  iyi bayramlar kizlar  :love7: :opucuk: :opucuk: :wave: :wave:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

@Melek Yüzlüm@

kızlar nasılsınızz biz 5. ayımıza girdik şükürler olsun :nazar: 6 aya yollandık  kontrole gidicez artık ek gıdaya geçicez dedi idi doktorumuzz bizde ilk kurban bayramımızı geçirdik pek bişey ögrenemedik evde bizimki kafasını kaldırıyor oturmak istiyor kendi kendine konuşuyor  şimdilik bu kadar inşallah bizimki de ecrin ablası gibi olucak gülcüm maşallah senin fıstıgaaa :nazar: :nazar: :nazar:



azelia

selam güzel annelerrrr, biz geldik oğluşumlaaaa... (ay bu cümleyi özlemişim:) ) tabi hamileyken biz geldik diyebiliyoduk ama şimdi oğluşum uyuyo ben tek başıma geldim:))) 2 gün sonra 8 aylık oluyoruz, 9. ayımıza giriyoruz... Metehan paşam 9 küsür kilo ama bu ay kontrolümüz yok küsüratını bilmiyorum, çok tombalak bişey maaşallah, emekleme çabamız yok, tutunup kalkmıyoruz da ama yürüteçle resmen show yapıyoruz, evin altını üstüne getiriyoruz.

Beslenme şeklimiz sabah kahvaltısı, meyve, sebze püresi ve yoğurt şeklinde... Aralarda ve gece boyu anne sütü alıyor. Hiç mama kullanmadık, doğduğundan beri sadece anne sütü aldı, maaşallah hala da devam ediyor.

3 aydır çalışıyorum, Anneannesi bakıyor oğluma, ara sıra da babaannesi... Oğlum onlala çok mutlu çünkü gözlerinden bile sakınıyolar maaşallah:)

Bizden haberler böyle, sizi çok özlemişiz, inşallah girerim fırsat buldukça...

Öpüyoruz herkesiiiiiiii

@Melek Yüzlüm@

hoşgeldin canım fotosunu da koyda görelim maşallah kilosu gayet iyi imiş paşanın :nazar: :nazar: :nazar: bizde 6 aya doğru yola koyulduk bu ayki kontrolde 8300 kiloya ulaşmışık artık az az kilo almaya başladı ve sebze çorbası na başladım 2 çay kaşıgı tadına alışsın diye veriyorum sonra yoğurt denicem ve ardından meyve suyu püresi ve muhallebiyi tatdırıcam tabiki sırayla 6 ayından sonrada bunları düzenli bir şekilde öğün olarak vericem benim kızda sadece anne sütü alıyor  :love9: :love9:



__nil__

selam bahar anneleri ve bahar kelebekleri nasılsınız?
biz iyi sayılırız kızım 2 gündür pek huysuz kakasını zor yapıyor hiç böyle olmamıştı kabız oldu sanırım kakası da çok sertt mamalarına zeytinyağı koyuyorum ama sanırım daha çok koymam gerekicek.çok verince de ishal olur diye korkuyorum.
bunun dışında bebeğim emeklemekten hiç hoşlanmıyor yüzüstü yatırıyoruz geri  geri gidiyor ama çok çabuk sıkılıyor.dişi de çıkmadı hala gerçi bizimde geç çıkmış ama çıksa belki şu  huysuzluğu azalırdı biraz.sabahın köründen beri ayaktayız ya.
kilosu ve boyunu tam bilmiyorum 9.ayda birdahaki kontrolümüz ama kilosu 10 kiloya yakın boyuda 70 cm in üzerinde ama bi dahaki ay görcez bakalım.
anne sütü +aptamil ve kahvaltı,çorba,meyveli bisküvili karışım yada tahıllı kaşık mamalarından yiyor çok olmasada.şimdilik idare ediyoruz ama birtek sorunumuz kesinlikle yemeklerin içinde pütür olmucak anından öğürüp kusuyor sonrada yemiyor nasıl olucak böyle bilemiyorum nasıl alıştırıcam ben???7
bunun dışında dışarda gezmeye bayılıyor etrafa bakıyor diye.ceketini giydirdiğim anda anlıyor ve seviniyor çığlık çığlığa.eşiminde benimde arkamızdan ağlıyor gidince.bol bol heceliyor..ba nana,gaga, ar ar dar dar ,yaya vs. :k06:

sizlerle artık denk gelemiyoruz ama gelişmeleri yazında en azındna haberdar olalım birbirimizden hamileyken o kadar çok paylaşım oldu şimdide olsun



@Melek Yüzlüm@

BENDE YAVAŞTAN EK GIDAYA GEÇTİM CANIM DOKTOR ARTIK BAŞLAYALIM DEDİ PÜTÜRLÜ YİCEKLERİ RED ETMESİN DİYE BLENDIRDAN GEÇİRMİYORUM KENDİM TEL SÜZEKTEN GEÇİRİYORUM SEBZE ÇORBASI DENEDİM İLK OLARAK

HERKEZİN ARDINDAN BEN CEVAP VERİR OLDUM HEP BURDAYIM ÇÜNKÜÜ  :k06: :k06: :k06:



azelia

Nilcim kız bebeklerin beslenmesi biraz daha zor oluyo sanırım... Ne de olsa narin melekler onlar:) bizim paşalar gibi ne versen yemiyolar:) canını sıkma alışır, daha çok başındayız yolun, bi bakıcaz bizim yemeklerden yiyolar... Bu arada bu sayfayı çok özlemişim yaaa...

Biz de emeklemiyoruz geri geri gidiyoruz ve dişimiz yok...

__nil__

selam arkadaşlar nasılsınız_ yine yorucu bir günün ardından kısa sürede olsa nete girebildim.hemen gelişmeleri yazayım.çok şükür kızım iyi,yemek konusunda seçicide olsa yinede çok da iştahsız değil  :nazar: sadece pütürlü gıda konusundaki sıkıntımız devam ediyor.bunun dışında ben 1 aydır öğretmen ataması dersaneye başladım kızımı haftada 3 gün anneanne ve babanesi bakıyor şükür ki aklım kalmıyor onlarada alıştı. :amin:
Bunun dışında tabi dersane dersler ev koca çocuk derken bana çook yorucu bir hayat kalıyor sürekli koşuşturma dolu.ama bunada şükür tabi.
bunun dışında duru emeklemek istemio yatınca sıkılıo ama kollarından tutunca adımlıyor yürüteçtede ilerlemeye başladı önceden geri geri gidiodu çünkü.
doktor ve sağlık ocağı kontrolümüz 9.ayda  merak ediyorum boyunu kilosunu ama pek aldğını sanmıyorum maşallah çok hareketli çünkü.
uykularıda idare eder işte gece genede 3-4 kez kalkıyor emiyor yada mama yiyor uyuyor ama emzikle uyudyğundan her emzik ağzından çıktığında ağlıo ve gecede defalarca emzik takıyorum bu bana eziyet oluyor baya.emziksiz de uyumuyor denedim ama olmadı.

bunun haricinde ben hala tombik kaldım  :toothy10: hamileliğe kilolu başlamıştım zaten 10 kilo aldım toplamda 10 kiloyu verdim ama eski kilom ve sarkık göbeğim hala duruo malesef :sad1:

şimdilik bizden bu akdar sizde yazında okuyalım paylaşalım.ben kaçtım görüşmek üzerre :wave: