Eski nişanlımla aynı işyerınde çalısmam doğrumu sizce

Başlatan Krem, 14 Ekim , 2012, 00:23:04

« önceki - sonraki »

fıstık

Alıntı yapılan: Krem - 14 Ekim , 2012, 15:26:20
sırketın baska subesı var ama yurt dısında orayada gıtmek ıstemem yabancı bıryerde yapamam gıbı çok dusundum ısten cıkmam konusunda ama böle bır fırsatı yakalıyordum oda geldı ayagıma .. ama iş aramayada devam edıcem bulana kadar sabretmem lazım ..
aslında kızlar ne dusunuyorum bılıyormusunuz sikayet etmek ıstıyorum ama korkuyorumda tekrardan musallat olucak yıne tehdıtler havada ucusucak offf bılmıyorumm yada dedıgınız gıbı tasa taragı toplayıp baska sehıre yerlesmek bırıkmıs param var bıraz abımde destekcım olur kredı de çekebılırım ama işimi ayarlamam lazım bunun için ..

o kadar ah edıyorum ki rabbım tez zamnada cezasını versınnn

dualarınız için sağolunn  :opucuk:

canım bak eğer bu adamla ilgili elinde delil varsa eski olaydan dolayı ceza falan almadımı bu

yani o olaydan sonra şikayetçi olmadınmı

bunu kullanıp onu şirketten attırabilirsin

Ama sana tekrar bişi yaparmı bu da var

OOfff ben ne desem bilemedim yani iğrenç herif gebersin  :caca: :caca: :caca: :caca:



asya81

CANIM O İŞTE CALIŞIP MANEVİ PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKMI ÇEKMEK İSTERSİN ÖNCE BUNU DÜŞÜN.BENCE ELİNDE İMKAN VARSA KAYBOL ORTADAN.BİRİNCİ ZARARDA ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK RAHATÇA GEZEN İNSAN İKİNCİ ZARARIDA RAHATLIKLA VERİR İNSANA

°•.ℓανιηуα.•°

gerçekten film gibi...

yaşadıkların kolay kolay kaldırılabilecek bir şey değil canım. demek ki çok güçlü bir kadınsın,bebeğini tek başına dünyaya getirip ona bakabiliyorsun.

o adam adinin tekiymiş. malesef yasalarımız ve örfi kurallarımız her şey kadını desteklemiyor. keşke zamnında şikayet etseymişsin de çekseymiş cezasını. dışarıda içimizde elini kolunu sallayarak gezmesi hak değil.

neyse...

ben olsam o iş yerinde onunla aynı çatı altında mümkün değil duramazdım. bana trilyonlar da verseler kalamazdım sanırım. tabii ben dışardan biri olarak söylüyorum böyle.

bu arada kızının babası kim olarak görünüyo kimliğinde ?



xxcansuxx

başlıktaki eski nişanlı çok masum gibi geliyor okuyupda işin aslını öğrenince bencede uzak tutmalısın o adamı kendinden... karaktersiz kişiliği bozuk bu adamın, niyeti kötü zamanında yaptığı olaydan pişmanlık duyup yüzüne bakamaz halde olması gereken adam birde karşında sırıtıyor mu  :violent1: :violent1: :violent1:

kızının ilerde ikinizin huzurunun bozulmaması için maddi sıkıntı çek ama kafan rahat olsun...zaten öyle biriyle çalışırken her sabah işe hevesle gidilir mi diken üstünde olurdum yerine koyuyorumda kendimi... rabbim onu cezasız bırakmaz inş.  :amin: :amin: :amin: Allah yrdımcın olsun


iklima

Canım ya sen o psikolojiyle yaşa herkese herşeye ragmen yeni bir düzen kur çıksın yıne o densiz herşeyi mahvetsin.daha ilk günlerden tapibe başlayan sana rahat vermez.çok zor bir durum allah yardımcın olsun
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

Krem

kızlar yeni iş görşmelerinde bulundum bir kaç yerden haber bekliyorum ınsallah güzel sonuclar çıkar  :amin: halen o işimde devam ediyorum suan bi iş bulana kadar burdayım  :-\
size güzel haberımde var ama yaklasık 1.5 senedir tanıdıgım brisi var hep yanımdaydı kötü zamanlarımda kendiside çok iyi hayatımızı brleştirmeyi düşünüyoruz evlenme teklifi etti bende kabul ettim  :love7:oda eşinden ayrılmıs 5 yıldır yanlız  onunda kızı var benım kızla yaşıt .. hafta sonları goruyor annesınde kalıyor kızı ..
eger evlenırsek allahın izniyle  bulundugum yerden ayrılıyorum bütün gecmısımı biliyor buna ragmen bana sahip çıkısı benı çok duygulandırıyor  :love9: kızımla ilgiside çok oda çok alıstı ona ..

geçen gün o adam yolumu kesti iş çıkısı o ordaymıs dıye ben o işe baslamısım guya unutamamısım onu  :cussing: açtım ağzımı yumdum gözmü bende o an bagırıp çağırdım ona , o kadar korktum ki eskıler fılm serıdı gıbı gectı gozumden . çantamda biber gazı vardı sıkmak için zor tuttum kendımı .. neden halen böle yüzsüz neden vicdanı sızlamıyor bunun  :crybaby2: ben neler çektim o neden halen cekmıyor bazen ısyan edesım gelıyor allah korusun sonra kızıyorum kendıme ..
sanırım tek çarem evlenıp mutlu yuva kurmak buradan gıtmek ..

kızım abimin üstüne kayıtlı babası o gorunuyor

muhribe

canım ya roman gibi bir hayatın var  :y25:

pislik yüzsüz herif  :violent1: :violent1: :violent1: eğer bu dünyada çekmiyorsa yaptıklarını ahirette onu çok daha zorları bekliyor  :amin: yaptıkları fitil fitil burnundan gelsin  :amin: :cussing: :cussing: :cussing:

bence tutunacak bir dal bulmuşken bırakma canım. madem aranız iyi, sevgi ve saygınız var birbirinize hayatlarınızı birleştirin  :amin: çok mutlu olun inş  :amin: :hello2:

esracım

Bende yaşadıklarına üzüldüm.Umarım hemen bi iş bulur ordan uzaklaşırsın.O orda gülmeye devam etsin sırıtsın ama onu ne zor günler bekliyor Rabbim göstersin.Sakına kızını bilmesin.Zaten öyle insandan baba da olmaz.Kişiliksiz şey...Anne babana da diyecek hiçbir şey bulamıyorum.Zamanında o adamla evlendirmeye kalkarken hiç düşünmemişlermi sonucunu.Allah ım onları da affetmez eminimki...

iklima

Canım inş. çok mutlu olursun.rabbim yüzünü güldürsün bunca sıkıntıdan sonra.ama evlilig bi kurtuluş olarak görme böyle bi hataya düşme.iyce tanimaya çalış inş hakkında hayirlisi olsun çok mutlu olursun
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

Balböceği

İnşallah çok ama çok mutlu olursun  :amin:

Bence en iyisi evlenmek tabi seni iyi bilmesi, ve daha önemlisi sahip çıkması , en azından sahibin olduğunu bilmesi gerek.

Selma27

Canim okuyunca cok uzuldum..Ne buyuk bir sinav gecirmissin.. Cocugunla hayata tek basina tutunmaya calismissin. Cok guclu birisin ..Yasadiklarindan bunu anlayabiliyorum. Allah yardimcin olsun.. InsaAllah sende bir yuva kurar eski hayatinla ilgili yasadiklarina bir cizgi ceker hayatinda yeni bir safya acarsin. ZOr olsada alisiyorsun..

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥


tweety0555

SIMDI SOYLE BIR DURUM AKLIMA GELDI...SEN EGER CALISTIGIN BIR YERDE BIRINE GUVENIP BU KONUYU ACTIYSAN KESIN DUYAR BUNU BIL...IKI KISININ BILDIGI SIR DEGILDIR ONUN KULAGINA GIDER...
DIKKAT ET YANGINDAN KACIP DERKEN DOLUYA YAKALANMA EVLILIGINI COK IYI DUSUNEREK YAP...ALLAH YARDIMCIN OLSUN...BENCE IS YERINDE GAYET OZGUVENLI DURURSAN SANA EN UFAK BIR SEYE KALKISAMAZ...O SANA SIRITINCA SEN DE ONA IGRENC BIR IFADE ILE BAK :suclu: AMA KIZINDAN UZAK TUT



Krem

kızımı bilmıyor ondan oldugunu zamanında evlenıp boşandıgımı söledım eskı eşimden dedim kızım .. iş yerınde çalıstıgım kısılerde öle bılıyor .. annemle konsuuyoruz gorusuyoruz arada gelir yanıma ama babamın yüzünü şeytan gorsun bu hallere düşüren o beni nasıl yalvardım zamanında ama dinlemedi şimdide suç benimmiş gibi benim öle bir kızım yok demiş ben isteyerek olsun istedım zaman butun bunları töbe yarabbım  :sad1: o zor zamanlarımda annemde destek çıkmadı babamdan korkusuna aslında onunlada ılıskımı kesmıstım ama dayanamadım kızım olunca bıraz yumusadık doğumuma bile gelmedi aslında sadece abim ve yengem vardı ..

çok düşündüm kızlar en iyisi bu dıye umarak karar verdim kızımla çok ilgilenıyor , bana karsı bir yanlıs hareketınıde gormedım sahiplenme duygusu oldukca fazla bir an önce kıyalım nikahı dıyor  :k06: eger evlenırsem çalısmıcam istemıyor calısmamı .. haftaya gelip abimden isteyecekler beni  :k06: fazla uzatmadanda nikağı kıyıcaz inşallah .. ben halen o işime devam edıyorum 1 ay daha çalısmak zorundayım sonra ıstıfamı basıp çalısma hayatımı bıtırıcem .. ve buralardan çok uzaklara gıdıcez .. onada dedim sende kızını al hep beraber yasayalım dedim böle demem çok hoşuna gıttı ama annesi vermıyormus kızını içinde hep evlat özlemı var çok üzüluyorum bu haline benım kızımla gıderıyor gecen işten aldı beni kızımıda aldık yemege gıttık parka goturdu kızımı bizzat kendısı ılgılendı benim ufaklıkta çok alıstı ona ayrı oldugumuz zamanlarda sürekli onu istıyor ona gıdelım dıyo  :k06: 

onunla gayet hersey huzurlu , mutlu gecıyor  :nazar: doğru karar verdıgıme ınanıyorum .. eski nişanlımda göz süzmeleri , laf çarpıtmaları halen devam edıyor  :cildir: boğmak için kendımı zor tutuyorum ama son 1 ay sonra artık hıc gormeyecegım onu  :hieyt:

bhrssyy

CANIM YAZDIKLARINI OKUYUNCA NUTKUM TUTULDU DONDUM KALDIM..RABBİM SANADA GÜZEL SEVGİ DOLU Bİ YUVA NASİP ETSİN İNŞALLAH..KIZINA BU ZAMANA KADAR TEK BAŞINA BAKMIŞSIN DİYECEĞİM BELKİ BİN KERE DÜŞÜN AMA YANLIŞ Bİ ADIM ATMA..AYNI EVİN İÇİNDE YAŞAYIP AYNI SOFRADA OTURMADIĞIN SÜRECE KİMSEYİ TANIYORUM DİYEMİYO İNSAN BAZEN.GÖNLÜNDEN GEÇENİ RABBİM HAYIRLI KILIP ÖMRÜNE YAZSIN İNŞALLAH...O HAYSİYETSİZ KARAKTERSİZİ  DE NASI BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN  :amin: :amin: :amin: :opucuk: