HASRET!M S@N@ (CANAN) IN İKİZLERİ DÜNYAYA GELDİ... DUA BEKLİYORLAR

Başlatan doruk38, 12 Ekim , 2012, 18:31:07

« önceki - sonraki »

doğangüneş

rabbim hayırlı bereketli bir ömür versin ikisinede inşallah..çabucak toparlanıp annelerinin kucağını doldursunlar.. :amin: :amin:

__nil__

hem şaşırdım hemde sevindim inşallah sağlıkla büyürler ve sağ salim evlerine dönerler.



ayy

kızlar cananla görüşen oldumu güzel haberlerini bekliyoruz inşallaah kuzular kuvezden çıkıp annelerinin koynunda uymaya başlarlar birnönce :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

sukeyna

Gözünüz aydın canancım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah :nazar:

(A)yşe (D)eniz (A)da

 :nazar: :nazar: canım ya çok sevindim allahım sağlıkla eve gitmek nasip etsin...  :amin: :amin: :amin:

burcum

konuyu açan arkadaş arasın da bi haber etsin :dontknow: merak ediyoruz ALLAH ın izniyle iyilerdir inşallah :amin: RABBİM ime emanet olsunlar :amin:

°•.ℓανιηуα.•°

kız o da yeni doğurdu sayılır  :ehi: pek girebileceğini sanmıyorum.

ama gerçekten çok merak ediyorum. canan bu gün girdi ama bişi yazmadı  :dontknow:



burcum


Krem

rabbim analı babalı buyutsun inşallah bol sütlü ve gazsız günler bende dılıyorum  :k06:

Belgink.

cnm benm cok gecmıs olsunn olsunn .inş bebeklerın ii olucak alıp herbırlıkte ewe dönuceksınn .allah analı babalı buyutsunnn :amin: :amin: :amin: :nazar:

HASRET!M S@N@

kızlar telden giriyorum hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın şimdilik Iyiler sabah gördüm benden süt istediler süt verdik bebeklere beslenmeye başladilarsa korkmayın diyorlar zaten çocuk doktoru ilk üç gün geçerse korkmayın dedi ilaçlara cevap verirlerse dediler oda verdiler şükür besliyoruz bebekleri ne olur dua edin kızlar çok zormuş içim çok yanıyor ama iyi olacaklar ben inanıyorum bir aydan fazla kalacaklarmiş ama hızlı gelişirse daha çabukta olabilir dediler akpm tekrar göreceğim dualarınıza muhtacım         

tulayysl

canım gecmiş olsun. rabbim tez zamnda kucağına verir inş minişlerini. bende yenidoğan yoğun bakım hemöşiresiyim biliyorum. kafana bişi takılacak olursa gorusebiliriz

banu_fth

canım benım yaa .. hbaer varmı dıye bakayım dedım aklımda ve dualarımdasın Allah yardımcınız olsun saglık afıyet olsun bebıslerıne .. ıyıler demekkı cok sukur buna da sukur canan cok mınık dogdular ..
moralını bozma ıyıye gıdıyosa sorun yok demek  :love9:  :nazar: :nazar: :nazar:

kuzucuk

canancım çok geçmiş olsun  :flowers:  :flowers:  :flowers:   canım bebişlerine Allah şifa versin çabucak iyileşip anneciklerinin kokusuna kavuşurlar inşallah  :amin:  :amin:  :amin:

_inci_tanem_

canım benim ALLAH'ın iziniyle çok iyi olacak yavruların  :amin: :amin: :amin:

RABBİM sağ salim sana bağışlasın hayırlsııyla sağlıkla iki yavrunuzla eve dönmeyi nasip etsin güzel ALLAH'ım  :amin: :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin: