KIZLAR MİDE YANMASI VEDE BULANTI BAŞLADI 28. HAFTA...

Başlatan RüZgAr GüLü, 24 Eylül , 2012, 11:20:36

« önceki - sonraki »

RuHGuZeLi

Goncacım senin minnoş pek sivriydi sanırım o yüzden çok yanıyor miğden yukarı çıktığından... Ben hiç yanma yaşamadım Baharatlı asitli şeyler sürekli yiyorum.

Allah herkeze benim hamileliğim gibi bir hamilelik versin çok rahatım Allaha şükürler olsun...

Allahıma şükür oğlumda baharatı seviyor.

Bizim sucuklu yumurta günlerimiz aynen şöyle geçiyor.

Annem kahvaltı da sucuklu yumurta yapıyor ve biz daha annem yapmaya başlar başlamaz anlıyoruz. Oğlum daha ben uyanmadan tepikleriyle uyandırıyor. Anne kalk canım istiyor karnım acıktı diye  :k06: Tabi koşa koşa gidip yemeğimizi yiyoruz. Annemin dediği şe şu kızım sucuklu yumurta yaptığımız zamanlar seni uyandırmaya hiç gelmiyorum kendiliğinden geliyorsun ama diğer günler kapının önünde bağırmaktan helak oluyormuş kadıncağız  :k06: Kızım kalk demekten dilimde tüy bitiyor diyor  :k06:





ponçik

ay maaşallah  :k06: ben de gerçi ilk hamileliğimde hiç yemediğim kadar çiğ köfte ve kokoreç tüketmiştim, hatta çiğ sucuk bile yemiştim ama bunda çok feci mide yanmalarım başladı  :igrenc: ilk başlarda sıkıntı yoktu, yani bulantı vardı ama yanmalar  yeni başladı  :-\  25.haftadan sonra  :cildir:



RuHGuZeLi

Geçer az kaldı goncacığım. Bu zamanlarda geçer  :opucuk: Biz bu sıkıntıları hep gülerek hatırlayacağız inşallah  vee sonunda zafer bizim olcak  :basardim: :basardim:





ponçik




Z. Katip

22+5 haftalığım. ilk üç ay hiç mide bulantım olmadı. şimdilerde her sabah kalktığımda oluyor neredeyse. Eller gider Mersin'e ben giderim tersine hesabı.  doktora hiç sormadım ama bunun  nedenini


duygucuk

sanırım senin hormonlar bu aylarda yükselişe geçmiş :) çok şükür bende öyle aşırı bulantı yaşamadım ama şimdi mide yanmaları mahvediyor
seni çok seviyorum miss kokulu kuzumm