29 Nisan , 2024, 00:53:16

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bebeklerimizin adı ne olacak?

Başlatan şerife Berat, 03 Eylül , 2012, 16:47:39

« önceki - sonraki »

asya81

ben elif koyacaktım neyse bir analizci elif ismindekilerin kadersiz olduğunu söyledi bir hocada elife koymak daha uygun olur dedi bende bundan ötürü koyamadım etkilendim sanırım.nekadar doğru bilemiyorum :icon_scratch:

beteray

Allah sağlıklı verirse ERENAY düşünüyoruz
Melih,Batuhan da güzel kız olsaydı Beray olcaktı

burcum

zeynepcim ay şu şaziye ismini duyunca kocanı dövesim geliyor :cildir: :caca:
çağımıza uygun mu ya :cildir: :caca:
nüfus memuru inşallah ilk ismini yazar şaziyeyi unutur :amin: :muzz: :hello2: :hieyt: ya da bi azar çeker orada kocana :cildir: :caca: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: asya81 - 22 Ekim , 2012, 10:46:13
ben elif koyacaktım neyse bir analizci elif ismindekilerin kadersiz olduğunu söyledi bir hocada elife koymak daha uygun olur dedi bende bundan ötürü koyamadım etkilendim sanırım.nekadar doğru bilemiyorum :icon_scratch:

:sad1:

acaba doğru mu. benim de halamın adı elif. beni büyüten kadın... hiç evladı olmadı,çok yalnızlar. evlatlıkları ama çok hayırsız. gerçekten de çok kadersiz. kızım diyor bana,zaman öyle hain geçti ki bi baktım gün akşam olmuş  :y25: :y25: :y25: o böyle diyince içim parçalanıyo. gerçekten başından geçenleri bi bilseniz çok kadersiz...



ZéynéP.SimAy

cnm ben hergün deliriyom düşündükçe bide inatla hala söylüyo onu koyacağını ben her defasında tepki veriyorum ama yok adam diredi bi tarafını vazgeçmiyo  :caca: :caca: :caca: :caca:
ay evet nüfus memuruyla görüşsemmiki yalvarsammıkii  :dontknow: :dontknow: hayır benden başka kimsede tepki göstermiyo kardeşlrinden faaln herkes gayet memnun bu durumdan kendileri koysunlar ya bananeeeee  :caca: :caca: :caca:  :cildir: :cildir:


°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: zynpesra - 03 Eylül , 2012, 16:48:24
benim kızımın adı Buğlem Şaziye olacak inşallah

zeynep ne olur koymayın ya şaziye de ne  :cildir:

eşinin telefon numarasını ver bak arayalım bebeğimonline olarak tasvip etmiyoruz çocuğun geleceğiyle oynamayın diyelim  :ehi: :ehi: :ehi: ya gerçekten tam dalga geçmelik bi isim. eski okulumda şaziye diye bi öğrencim vardı. arkadaşları dalga geçiyodu valla  :-[



°•.ℓανιηуα.•°

ay zeynep kardeşlerine ne,başka insanlara neee  :caca: :caca: :caca:

sinir oldum ya sen annesisin. ne demek başkaları beğeniyo. kız bak rüya gördüm şaziye ismi pek hayırlı gelmicek ak sakallı bi dede gördüm öyle söylediler falan de. duygu sömürüsü yap. ay yap bişiler.  :laughing7:



burcum

tabi memnun olurlar zeynepcim böyle bir ismi kendileri koymak zorunda kalmayacak :cildir: :caca: nüfusunu sen çıkartmaya git :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: aaaa ben dediydim nüfus memuru yazmamış dersin :ehi: :ehi: :ehi: bana ne kızıyon git nüfus memuruna çemkir dersin üzme bak beni sütlerim kesilir görürsün gününü dersin :ehi: :ehi: :ehi: haftada 1 kutu mama parası vermek zorunda kalırsın bak dersin :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
öznurcum ALLAH mükafatını verir halanın :amin:

ZéynéP.SimAy

cnm inan vazgeçmiyo neler dedim bak dalga geçecekler dedim okulda falan dedim bissürü saçma şarkı var şaziyeyle ilgili falan yada ne bilim hep kötü kullanılıyo bu isim diyorum anlamıyo çok kızacak bize diyorum dinlemiyo bilee  :caca: :caca: :caca: ama babasından falan mı etkileniyo anlamadım  :dontknow: :dontknow:

ZéynéP.SimAy

cnm şu ak sakallı dede benim değilde gerçekten onun rüyasına girseee 7 aydır bekliyom girsin diye ama yookk girmiyo arkadaşş  :laughing7:
nüküü ben hastaneden çıkar çıkmaz koşayım nüfusa yazdırayımm geleyimm  :ehi:

burcum

yada bir numara çek ayıl bayıl birşey yap zeynepcim olmayacak bu böyle damar gir doğumda ölürsem görürsün falan de :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: sonra başını çok duvarlara vurursun gül gibi karımı kırdım kıymetini bilemedim diye :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: at kendini yere ayıl bayıl erken doğurucam senin yüzünden de ağla bağıra bağıra at tabakları yere kırılsın delirttin beni yeter artık be bu çocuğun annesi de bensem konmayacak bu isim de boşarım alırım çocuğumu giderim görürsün gününü de :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: fazla mı oldu :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

Selma27

Bizim daha cinsiyetimiz belli olmadi.. Ama biz iki isimde dusunduk.. Kiz olursa ZEHRA  istiyorum, Erkek olursa EFE olsun dedik.  Yalniz benim esimde annesinin ismini koymakta diretiyor. Annesinin ismi "SULTAN" ve ben Zehra Sultan olarak kesinlikle istemiyorum dedim. O da fazla ustelemiyor. Aslinda icinden istiyor ama ben cocugu ben doguruyorum , ona biz istedigimiz bir ismi koyamiycakmiyiz diye kavga ettim. Esimde cok sukur oyle konulcak diye falan zorlamiyor. Efe isminide kendisi istiyor.

Selma27

Alıntı yapılan: zynpesra - 23 Ekim , 2012, 11:20:15
cnm şu ak sakallı dede benim değilde gerçekten onun rüyasına girseee 7 aydır bekliyom girsin diye ama yookk girmiyo arkadaşş  :laughing7:
nüküü ben hastaneden çıkar çıkmaz koşayım nüfusa yazdırayımm geleyimm  :ehi:


Canim Allah kolaylik versin... Ben gercekten cok nefret ederim oyle adetlerden..Yani anne baba isimlerini koyma adetini hic sevmiyorum. Ben esime bastan dedim. Ben kesinlikle o orf ve adeti takip edemem. Zaten kardeslerin koymus koyacagi kadar ismi. ben niye koycam tekrardan diye kizdim.. InsaAllah esin vazgecer cunku kizin ilerde utanarak arkadaslari arasinda dolascak. Benim kuzenime anneannemin ismi verilmis. Ama inan cok komik ve hic anlamsiz bir isim. O da basina "OZLEM " getirdi . Yalniz nufusta yok o isim. Sadece arkadaslari arasinda ozlem diyorlar. Bu durumlari yasamamak icin simdi cok iyi dusunmek lazim...

hüzünden_gelme


SeliN59

bizede 3 ay kontrolünde erkeğe benziyo demişti ama 4 ayda kesin leşti kızım olucak Allahımın izniyle adınıda şimdilik ADEN düşünüyoruz hz ademin dünyaya indiği yer cennet bahçesi anlamındaymış