dua edin kızlar

Başlatan HASRET!M S@N@, 01 Eylül , 2012, 20:24:46

« önceki - sonraki »

HASRET!M S@N@

fakülteye gittim onlar da aynı şeyi söyledi kızım geride kalmış pazartesi profesör bakacak ayrıntılı çok kötüyüm alttan açılmaya baktilar sancım var mı ona bakıldı doğum gerektirecek birşey yokmuş ama kızım ölebilir miş suyu azalmış olur dua edin kızlar çok kötüyüm pazartesi güzel habermlerle döneyim üç doktor da aynı şeyi söylüyor kafayı yiyeceğim herşeye HAZIR ol dediler fakülte de hasat oldum dualara çok ihtiyacım var kızına birşey olmasın   

๑ஐtek tabancaஐ๑

ayyy inş. bişey olmaz cnm.  :amin: Allahın izni ile inş. iki bebeğinde sağlıkla dünyaya gelir  :amin: dualarım seninle Allah yardımcın olsun kuzularınıda Allahım korusun  :amin:

oslem0320

allah yardımcın olsun çok dua edicem allah hepimizin bebeğini korusun inş

melek100lü

Canancım İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ KIZINADA  RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN İKİSİNİDE İNŞALLAH  :amin: :amin:

muhribe

dualarimiz seninle canan  :amin:

Allah bebegini sana bagislasin  :amin: :amin: :amin:

Balböceği

 :y25:

Korkma, inşallah yavrularına bişey olmayacak  :amin:

Rabbim korusun onları  :amin:

fıstık

Dualarımız seninle canım inşallah bişi olmaz  :amin: :opucuk:



nescafe

canım rabbim seni ve kızını korusun. inşallah sağlıkla zamanında iki meleğini de kucağına alırsın. rabbime emanetsiniz inşallahh. :amin: :amin: :amin:

laracroftt

cananım ıcını rahatlatır mı bılmıyorum ama...
Arkadasımın bebegıne 6.ayda cıgerlerı gelısmemıs dogarsa yasamaz sezaryanla gebelıge son verelım dedıler. Kac prof. Kac arastırma hastanesı kac doktor gezdıler hepsı aynı seyı soyledı. Ama o yılmadı. Dogurucam dedı belkı yasar kıyamam dedı. Suan 8aylık. dogumdan sonra zor bı surec gecırdıler. 1 ay hastanede yattı bebegı ama kurtuldu sukur suan cok saglıklı :nazar: ya doktorları dınleyıp aldırsaydı... Bosu bosuna evladından olacaktı, kurban oldugum allah cok buyuk. Kısmetı varsa bu dunyada ne olursa olsun yasayacaktır. Onuda ancak allah bılır. Insallah ıkı yavrunada sag salım kavusursun, rabbımın nazarı ustunuzde olsun,meleklerı sızı korusun :amin:  bol bol yasın oku yavrularımı bana bagısla dıye dua et. hamıleyken bı ara bende bı sıkıntı yasamıstım dualarım sayesınde atlattım rabbım sesımı duydu.sakın umudunu kesme arkadasım :opucuk:

denizce:)

rabbim kızını ve seni korusun.allahın izniyle hiç bişey olmaz. :amin:rabbim size bağışlasın evlatlarını.dualarımız seninle :amin:

burcum

canancım ALLAH ın izniyle birşey olmaz sen moralini yüksek tutmaya çalış bol dinlen kızın ne taraftaysa tam tersi tarafına yat bol su iç marul ye güzel haberlerini bekliyoruz :amin:

°•.ℓανιηуα.•°

cananım canım benim.. üzülme.. sen her daim güçlü ol,güçlü dur...

eminim Rabbim en hayırlısını verecektir. metanetli ol.

içinden kötü bişi geçirme. unutma, düşünce gücün etkileyecektir gidişatı.

inşallah bişi olmicak...

dualarım sizinle...  :amin:



fıstık

canancım onlinesın bişiler yaz tatlım  :opucuk:



gül-i rana

rabbim yardımcın olsun canım benim.kzınıda oğlunuda vaktinde zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

Lă_Tăhzen!

Dualarım senınle canacım rabım koruusn yavrularını  :amin: