bende dogum yaptım kızlar

Başlatan RosE27, 15 Ağustos , 2012, 15:00:42

« önceki - sonraki »

RosE27


burcum

ALLAH analı babalı büyütsün canım tez zamanda yanına gelir bebişlerin :amin:

serserim



aaaaa gül mahfettin beni ya göz yaşlarımı durduramıyorum yerim ben o kara böcükleri  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: bak gülben ergenin 7 aylık doğurdu maşallah tosuncuklara annesi korkma hiçbirşey olmicak kara böcüklerine sen yeterki moralini yüksek tut onların sana ihtiyacı var çok şükür doğumu atlattın sağ salim bebişlerinde eve gelmesine az kaldı çığlıklarını duymana inşallahhhhhh :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

sukeyna

Canım benimm çok şükür sağ salim doğmuşlar çokta minik değiller sen üzme kendini, dünyaya geldilerya Allah size bağışlasın o yavrucukları :flowers: :flowers: :flowers:

ZéynéP.SimAy

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah  :opucuk: :opucuk: rabbim tez zmnda evlerinede gelmeyide nasip etsin  :amin: :amin:

denizce:)

allah analı babalı büyütsün :amin:tez zamanda evlerinde kucağında olur inş. :amin: :nazar:

HASRET!M S@N@

canım kardesim rabbim evlerine sağlıcakla dönmeyi nasip etsin cokta küçük değiller korkulacak birsey yok bak tugbanın ikizlerde 32.haftada dogdu ve suan evindeler
içini ferah tut sen

ufağım

çok güzel  :nazar:+çok sevindim ve duygulandım bizde inşallah bi gün bebeğimizin kokusunu çekeriz doya doya annelik duygusu bambaşkadır eminim... :love7: :love7: :love7: :love7: :love7:
hyırlısıyla evine götürürsün inşallah bebeklerini :love9: :love9: :love9: :love9:

Selma27

Hayirli ugurlu olsun, gozun aydin..Ne guzel ikiz bebeklere sahip olmak. Biri kiz biri erkek. Allah gonlune gore vemis canim. InsaAllah evlerine saglikli bir sekilde gelirler. Rabbim hayirli evlat olmalarini nasip etsin. Ben birini taniyorum ucuzlere hamileymis o da 32 haftada dogum yapmis. Yalniz hastanede 3 ay falan yatmis dogumdan once. Cogul gebelikler hep boyle oluyor ve tabi biraz daha riskli..

esracım

tebrik ederim arkadaşım.yazdıklarını okudukça ağladım.oğlunun peşinden ağlaması.inşallah sağlıcakla dönerler evine :amin:

RosE27

slm cıcı anneler anne adayları nasılsınız:) ben cok sukur ıyı olmaya calısıyorum agrılar sancılar dwm edıyor ama ıns en kısa surede hepsı gecıcek mınnoşlarım hala kuwezde hergun gormeye gıdıyorum ıkı gundur kara kızımı emzırıyorum nasıl bır duygu oldugunu nasıl anlatsam bılmıyorum hanı ılk kalbı attıgında kalbımızın atışı degısıyor yaa bu duygu onun yanında hıcbısey suan meleklerım sarılık oldular ama doktor korkulucak bişey yok hergecen gun daha ıyı olucak dedı oğlusumda hala solunum sıkıntısı war eger bır aksılık olmaz ıse bayramın 2.gunu kızımı werıcekler oglusum orda kalmaya dwm edıcek dua edın teyzelerı cok dua edın bıze en kısa zamanda ucumuz bır araya gelelım :amin: :amin: RABBIM dogum yapıcakların we anne olmak ısteyenlerın yar we yardımcısı olsun ınss  :amin: :amin:

kelebegimm

oyy sevindim canim ins. oglusunda hemen toparlar onuda alirsin eve ayy karaböcükler yaa :nazar: :nazar: :nazar:


]

_inci_tanem_

aminnnnn canım aminn :amin: :amin: :amin:
RABBİM daha iyi etsin seni ve bebişlerini inşallah ikiside bir an önce toparlanıp kollarında olacak ALLAH'ın iziniyle :amin: :amin: :amin: oyy kıyamam onlara yaa  :binkybaby: :binkybaby:
Maşallah karaböcüklerine  :nazar: :nazar: İnşallah oğluşunda hayırlısıyla bir an önce evinize gelir hayırlısıyla  :amin: :amin: :amin
:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

nescafe

canım benim rabbim sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin bebeklerini inşallahh. bayramda ağzınız daha bi tatlı olsun  :amin: :nazar:

serserim

Gülcüm Allah sağlıcakla 3 nüzün eve gelmesini nasib etsin inşallah kızına kavuşmuşsundur sırada oğluşun  sen gönlünü ferah tut herşey güzel olucak canımmm Allah a emanet olun  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: