gün gün hamileliğimiz <3

Başlatan pinarors, 27 Temmuz , 2012, 13:34:33

« önceki - sonraki »

ponçik

Alıntı166. Gün
23. Hafta 5. Gün
Bebeğinizin ağırlığı yaklaşık 650-700 gr arasında. Bebeğinizin gelişimininde, bu dönemde kazanılan ağırlığının çoğu kas ve kemik kütlesi ve büyüyen organ ve dokulardaki kilo artışlarıdır. Sonuçta, bebeğinizin hareketle ilgili bir çok kası doğumdan önce, geri kalan diğer kasları ise doğduğu gün gelişimini tamamlayacaktır. Bebeğiniz büyüdükçe hareket alanı daralıyor.

Sayılı çabuk geçecek mi bakalım  :suclu: Allahım bebek bekleyen herkesin yavrusuna sağlıkla kavuşmasını nasip etsin  :amin:



ยรlคภ๓คz göภlüm

228. Gün
32. Hafta 4. Gün
Bu günlede bebeğiniz başparmağını emerek, emme egzersizi yapıyor. Kendinizi çok yorgun hissetseniz bile, uyumakta güçlük çekiyorsunuz. Bunu sebebi sırt ağrıları, bebeğin hareketleri, sıcak hissetmek, baş ağrıları, bacak krampları ve rahat posizyon bulamamaktır. Unutmayın, yattığınız zaman sol tarafınıza dönerek uzanın. Bu sizin ve bebeğin kan dolaşımını rahatlatacak, sindirim ve solumunuza yardımcı olacaktır. Artık bebeğinizin böbrekleri tam olarak gelişmiştir.   


sıvı tüketimini artırayım bari hasta olunca  su da içemiyorum


ponçik

Evet su sağlıktır her zaman  :icon_thumright:



ยรlคภ๓คz göภlüm

237. Gün
33. Hafta 6. Gün
Bugün bebeğinizin tırnakları parmak uçlarına ulaştı. Tırnakları küçük olsalarda hala düşük kas kontolleri sebebiyle bebekler kendilerini çizebilirler. Özellikle yataktan kalkarken posizyonunuzu yavaş ve özenli değiştirin. Düzenli yemek yiyerek kan şekerinizin çok düşük olmadığından emin olun. İyi havalandırılmış alanlarda bulunarak vücut ısınızın uygun kalmasını sağlayın.