40 yaşından sonra anne olanlar ve olmak isyenler burayaaaa:)))

Başlatan zeynoş, 23 Temmuz , 2012, 11:55:01

« önceki - sonraki »

zeynoş

ALLAHIN SELAMI ÜZERİZE OLSUN RAMAZANI ŞERİFİNİZ HAYIRLARA VESİLE EYLESİN :amin:KIZLAR BEN 40 DAN SONRA KOCAYA GİDENLERDENİM:)ŞİMDİ DE EVLAT HASRETİ ÇEKİYORUM HENÜZ GELMEDİ MİNİK MELEĞİM ONU DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM YÜCE RABBIM GÖNDERİRSE.. :amin:

esracım

İnşallah Rabbim dileğini dualarını geri çevirmez.Sende anne olursun evlat hasretin son bulur....

zeynoş

AMİN ESRACIM BAZEN UMUDUM BİTİYOR BAZEN YEŞERİYORRR..

esracım


ยรlคภ๓คz göภlüm



ZéynéP.SimAy

Hakkında hayırlısı olsun inşallah benim tanıdıklarımdan var 40 yaşından sonra hamile kalan hatta kızı şimdi kocaman oldu yanii Allah yardım etsin inşallah  :amin: :amin:

ยรlคภ๓คz göภlüm

benim de tanıdıklarım var hatta bebeği olunca emekli olan bile var


Balböceği

hosgeldin, Rabbim ol dedisin yeter  :amin:

İnşallah kısa zamanda sende anne olursun.  :amin:  

sym_38

Rabbim gönlüne göre versin hasretine kavuşursun inşallahhhh :amin: :flowers:

yasemin10

Tatlım inşalllah tez zamanda meleğine kavuşursun. Moralini bozma. tıp gerçekten çok ilerledi.

ENE

Arkadaşlar merhaba
Ben eski üyelerden olup uzun süredir sayfaya takip edip am girmeyenlerdenim. Bugün 40 yaşı görünce yazma gereği duydum.
Bende 40 yaşında 12 yaşında bir kız çocuğu olan anneyim. 11 yıldır ikinci bebek için bekliyoruz. Allah hayırlısyla daha bekletmeden bebişi gelenlerden oluruz inşallah.

Kızım hiç bekletmeden ilk ay  gelen bebeklerden. Sonraki zamanlarda nasıl olsa oldu ha olur şimdi olur , yarın olur , zaman hayırlısı derken 5 yıl önce ben doktora gittim . Bir sorun çıkmadı. Eşim zorlada olsa muayene oldu. Sperm hakeket düşüklüğü olduğunu  tahlil sonuçları gösterdi. Doktor ilaç yazdı . Fakat Beyfendi kullanmak istedi. Receteyi yırttı. Bende ogün bugündür hep olur diye kös kös bekledim dua ettim. Hep konu açılınca sitem ede ede ağzımdan kurtulmak için galiba Nisan başı yeni eve taşınalım doktora gideriz sözünü aldım. Nitekim gittik bende sorun yok eşim ilaç kullanması gerekt. 5 yıl önceki durum aynı. Nisan ilaçları kullandı sperm hareketliliği %10 arttı . 2. ay bir %10 daha böyle yükseliş devam. Fakat yeterli değil dedi doktor 2 ay daka ilaçları kullanacak. Bu arada hemen tüp bebek önerdi doktor. Doktora zor getirdiğim insanı tüp bebek için nasıl ikna edebilirdim. Rabbim vercek kolaylıkya kullanalım ilaçları bakalım 6 ayda ne olur sonrasında tüp bebeğe bakarız dedi. Çok mutlu oldum fakat ban bu arada 40 oldum. bu yaşta normal yolla hamile kaln varmı yada tüp bebekle çok merak ediyorum. Benim hikayem bu allah önce hiç olmayanlara sonrada 2. düşünen arkadaşlara ve banada hayırlısını bu mübarek günler ve geceler hürmetine nasip etsin. İNŞALLAH  :nazar:
""" LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN ...

ยรlคภ๓คz göภlüm

Ene çalıştığım kurumda 42 yaşında doğal yolla hamile kalan bayan var... yine bir tanığım 40 yaşından sonra iki çocuğu oldu... İnşallah  ikinci bebeğin  daha fazla bekletmeden gelir


ENE

Güzgüneşi  onlar çok beklememiştir hemen hamile kalmıştır. Ben 11 yıldır 2. bekliyorum.  Gerçi eşimde sperm hareket düşüklüğü var. İlaç kullanıyor, hayırlısı biraz daha bekleyelim bakalım .
""" LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN ...

ยรlคภ๓คz göภlüm

42 yaşında olan bayan baya bir beklemiş iki kez tüp bebek de  denemişler, onun da eşinde problem vardı


ENE

Böyle durumları duyunca insan daha ümütleniyor. Halbuki Allah'a ne güçlük var ol demesi yeterli. İnşallah ol diyecek ve olacak ona güçlük yoktur.  :amin:
""" LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN ...