Otlu krep tarifi

Başlatan hüzünden_gelme, 17 Temmuz , 2012, 17:38:13

« önceki - sonraki »

hüzünden_gelme








Malzemeler

1 su bardağı süt
Yarım su bardağı su
2 adet yumurta
1,5 su bardağına yakın un
Yarım demet dereotu
1 su bardağı rendelenmiş kaşar
Tuz
Karabiber
Sıvı yağ



Yapılışı

Tüm malzemeleri çırpma kabına ekleyip pürüzsüz hale gelinceye kadar iyice çırpın.
Krep tavanıza bir iki damla sıvı yağ damlattıktan sonra tavanızı iyice kızdırın ve krep harcınızdan bir kepçe alıp tavanızın ortasına dökün.

Tavanızı sağa sola hareket ettirerek krebin tüm tavaya yayılmasını sağlayın.
İyice pişip krep tavadan ayrılınca diğer yüzünü çevirip pişirin.
Bu işlemleri krep harcınız bitene kadar devam edin.
Daha sonra krepleri rulo sarıp dimleyerek servis yapın















mutluluk

CANIM YA BU KREPİN İÇİNE SIVIYAĞDAMI EKLİYCEZ.EKLERSEK NE KADAR OLCAK

hüzünden_gelme

krebın içine değil şekerim kızartmak için kullanıcaksın sıvıyagı

Balböceği

Dereotu yok burda, maydanoz koysam olur mü  :D

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

gece gece yakaladım seni burda :ehi:

Balböceği


°º•✿gülümse01✿•º°

BEBEĞİM, BİLİYORUM HAYALLERİMDE KALMAYACAKSIN. BEN SENİ HASRETLE BEKLERKEN HAYAL OLMAMALISIN. GEL DE  GÖZYAŞLARIMI SİL. BU HASRETİ BİTİR ANNECİĞİM...