Medical Park hastanesi DR. Nadide Korkut'a giden var mı?

Başlatan sukeyna, 13 Temmuz , 2012, 14:11:17

« önceki - sonraki »

sukeyna

Doktorumu değiştirme kararı aldım arkadaşlar , gebe kalmadan önce gitmiştim Nadide hanıma fakat biraz maddiyatçı gibi gelmişti bana çok kararsızım :occasion14:

esracım

Seninle ilgilenen doktorun o muydu canım ? Eğer tedavinde onunla olumlu sonuca ulaştıysan hiç bırakma derim.

sukeyna

yok cnm benim tedavi gördüğüm çok pahalı bi hastane muayene 250 tl ve bana çok uzak, ama önceden Nadide hanıma gittiğimde farklı bir sorunuma çözüm bulmuştu, hemen herşeye test yapıyor yalnız  :dontknow:

esracım

O zaman farketmez canm ama ilk onunla başladıysan onunla bitirebilirsinde.Sürekli dr değiştirmekte iyi olmaz gibime geliyor ama daha yeni sayılırsın.Eğer ısınmadıysan şimdiden değişitirki geç kalmayasın....

muhribe

nerdeki medical park'a gidiyorsun canım?

bahçelievlerdekiyse, sana oraya yakın Hizmet Hast. Dr. Sait Halil'i tavsiye edebilirim. hamilelik kontrollerimi ve doğumumu orda yaptım. aşırı derecede memnun kaldım. medical park'a kıyasla daha ekonomik bir hastane. doktorum harikaydı gerçekten

sukeyna

Bahçelievlerd ki medical park canım, bende bu hastaneyi çopk beğeniyorum, doğumu ne kadara yapmıştın hizmet hastanesinde?

muhribe

normal doğum yaptım canım 1.500 tl. bir gece kaldık hastanede. ama doğum ekibi falan harikaydı. hastane de tertemizdi. doktorun muayenesi de en son 88 liraydı şimdi arttı mı bilemiycem. ama gerçekten çooook memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan

FİGENN


sukeyna

bizimkinin muaynesi de 80 tl şu an, ama doğum 2.500 TL , biraz fazla gibi doğum ücreti.Bu arada sen doğum ne zaman yaptın canım?

muhribe

ağustos 2011 canım

bence 1500 çok değil.. zaten istanbulda özel hastaneler aşırı pahalı. ben sevinmiştim bile bu fiyatı söylediklerinde

sukeyna

yok yok uygun gerçekten, İstanbul da alıştık fazladan para ödemeye :k06: :k06:

FİGENN

geçen cumartesi arkadaşımın eşi doğum yaptı özel hastanede 250 liraya, hatta bizde ne kaa pahalıymış diye söylendik çünkü önce dahada ucuzdu   :aferin:

sukeyna

Alıntı yapılan: ÜLKÜHAN - 13 Temmuz , 2012, 15:03:07
geçen cumartesi arkadaşımın eşi doğum yaptı özel hastanede 250 liraya, hatta bizde ne kaa pahalıymış diye söylendik çünkü önce dahada ucuzdu   :aferin:
hangi hastane canım o ve nerde çok merak ettim valla :laughing7:

FİGENN

kayseri de , burda sadece acıbadem hastanesi pahalı  :k06:

sümeyye.nur

Nadide Hanım!ın verdiği ilaç yüzünden yumurtalığımda 6cm kist oluştu!! Bir haftadır gitmediğim doktor kalmadı, psikolojim alt üst oldu! Berbat bi doktor! Aklı olan gitmesin bu doktora(!)