28 Mart , 2024, 15:33:44

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


PKO lular için Glisemik İndeks Diyeti

Başlatan elfo, 11 Temmuz , 2012, 16:59:49

« önceki - sonraki »

elfo

bana doktorum özellikle bu ilacı tavsiye etti. sana diaformin felan vermeyecem dedi. galiba diaformin dediği bi başlık ya da kategori ismi.
dün ilginç bişeyle karşılaştım. belki tamamen tesadüftü bilmiyorum. her ay ya da 2 ayda bir çenemde 1 tane kıl çıkar. çoğalmasın diye elimle çekerim. böyle tüy şeklinde değildir siyahtır kendini belli eder. dün baktım yine çıkmış. bi dikkat ettim bu kıl incelmiş hatta çektim inceledim. önceki gibi değildi. tamamen tesadüf müdür bilmiyorum ama eğer bişey vesile oluyorsa bence hapın etkisi 
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



elfo

ben de öyle düşündüm çok sevindim bu kadar çabuk etki göstereceğini düşünmemiştim  :hieyt: :hieyt: şükürler olsun  :amin: :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



elfo

başka sitelerden okumuştum önceden şeker hapı kullanmaya başladıktan sonra kıllarda incelme azalma yaşadık yorumlarını.   :hello2:

Alıntı yapılan: muhribe - 12 Eylül , 2012, 11:04:56
canım ilacın yanı sıra sporun ve yediklerine dikkat etmenin de faydası var  :hello2:

olacak olacak bu iş olacakkkkkk  :amin: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

inş. betülcüm. okumuşsundur gerçi yürüyüşe gidemiyorum, doktora mail attım pilates yapabilir miyim hava koşulları yürüyüşe elvermiyor diye, yapabilirsiniz demiş.
iki gündür 4-5 ay önce aldığım ebru şallının dümdüz karın dvd siyle çalışıyorum. yarım saatlik ama yürüyüşe göre daha çok terletiyor ve rahim kaslarımın dahi çalıştığını hissediyorum  :muzz: :muzz:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



melek100lü

 :nazar: maaşallah canım  :opucuk: yüzdün yüzdün kuyruna geldin  :amin: :love9: yakında bebiş haberinide alırsak hiçşaşırmıycam :love9: hayırlısıyla rabbim senin ve tüm bekleyen arkadaşlarımın yüzünü güldürsün inşallah  :amin:

elfo

inş. melekcim elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Takdir Allah'tan inş. başka türlü sıkıntılara girmeden tez zamanda nasip olur. dualarınızı eksik etmeyin  :opucuk:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



elfo

dün akşam plates yapamadım misafirim vardı aslında erken gitti ama çok uykum vardı. kolumu kaldıracak halde değildim. zaten dudağımda uçuk çıkmış. platesten olduğunu biliyorum. yaparken vücudumu biraz zorladım. ondan oldu. o sebeple ara vermiş olmak belki güzeldir ama içim rahat değil. çizelgeme göre bu hafta 4 gün egzersiz yapmışım, 5 gün olması gerekirken  :-\
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*

canım allah gönlüne göre versin inş.
anlattıklarının hepsini ben de yaşadım nerdeyse. şükür atlattım, bi kızım var. (darısı başına)şeker ilacı işe yarıyor, bağırsaklarını çalıştırıyor.sorun olursa yazarım.

ben de diyet günlüğü açacaktım, kabul edersen buraya yazayım. birbirimize destek olarak ilerleriz kısmetse....





elfo

:hello2: :hello2: :hello2: tabiki çok sevinirim bana umut olacak arkadaş arıyorum. hem buraya yazarsan birbirimizi daha iyi desteklemiş oluruz  :hieyt: sen fazla kilolarından kurtulursun ben de inş. hayırlı sağlıklı evladıma kavuşurum.  :amin: :amin: :amin:

bana hikayeni yazar mısın neler yaşadın nelerden geçtin hamile kalmana ne vesile oldu?
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



esracım

Elifim buraya girmeyeli epey olmuş.Zaten yarın cuma nasıl cuma oldu hiç anlamadım.Çabucak geçti bu hafta.Her neyse diyette sporda ilaçta görünürde fayda ediyor.İlk olarak zayıflamaya başladın.İkinci olarak kıllarda bile değişiklik olmuş.İncelmiş.O yüzden seni tebrik ediyorum.Üçüncü aşama olan bebek o da çok yakında olacak.Bu arada maşallah demeden geçmeyeyi.

elfo

evet esracım maşallah hamd olsun inanamadım o kıla hatta inceledim biraz. inş. yanlış görmüyorumdur dedim gerçekten yanlış görmüyordum. henüz göbeğimde bi incelme yok ama o da olacaktır zamanla herhalde..varya inş. hayırlısıyla bi hamile kalayım. bana vesile olan o istanbuldaki doktora tatlı mı gönderirim çikolata mı gönderirim bilmiyorum ama boool glisemik endeks bişey olacağı kesin  :k06:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



esracım

Gönder gönder doktora aman onu ihmal etme.Üzerinizde çok hakkı olacak inşallah.Yanlış görme ihtimali yoktur bence.Ne kadar şaşırsan az aslında.Bu kadar büyük gelişmeyi bu kadar kısa zamanda beklemiyordun sonuçta.Demek boool glisemik endeks olacak göndereceğin şey  :k06: :k06:

*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*

13 Eylül , 2012, 17:09:21 #176 Son düzenlenme: 13 Eylül , 2012, 17:21:08 *ℂ⋆ ece su ℂ⋆*
Alıntı yapılan: elfo - 04 Eylül , 2012, 09:47:04
günlüğüm
yeliz arkadaşımdan aldığım bilgiler doğrultusunda yarın soğan kürüne başlıyorum. şeker hapı kullandığım için soğan kürünün yan etkisi olur mu diye tedirgindim yeliz arkadaşım da bu yoldan geçtiği için kullanmamı tavsiye etti. çok sevinçliyim inşaAllah bu hevesler bu sevinç bu azim bebeğimin gelişinin çok yakın olduğunun müjdecisidir  :amin: :amin: :amin:


ben de soğan kürü yapmıştım cnm, içine 1-2 tane de havuç koyuyordum o da yumurtanın çatlaması içinmiş.
bu arada soğan kürünü ve çörekotu kürünü hamile kaldığım aylarda yapmıştım.2 ayda bi adet görüyordum.adetten sonra başlanıyo hatırladığım kadarı ile çörekotu kürü.ben klomeni 4. kullanışımda hamile kaldım.her kullanmama yumurtlama olmamış dedi doktorum.bu arada da şeker ilacı (tuvalete çıkmana yardımc) ve folik asit alıyorum sürekli.en son aşılama dedi doktorum, benim kafa rahatladı tabi.(artık yolum belliydi).bebek düşüncesi çıktı aklımdan.ne de olsa yumurtlama olmamış, ilaçlarımı bıraksam dedim.doktor daara ver tamam dedi.o ay ben hamile kaldım.
kürler, ilaçlar hepsi bahane.allah (cc) ol dedi ve oldu aslında.ben hamile kalmadan önceki aylarda çok dua aldım.kaynanam meryem suresini okudu 41 gün boyunca.ücretli öğretmenlik yaptım o ara öğrencilerimden çok dua aldım.hepsini sevindirmeye çalıştırdım.......dua çok önemli, çocuk sevindirmek çok önemli.
aklıma geldikçe sen de sordukça yazarım cnm





elfo

evet canım dua benim için de 1. sırada geliyor. hamd olsun ben de çok dua aldığımı düşünüyorum. en güzel örneklerinden biri burdaki arkadaşlarımdır. beni hiç görmemiş yüzyüze sohbet etmemiş olmalarına rağmen sağolsunlar hem çabama destek oluyorlar hem de dualarını esirgemiyorlar.  :love7:

egzersiz yapıyor muydun onu merak ettim.

RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*

yaptım diyemem.ama okula gittiğim için erken kalkıyordum, hareket halindeydim ve kendiliğinden 2 kg falan gitti.evde olsam 11-12 lere kadar uyurdum





*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*

diyete başlayalı 3. gün

sabah 9:45
senin dediğin gibi beyaz ekmeğin uç kısmı
5 adet fındık
1 ince dilim kaşar
1 adet salatalık

ara öğün 12:30
1 dilim kavun

öğlen 15:45
5 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık taze kabak
salata
1 ince dilim kaşar

ara öğün 17:45
1 adet elma

akşam 19:35
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık taze kabak

ara öğün 21:15
1 adet dikenli incir
1 adet şeftali

gün içinde ortalama 2 litre su