hamilelikte kıllanma

Başlatan HASRET!M S@N@, 07 Temmuz , 2012, 13:12:08

« önceki - sonraki »

HASRET!M S@N@

kızlar bir aydır asirı kıllandım göbegmde zaten vardı simdi iyice arttı cok fena doktora acarken utanıyorum o kadar beş tane ilac alıyorum progestan b vITAMINI KAN ILACI DEMIR ILACI VE FOLİK ASİT İLACLARDAN MI DÖKÜLÜRMÜ SONRA COK KÖTÜ

gökçe58

canan bende aynı durumdayım karnım aldı başını gidiyor resmen kapkara oldum bende acaba sürdüğüm kremden mi diyordum sadece karın bölgem bu sekilde inşallah dökülürler yoksa kocamdan farkım kalmayacak :ehi:   :ehi:    :ehi:

mavişim80

CANIM DUYDUGUM KADARIYLA DÖKÜLÜRMÜŞ
BUNUN İÇİN KREM KULLAN TECRUBELİ ARKADASLAR YARDIMCI OLSUN ;)

ZéynéP.SimAy

benimde aynı durumda canancım bende utanıyorum walla ya adam sadece aleti koyarken bakıyo karnıma bidaha bakmaz hiç ama yinede çok utanıyorum ben  :-[ :-[ ve nasıl gictek bilmiyorumm  :dontknow: :dontknow:

gül-i rana

BENİM KARNIM DA ÇOK KILLANDI YAAA...DOKTORA SORUCAM BUNU NE ZAMANA KADAR BÖYLE OLUCAK :dontknow: :dontknow:

melek100lü

benimde aynı benimki tatlı badem yağından oldu  :icon_scratch:

sonra dökülüyor korkmayın yolmaya çalışmayın ozaman çoğalır

kendiliğinden dökülüyor sonra  :opucuk: :opucuk:

doruk38

 :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: canancım bende de aynısı oldu. ben normalde tüysüz biriyim ama şuan kıl topağı oldum  :ehi: :ehi: göbeğim simsiyah. belim ve baldırlarım baya bi tüylendi. doktorum sakın alma dedi. doğumdan sonra dökülür dedi. alırsam daha çok artarmış.



oslemturgay

canancım sakın alma doğumdan sonra dökülür benim hamileliğimde gögüslerim bile kıllanmıştı doktordan utandıgım için karnımı aldım diger bölgelerimi almadım malesef karnımdaki kıllar kaldı digerleri döküldü.. gecici bi durum takma kafana

Yaşamsebebim

niye utaniyorsunuz kozlar dr bilmiyormu ki sanki hormonlarimiz degistigini ilk basta ben seyimi göstermeye utaniyroudum kadin bana sende olan bendede var kizim dedi biraz yasli hic utanma deyince bende iyyi hissettim kendimi

HASRET!M S@N@

tesekkür ederim yardımlarınız için almıcam dayanıcam sağolun kızlar  :flowers: :flowers: :flowers:  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

serserim

BENİMDE GÖBEĞİM FENA BEN SARIŞINIM NORMALDE TÜY YOKTUR GÖBEĞİMDE AMA İNANAMIYORUM DR UMA SORDUM HAMİLELİKTEN SONRA DÖKÜLÜR DEDİ İNŞALLAHHH DÖKÜLÜR KIZLARRRR :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: