sizde bu oluyor mu,normal mi??

Başlatan beynâ, 06 Temmuz , 2012, 17:00:07

« önceki - sonraki »

beynâ

birkaç aydır yaşadığım hüsranlardan sonra -bebişli arkadaşlarım kızmayın sakın- çocuklara bi antipatim oluşmaya başladı.. 4-5 yaşlarında bi çocuksa sevimsiz görünüyor gözüme..daha küçük ise kucağıma alıp sevmek bile istemiyorum.. ben çocukları çok severdim halbuki :-\ 4-5 yaşındakiler şımarık oluyorlar biraz hadi onu anlıyorum da bebek görünce uzaklaşasım geliyor,gözlerim doluyor ve ben anlam veremiyorum..

bunu yaşayanınız var mı?


muhribe

canım olmaz olur mu  :sad1:

bak ben sana yaşadığım bir olayı anlatayım. ben ilk bebeğimi kaybetmiştim, belki bilirsin. daha kaybımın üstünden 1 ay ya geçti ya geçmedi, eşimin memleketinden görümcem geldi bize. 2 çocuğu var. küçüğü daha 8 aylık o zaman. Allahım çocuğu görüyorum sinir krizleri geçiriyorum. odama gidip bi ağlamak ama gör beni. geceleri ağlamaktan ertesi gün başım zonk zonk atardı. bi de görümcem sağolsun (belki bilmeden ama) küçük oğluna sarılır sarılır öperdi. ben bana nispet yapıyor gibi düşünürdüm.

2 hafta kaldılar ama gitsinler diye dört gözle bekledim Allah affetsin. eşim de durumumu anlamış olacak ki yeğenlerini hiç sevmedi benim yanımda. hatta beni avutmak için çok gürültü yapıyorsunuz vs dercesine kızardı yeğenlerine. çocuk hasreti çektiğini belli etmezdi yani.

ama geçiyor canım. inş o mutlu haberi aldığında çocuk sevgisi yeniden filizlenecek içinde  :amin:

ZéynéP.SimAy

canım zor günler geçiriyorsun normal olduğunu düşünüyorum ben bu durumun ve tamamen psikolojik bence kendini bu tarz düşüncelerden uzak tutmya çalış Allah yardımcın olsun  :amin: :amin:

kelebegimm

canim eminimmm bekleyen herkez yasamisdirrr
ben daha fazlalarini hissettim iki dusuk ust uste olunca
seninde hep umutlandin umutlandin olmadi o yuzden ama kendini kaptirma o kadar biraz daha yaklasdim de herzaman bende geceleri agliyodum yanimda millet cocugunu severken kaciyodum
kiskandigimdan deildi ama icim aciyoduuu hep benimkide dursa derdimmm
kendi ablamin kizini sevmesi bile icimi acitirdi onun bile bazen dengesizce sevdigini dusunurdum o derece kimseyle hicbisey paylasamadikm ben bak sen yine buraya yazsin kolayca atlatirsin desdeklerle
hic kafana takma elbet olucakkk sadece cok stres yapiyosun cocuk fikrini aklindan cikar gunlerini felan unut
rabbim tez zamanda bu durumlardan kurtarsin hayirlisiyla sanada anne olmayi nasip etsinn :amin: :amin: :amin: :amin:


]

beynâ

Allah razı olsun kızlar umarım geçicidir..kendimi suçlamaya başladım çünkü böyle hissetmem yüzünden.. evet betülüm yaşadığım aynen anlattıkların gibi.. hele eşimi kıskanıyorum resmen herhangi bir bebekten.. hiç yakıştıramıyorum ama en son gelişlerinde 4 yaşındaki kardeşine bile ilgisini gördükçe üzüldüm,anlam veremiyorum,açıklayamıyorum tam anlamıyla ama çok üzüldüm..o kendimden sanmıştır belki ama olmayan bebeğimizden kıskandım... :-[

inş bir an önce geçer de ben de kurtulurum şu utandığım durumdan :-[

ayşenurum; "onun bile bazen dengesizce sevdigini dusunurdum" evet aynen böyle düşünüyorum ben de şimdi..

adet günlerim birbirine girdi zaten,ramazan da geliyor iyice salarım inş.. benim de aklımdaki takmamak artık.. gel de kalbine anlat :violent1: :violent1: :violent1:

burcum

güzincim bence gayet normal bu şekilde davranman
bunu atlatabilirsin mesela her ne kadar istemesen de al çocuğu kucağına öp kokla sev belki aşarsın bu sorunu
bende doğum yaptıktan sonra başka çocukları kucağıma alamıyorum sevemiyorum çocuğuma ihanet ediyormuş gibi hissediyorum kendimi :sad1: gerçi 1 senedir kırdım biraz bunu ama oluyor böyle durumlar :icon_thumright:
ben eminim senden de güzel haberler alıcaz ALLAH ın izniyle :amin: hepimiz buradayız bu güzel haberi alıcaz hamile resimlerini görücez paşanı ( yemin ederim kendiliğinden yazdım paşanı demek ki paşan olucak ) :binkybaby: :amin:

beynâ

denedim nükhetim,daha kötü hissettim kendimi bıraktım görmemek daha iyi geliyor..

inş canım benim de artık hayal gibi geliyor inan 2.çizgi veya 1.20'nin yukarısı..

Allah razı olsun yine de..

elfo

güzinim benzeri bende de oluyor  :crybaby2: ben çocukları değil de hamile birisini görmek istemiyorum. eşimin çok yakın bi arkadaşı var biden 5 ay sonra evlendiler kız 2. ayında hamile kaldı düşük yaptı 2 ay sonra tekrar hamile kaldı şimdi 20 haftalık felan hamile. o kadar sinir oldum ki Allah'ım bu ben miyim dedim. sonuçta Allah takdir etmiş göndermiş ama elimde değil ki  :BangHead: hatta türkiye turu yaptılar karadenize gittiler ordan erzuruma indiler ağrıya geleceklerdi inanki gelmesinler istedim  :crybaby2: onu öyle görmeye dayanamayacak gibiydim. gelmediler de işleri çıkmış. eşim haftada en az 3 kere arar. birinden biri benim yanımdayken olur. sohbet ederler ederler sonunda eşim derki ee bebiş nasıl? arkadaşı da bahseder. telefonu kapatır bana anlatır  :crybaby2: bana anlatma duymak istemiyorum demek istiyorum ama belki onun da psikolojisini bozarım diye söyleyemiyorum  :crybaby2: :crybaby2: sonuçta o benim gibi bakmıyor olaya demekki bu kadar rahat sorabildiğine göre.
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



beynâ

bizim gibi baktıklarını zannetmiyorum elifim hiçbir olaya.. Allah bir an önce kurtarsın bizi bu durumdan :amin: :amin: :amin: :amin: