İÇİM YANIYOR YİNE 7 SEHİT 15 YARALI YER:HAKKARİ

Başlatan HASRET!M S@N@, 19 Haziran , 2012, 08:54:20

« önceki - sonraki »

HASRET!M S@N@

Hakkari'de çatışma: 7 askerimiz şehit oldu

Dağlıca'da PKK'lı teröristler üç ayrı noktadan saldırdı. Çatışmalar yer yer devam ediyor. Terörist grupların Kuzey Irak'tan geldiği anlaşıldı. Teröristlerin Yeşiltaş, Derecik ve Dağlıca karakollarına baskın yaptığı kaydedildi.
HAKKARİ'DE ÇATIŞMA

HAKKARİ'nin Irak sınırındaki ilçesi Şemdinli'nin Dağlıca kesimindeki birliklere bu sabah ağır silahlarla saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 7 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı.

Derecik İç Güvenlik Tabur Komutanlığı'na bağlı sınırın sıfır noktasındaki üs bölgelerine Irak topraklarından sızan teröristler saat 05.00 sıralarında üç noktadan ağır silahlarla saldırdı. Teröristlere askerler anında karşılık verdi. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 7 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı.

Bölgeye havadan ve karadan takviye birlikler sevk edilirken teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışmanın aralıklarla devam ettiği belirtildi. Şemdinli ve yakındaki birliklerden çatışmanın olduğu sınır bölgesine ambulans ve asker gönderildi.
Dağlıca'da 21 Ekim 2007 günü yine Irak topraklarından sızan PKK'lıları 7 koldan saldırısı üzerine çıkan çatışmalarda 12 asker şehit olmuş, 16 asker yaralanmıştı. Çatışmalarda 32 terörist ölü ele geçirilmişti



:crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

sukeyna

Sabah sabah moralim bozuldu benim eşimin tayini de Hakkari yüksekovaya çıktı :icon_pale:

HASRET!M S@N@


CAN TANEM

Ayyy  çok kötü oldum yaa  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: Rabbim askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun  :amin:

Bizim bi yakınımızında tayini şemdinliye çıktı Allahım bu pislikleri kendi ateşlerinde yak ya Rabbim  :amin: :amin:

mutluluk

 :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:


yeni gördüm yazıyı allah belalarını versin.bu devlet neden bişey yapmıyor :crybaby2:

sukeyna


mutluluk

Alıntı yapılan: sukeyna - 19 Haziran , 2012, 08:57:23
Sabah sabah moralim bozuldu benim eşimin tayini de Hakkari yüksekovaya çıktı :icon_pale:


eşin askermi canım :y25:

Aytii

Allahım yardımcınız olsun inşallah annelerinize babalarınıza eşlerinize yavrularınıza bağışlasın  :amin: :amin:

  :'(

mutluluk

canım sen bu tarafamı gelicen şimdi ne zaman geliyorsunuz

HASRET!M S@N@

allah yardımcınız olsun cnm korkma sen hiç içini ferah tut benm esimde sırnakta askerlik yapmıstı en kötü dönemde hemde ıraga bile gidiyordu operasyon durduruldu bunlar yoldayken ama esim sag salim geldi tam geldi oldugu yerde catısma ve 6 sehit yani alınına yazılmadıysa ne olursa olsun bişi olmaz

ยรlคภ๓คz göภlüm

Allah rahmet eylesin, ailelerine de dayanma gücü diliyorum... İnşallah bu terör en kısa zamanda son bulur, tüm teröristler ve teröre destek veren herkes en ağır cezayı alır


...ŞehzadEfe...

ne diyelim vatan mı sagolsun ozaman vatan sağolsun  :cildir:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

HASRET!M S@N@

benim bişi demk gelmiyor artık içimden bu o bölgede kacıncı sehit ya koskoca devlet bir karakolu yüksek güvenlik sistemleriyle yapamıyormu ya sanki 1950 senesinde yasıyormusuz gibi karakollar pisi pisine gidiyor tertemiz gencler bu devlet allaha nasıl hesap vericek bilemiyorumm simdi kaç ocgaa ates düştü yanıyorlardır ben anne olmadım daha adayım ama düşününce bile içim yanıyor onları düşünemiyorum rabbim bol sabır versin

CAN TANEM

Ne vatan sağolsunu yaaa artık uğruna ölünecek bi vatan göremiyorum ben ortada yıllardır askeriyenin içindeki terörist bozmaları onca yavrumuzu pisi pisine şehit ettirdiler Allah hepsinin bin türlü belasını versin kendi evlatlarından çıkarsında anlasınlar insanların ciğerinin nasıl yandığını  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:


Benim kardeşimde şırnakta asker 10 aydır ne çekiyoruz biz biliriz  :y25: :y25: yavrumda piskoloji denen bişey kalmadı bizimde aynı zaten her habere yüreğimiz hop ediyordu o şırnağa gittikten sonra annem tv de haber kanallarının başından kalkmadı 2 ay...  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: vatan sağolsun demek o kadar kolay değil artık... Rabbim tüm asker ve güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun... Bu pisliklerde kendi tuzaklarına düşerler inşallah kendi pisliklerinde boğulurlar  :amin: :amin: :amin:

fıstık

LANET OKUYA OKUYA BIKKINLIK GELDİ ARTIK

ELİMİZDEN DE BİŞİ GELMİYO Kİ

NASIL BİR DEVLETTİR Kİ SENELERDİR BU İŞİ ÇÖZEMEDİ

BAŞKALARININ ÇIKARLARI UĞRUNA KAÇ OCAĞA ATEŞ DÜŞTÜ

YAPANLARIN SEBEP OLANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN