HAMILELIGINDE HIC SÜT ICMEYENLER ICEMEYENLER

Başlatan kelebegimm, 16 Haziran , 2012, 13:38:30

« önceki - sonraki »

nazo-58

süte bayılıyorum..valla kociş dalga geçmese günlük 1/2 litre içerim :k06: ...günlük en az 2 bardak içiyorum süt :occasion5: ...bende yogurt yiyemiyorum... :igrenc:


banu_fth

Alıntı yapılan: kelebegimm - 16 Haziran , 2012, 13:38:30
Kizlar basindan beri hic sut icemedim icemiyorum sevmiyorum
ama herkes ic ic die baski yapio bebek icin die vitaminlerimi kullaniyorum hergun bir tane muz yiyorum yogurduda normal olarak tuketiyorum ama sut deyince midem kalkiyo sevmiyorum ama bebek gelisiminde cok iyi diyolar icmeyenler bebeginiz gercekden zayifmi dogdu merak ediyorum :dontknow: :dontknow:


canım sut ben ılk 3 ay ıcemedım mıdem bulandı .. tıksındım.. ama 4. ayın ortasından sonuna kadar hergun ıkı bardak ıctım ..

ama tıksınıyorsan yogurtta aynı yere gecer yogurtu 2 kase yıyosan 3 kase ye .. ondan da tıksınmemek ıcın ayran yap
cacık yap

degısık sekıllere sok ıc ye  :flowers: :flowers:  bıse olmaz tum beslenme uzmanları bılır sut ıle yogurt aynı derler sordum ben ..

seda87

ben hamileliğimi öğrendiğim an alk üç ay günde 1 bardak ballı süt içtim.3.aydan sonrada eşim kocaman bir kupa almıştı bana 2su bardağı alacak şeklinde bir kupa.onunla her gece ballı süt içerdim lıkır lıkır ohhh :k06: :k06: :hungry: :hungry: :hungry:ama şimdi nasıl içtiğime şaşırıyorum yaa 1bardağı bile zor içiyorum . :k06: :k06: :k06:
İki Erkeğe Adamak İstiyorum Hayatımı... Biri "KADINIM" Desin Bana... Diğeri Sadece ''ANNE" :))

doruk38

sıcakta süt içilmiyor malum. bende onun yerine günlük 2 küçük kase sütlaç yiyorum  :love9:



rukiyeylmz

merhaba.ben 36 haftalık hamileyim.bu zamanna kadar hergün bir bardak süt içmeye çalıştım ama düzenli değil.bazen bir gün içtim 2 gün içmedim.fazla yoğurt peynir de yemedim.benim annem ananem  3 çocuk doğurmuş hiçbiri öyle süt içtiğini falan hatırlamıyr.bence illa ki faydalı ama zorlamak da kötü.miden hangisini alıyorsa onu ye iç.Allah ın izniyle hiç bişi olmaz..

Yaşamsebebim

süte bayilirim canim ben hele istipta icmek baska oluyor sewmiyorsan bile bebesin icin icmeyi dene

iklima

bende hiç içememistim bi kaç haftadir içiyorum ama 2 gündür midemi felaket yakıyor ne yapıcam bilmiyorum
sağlıkli bişey tüketebiliyorum diye sevinirken şimdi de böyle oldu
hamilelerin laktozsuz süt içmesi gerekiyormuş oda yakar mi acaba :dontknow:
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

aybenim

Özellikle hamile arkadaşlarim, elinizden geldigince süt ve süt ürunleri tuketmeye cabalayin. Hem hamileyken kramplara ve bebegede iyi geliyo. Birde dogum sonrasi var tabi. Eger hamileyken süt icmediyseniz o cok sağlam olan dişleriniz tek tek sizi birakiyo, çuruyo yada kiriliyo.bundan emin olun.ben hamileyken günde 1 litreye yakin sut icerdim peynir yogurtta cok yedim dogumdan sonra hicbirsey olmadi dişlerime. Ablamla beraber hamileydik, o ne sut nede yogurt peynir vs tuketmedi dogumdan sonra butun disleri tek tek kirildi yada curudu. Hatta onunla beraber bende gittim disciye. İkimizde dogum yaptik niye benimkiler kirilmiyo da onunkiler kiriliyo deyince, süt icmissindir dedi. Benden size bi tavsiye mutlaka süt tuketmeye calisin, dogumdan sonra bebislerle ugrasirken birde dis agrisi cekmeyin.

ยรlคภ๓คz göภlüm

ben de ilk hamileliğimde düzenli süt içtim. bacağa giren kramplar son aylarda başladı, diş kaybım olmadı.. oğlum da çok rahat diş çıkardı, kemikleri de sağlamdı, erken yürüdü,yürüken de zorlanmadı..
ilk üç ay bir, ikinci üç ay iki, son üç ay da üç bardak süt içmiştim... bunda da aynısı yapmayı düşünüyorum


Lă_Tăhzen!

Dereotunda sutten daha fazla kalsiyum varmis  kalsiyum sadece sut urunlerinde degil bir cok seyde var sut icemiyorsaniz fistik ceviz badem yiyin havucta salatada  lahanada  hatta kuru fasulye nohutta bile kalsiyum oldugunu soylemisti bi doktor



iklima

ben seviyorum sutu
bulantılarimdan sebep içemiyordum
şimdi bulantı yapmıyor ama felaket midemi yakıyor
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

iklima

hamilelerin laktozsuz süt içmeleri gerekiyormuş ama her markette bulamiyorum light süt içiyorum 1 bazen de 2 bardak ılık içince midemi yakmiyor suan
ama yine de öyle bi sisiriyor ki karnim 2 kati oluyor içtigimde
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

Lă_Tăhzen!

Sutu fazla icince mide yanmasini fazlalastiriyor 1 2 yudum icildiginde de kesiyor

Laktozsuz da olsa laktozluda olsa markettekilerin hepsi ise yaramaz dogal olcak sagildigi gibi gelecek evimize ama nerdee