Sanal Market Alışverişi Yapıyor musunuz?

Başlatan Yasjn, 13 Haziran , 2012, 14:52:54

« önceki - sonraki »

Yasjn

Merhaba,

Alışveriş pek keyiflidir. Fakat iş market alışverişine geldiğinde. O poşetleri taşımak reyonlar arasında ürün aramak. Kasada ödeme kuyruğunda beklemek ve bunu çocuk yada çocuklar ile yapmak oldukça zahmetlidir. Bunun için bir çok sanal market sitesi bulunmaktadır. Siz sanal marketi kullanıyor musunuz? Sizce faydalı mı?
Değerli görüşlerinizi bildirmenizi rica ederim.

Alıntı

Happy.com.tr: Happy Center'dan Sanal Market Alışverişi
     
       Perakende sektöründe özgün yaklaşımıyla farklı bir boyut kazandıran Altun Gıda 1969'dan beri gıda sektöründe ve 1996 yılından bu yana perakende sektöründe kaliteli ve güvenli hizmet veriyor. Altun Gıda yepyeni yüzü Happy Center ile müşterilerine artık daha iyi ve "güler yüzlü" hizmet vermek için çalışıyor. Varolan tüm şubelerini yenileyen, yeni şubeler açan ve açmaya da devam edecek olan Happy'nin yeni hedefi var olan 63 şubesinden 2 milyon müşterisine online olarak hizmet verebilmek.
       İnternet üzerinden alışveriş yapmak, bugün hepimizin günlük yaşamını kolaylaştıran ve birçok avantajları bulunan bir aktivite haline dönüştü. Happy Center Online Alışveriş de tüm gıda, kozmetik, küçük ev aletleri gibi birçok ürünü temin edebiliyorsunuz.
        Happy Center, e-ticaret sitesinden ( www.happy.com.tr ) vereceğiniz minimum 30 Tl siparişinizi kapınıza kadar teslim ediyor. Kapıda nakit/kredi kartı ile ödeme imkanı sunuyor. Sade bir tasarımla ziyaretçilerini karşılayan site, 7'den 70'e herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir tasarıma sahip. Online raf sistemi ile seçtiğiniz şubenin içerisinde gezer gibi geliştirilen tasarımı ile büyük kolaylık sağlıyor. Ana sayfadan şubenizi seçerek alışverişinize başlıyor ve birkaç adımda kolaylıkla bitirebiliyorsunuz. Siparişiniz en geç bir saat içerisinde teslim ediliyor. Sadece şubelerinin yakınlarında ki bölgelere teslimat yapılıyor. Site ile ilgili ayrıntılı ve uygulamalı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.
http://youtu.be/1URoND2BCHE

Siteyi Ziyaret etmek için , www.happy.com.tr


Firmanın kampanyalarını Twitter (www.twitter.com/happycenterr ) , Facebook (www.facebook.com/happycenter ) ve Pinterest (www.pinterest.com/happycenter ) hesaplarından takip edebilirsiniz.