28 Nisan , 2024, 17:01:35

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


12.haftada ayakta sislik

Başlatan HASRET!M S@N@, 13 Haziran , 2012, 08:50:57

« önceki - sonraki »

HASRET!M S@N@

bugünde aynı sis ya neden oluyorki cnm tam bilek kısmımda var inş bir terslik yoktur

şerife Berat

BENIM HEM AYAGIMIN USTU HEMDE BILEK KISMINDA VAR SOL AYAGIM DA DAHA ÇOK ŞİŞLİK VAR AMA

HASRET!M S@N@

bnmde sağda cok cnm iki gündr farkettm

şerife Berat

ÇALIŞIYORUM DEMİŞSİN NE İŞLE UĞRAŞIYOSUN?

doruk38

canacım erkenden şişmeye başlamışsın canım. yediklerine dikkat et. çok tuzlu yeme. ben 30, haftada şiştim ellerim ayaklarım balon gibi oldu. ayakkabılarımı giyemiyorum. bu arada tatlım cuma msjlarını alıyorum. çok teşekkür ederim msjlar için. bu cuma seni aradım aradım devamlı telin meşguldü. ben kayserideyim artık doğuma kadar burdayım inş. şuanada çok fena gripim. hastalığım geçsin. bir akşam üstü mutlaka buluşma ayarlıycam canım. şöyle akşam 6 gibi falan. gündüzler çok sıcak oluyo. haliyle beim göbeğim büyük artı şişkinliğim var. sıcakta dışarı çıkamıyorum. dışarda yürürken falan su içemiyorum. bir akşam üstü mutlaka ayarlıycam inş. bu arada kontrole ne zaman gideceksin ?



HASRET!M S@N@

arkadasım aramıstı o zaman denk geldi demekki zehram inş ne zaman dersen gelmeye calısırım bende mümkün oldugunca cok gecmiş olsun bitanem inş gribin gecer biran önce
serifecim grafikerim masa basında calısıyorum

@@@gözde@@@

canancm evet çok erken başlamış  :icon_pale: benimde 29. haftama girerken başladı ve şuan bile davul gibi ayaklarım 37 numara olan aykkabı numaram şuan 43 numara terlik var ayağımda o bile sıkmaya başladı  :icon_pale: umarım seninki şimdilik 1 2 günlük bişeydir ve geçer çünkü daha çok erken zor olur  :icon_pale:

HASRET!M S@N@

inş gecicidir tugbam valla bugün dahada sisti düne bakarak

Yaşamsebebim

canim bendede baslamisti ama ben 27 haftalik hamileyim sende erken baslamis e tabi  ikiz annesisin tuzu azal canim yat dinlen gemis olsun allah hepimize hayirli saglikli cocuklar nasip etsin gülüm :love7: :love7:

HASRET!M S@N@

tesekkür ederim cnm tek bebeklerim saglıklı olsunda ben razıyım beni korkutan acaba onlara mı birsey oldu da oldu diye korkuyrum inş ters birsey değildir

Yaşamsebebim

Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 13 Haziran , 2012, 14:22:14
tesekkür ederim cnm tek bebeklerim saglıklı olsunda ben razıyım beni korkutan acaba onlara mı birsey oldu da oldu diye korkuyrum inş ters birsey değildir
aklina getime öyle seyleri  :caca: :caca: onlar cok iyi rabbim onlar icin meleklerini yolladi sükürler olsum Allahima  saglikli bebeklerimiz iyi düsün annesi iyi olsunlar  :amin: :amin: :amin:

HASRET!M S@N@

inş cnm sağol kızma tamam  :-[ :-[ :-[

@@@gözde@@@

canım tansiyonunu ölçtürdün mü nasıl  :icon_scratch: dün netten araştırırken okumuştum ayak ve elerde şişme devam ederse tansiyonunuz ölçün yazıyodu.. bide cuma gün druna gittiğinde sormayı ihmal etme.. canım aklına kötü şeyler getirme sanırım sürekli sallandığı için oluyo bide sıcakta daha çok şişermiş sıcağın büyük etkisi var..

HASRET!M S@N@

BUGÜNLERDE tansiyonum düşüyor galiba cnm ya cünkü bas dönmesi ve agrısı da oluyor ama en büyük etken sıcak ve sallamak galiba inş sorucam o gün

mavişim80

canım anlasılan bundan sonra dikkat etme zamanların sıklasıyor.yani zaten dikkatlisin ama yemelerinede cok dikkat et.tuzu az ye suyunu bir anda değil aralıklı iç.varis veye ödem başlandıgı olabilir anlattıkların biraz benim yasadıklarıma benziyor.ayakta cok durma ayaklarının altına tabure koy akşam gelince bir kova buz gibi su yap içine hatta buz parcaları at.birazda tuz dök içine rahatlatıcaktır seni bunu hergun yapamasanda ikigunde bir mutlaka yap canım.sonra evde ayaklarını gece yatarken bile dikerek yat yastık ayarlı altına havada olsun ayakların.cok sıkan terlik ayakkabı özellikle kapalı ayakkabı giyme....merak etme bunları yaparsan sıkıntı cekmezsin.ee oluca artıkım bunlar ...minnakların ii olsunda yeter bizeeee  sanada tabi  :muzz: :muzz: :muzz: