Kız İsteme Anılarınız :)

Başlatan hüzünden_gelme, 11 Haziran , 2012, 21:26:11

« önceki - sonraki »

hüzünden_gelme

Evet kızlar eşiniz sizi nasıl istedi o gun hangı duygu içindeydınız hele gelın bakalım anlatın   :k06:  :love9:   O gün ne giymiştiniz , Neler hazırladınız   :love8:

Veya siz hiç gittiniz mi bır yakınınıza kız istemeye o gun neler yaşadınız anlatın bakalım   :hieyt:  :love8:

__nil__

bizim ailelerimiz eskiden beri arkadaş vs. olduklarından isteme olduğu akşam biz nişan yüzüklerini de taktık.ben o gece siyah kırmızı bi elbise giymiştim eşimde siyah gömlek siyah pantalon.şubat ayıydı.20 kişi kadardık.ikramlar yapıldı pasta filan alındı.sonra yazık eşimi sobanın yanına oturmuş öyle denk gelmiş zaten stresli kıpkırmızı olmuş bütün fotolarda kırmızı bi surat ve baygın baygın bakıo :k06: sonrada yüzükler takılınca eşim beni öptü oturdu oğlum babaları filan öp dediler babaları öptü oturdu oğlum bayanları da öpsene dediler tebrik edicek herkes ,sonra onlarıda öptü gene oturdu.sonra arkadaşlarımız ee bizi neden öpmüon ya dediler tekrar kalktı onlarıda öptü 3-4 kez oturdu kalktı garibim heyecandan :k06:  nişan sonrası çok güzel bi mekana eğlenmeye gittik kutladık.mekanda o zaman henüz albümü çıkmamış olan murat dalkılıç sahne alıodu çok eğlenmiştik.güzel bir geceydi



Bluegirl

 :D benim Aşkımda beni istemeye geldiklerinde Öyle Köşede oturup kizarip bozarip renkten renge girmişti
hala gözümün önünde o hali  :ehi:  :ehi:
Canım ya bende kapının ucundan bakıp bakıp gülmekten ölüyordum  ;D
Benim babam sert durur öyle fazla gülmez onunda ödü kopmuş garibimin diyoki biara seni vermiycek diye öldüm öldüm dirildim diyo  :ehi:

DENİZGÖZLÜM81

11 Haziran , 2012, 23:43:39 #3 Son düzenlenme: 12 Haziran , 2012, 00:18:09 DENİZGÖZLÜM81
bizimkide pilansızoldu bir kaçkişi beklerken onkişiden fazla kişi gelmişlerdi fıkara eşimde zaman  teyzesinin küçük kızları hastaydı onlarla ilgileniyordu  bizde mutfakda bekledik kapıdan dinliyorduk sonra eşimgeldi halini görmeliydiniz çok acımıştım gelir gelmez k.babam hadi tatlı almaya gidiyoruz yetmedi demişdi eşimde ne tatlısı ne oluyor yav demişdi yüzükde almamışdık kayınbabayla kaynananın yüzüğünü almıştıkellerinden onları takdık görmeiydiniz pilansız acele olunca böye olur dedim ama keşke kmeraya çekseydik oturupizlerdik diyoruz gülerdik aklımıza geldikce gülüyoruz el öpme merasimkarıştı  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: neyseki  sağ sağlim geçirdik ogünü tabi diğergün yüzükleri aldık geldik sonra eşim kaza yapmışdı nazar değmişdi  bize

fıstık

Eşimin ailesi sabah Ankaradan geldiler biz fabrikada çalışıyorduk  :ehi:

Öğleden sonra isteme merasimi oldu sonra çarşıya gittik yüzükleri aldık

Yine fabrikaya gittik çalışmaya  :ehi:

Akşam iş bitince eve geldik illaki kuaför dediler yok olmaz dediysemde gittik

Kayınvalidem elbise aldırmadım  diye kızmıştı  :k06:

Yenibi takım almıştım onu giydim iyi bi gelinimdir masraf yaptırmadım  :ehi: :ehi:

Yemekten sonra yüzük takıldı pasta kestik öyle geçti gitti işte

Tabi biz çok sıkıldık uykumuz geldi sabah tekrar işe gittik  :ehi:



Sır_Çiçegi

12 Haziran , 2012, 00:30:53 #5 Son düzenlenme: 12 Haziran , 2012, 15:02:58 Sır_Çiçegi
 :ehi: :ehi: ilk tanışmada ben eşimin annesi die gittim kaynanamın teyzesinin elini öptüm ama gercek kaynana adayının elini öpmedim  :k06: :k06:

isteme merasiminde de eşimin ailesi önden geldi eşim en son geldi güzel bi çiçek çikolata yaptırmıştı abimle eniştemerim erkeklere cay serwisi weriyordu abim eşimin cayına tuz doldurdu  :ehi: :ehi: eşime götürmüş eşim içememiş abi bu ne die ona sormuş abimde mecbur içeçeksin demiş  :ehi: :ehi: eşim içmemiş tabi  :k06: :k06: sonra yüzükler filan takıldı resim filan tam gece 12 de yüzük takıldı saatli resmim bile war  :ehi: :ehi: :ehi:


:ehi: :ehi: :ehi:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

HASRET!M S@N@

esimin annesi daha önce bize gelmişti bir yıl önce kadar
sonra istemeye geldiler gündüz babannem rahmetli hiç vermek istemedi meersem beni amcamın ogluna düşünüyormus ortalıgı ayaga kaldırmıstı yok diye sonra dediki bunlar gecen senede gelmediler mi bize demekki o zamna göz koymus dediydi hepimiz cok gülmüştük
neyse erkeklerle geldiklerinde esim heyecandan gelene kadar yüz kere lavaboya cıkmıstı bize geldiğindede öyle devam etti babamların yanında durdugu hali hala gözümün önünde bası yerde kanapenin ucunda heyecandan titreyen bir skeilde beli boynu tutulmustu öyle durmaktan sonra işte herkes biliyordu birbirimizi severek oldugunu bilmeyenlerede kız oğlana oğlan kıza bakacak denmişti bilenler sanki hiç görmediler birbirilerini diye espri yapmıslardı büyük amcamdan istemişlerdi oda vermişti orda söz kahvem içilmişti cok heyecanlı birgündü
birde o gün heyecanla onları bekliyoruz zil bir kere caldı tüm ev ahalisi ayaklandı bir ccocukmus gelen
sonra içerde tv izliyoruz yine zil calmıs ne diye tv acıksa bu arada neyse hiçbirimiz duymadık bu seferde kardesim karsılamıs halen duymuyoruz biz sonra o seslenince duyduk kalktık ondada epey gülüşmüştük
zöde esimle biz birbirimize bakıp konusacaktık ama hiç konusmadık
rahmetli babannemde hani birbirleriyle konusacaklardı ne diye görüştürmediniz demişti severek olunca işte gizli olunca böle komiklikler olmustu

Nezo

Ayyy Bizim İsteme Değilde Eşimin Babamla Tanışmak İçin Eve Geldiği Günü Hiç Unutmuyorum. Kendisi Pazarlamacı Olduğuna Pek Bi Yüzsüzdür. Babamla Masaya Oturdular Eşim Sandalye ye Bağdaş Kurdu Oturdu  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: Tünedi Resmen Babam Bakıyo Napıyo Bu Çocuk Diye  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Babam Vardiyalar Amiri İşçi Alıp Çıkarılmasına da Bakıyo Fabrikada. Bunlar Başladı sidik Yarıştırmaya. Babam Dedi Bekar Adama Ben İş Vermem Çok Pervasız Olur Dedi. Eşim de Ordan İyiki Herkes Sizin Kadar Geri Kafalı Değil Ben Hiç İşsiz Kalmadım Dedi. Babam Ükela Dedi Ayyyy Ölmüştüm Korkudan Babam Şimdi Defol Dicek Diye  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Baya Bi Sohbet Ettiler. Sonra Yemek Hazırlandı Eşim Ben Kalkayım Dedi. Babamda Nere Ulen Otur Yemek Yicez Dedi. Heh Dedim Babam Damadını Onayladı. Allahım Bozmasın Aralarından Su Sızmaz  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:



İstemeye Gelcekler Eşim Heyecandan Ölüyo Ailesi Galesiz Tabi. 1 Çuval Karpuz Kavun Getirmişlerdi. 1 Çanta Üzüm Vs. Ben İnciri Seviyorum Diye Kayınpederim Bana Bahçeden İncir Toplamıştı. Kız İsteme Olmadı Gibi Bişi Oldu Babam Sinirinden Öldü Hatta. Kayınpederim Ben Senin Kızı Alıyom Dedi Dengesizdir de  :ehi: :ehi: :ehi: Neyse İstendi Oldu Bitti. Kayınpederim Dedi Yarın Yüzükleri Takalım. Ertesi Gün Yemek Yaptım Yendi. Bulaşıkları Yıkarken Arada Çağırdılar Beni Yüzükler Takıldı Ben Tabi Perişan Halde Saçlar Bonus Gibi Olmuş Sıcaktan. Eşim Şeker Kullanmaz Bastım Kahvesine Şekeri 1 Lt Su İçti Ardından. Ama Çok Güzeldi Yaaaa  :love9: :love9: :love9:

hüzünden_gelme

hepinizin hikayesıı ayrı güzell yaaaa  :love9: :love9: :love9: çok güldümmmmm   :ehi: :ehi: :ehi:

hüzünden_gelme

çiçekler harikaaaa  :love9: :love9: sen niye öle büzüş büzüşsun nez  :ehi: :ehi:

Nezo

Kahkaha Atıom  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: Çiçeklerim Casa Blanca ydı Pek Severim  :ehi: :ehi:
Benim o Günden Ne Fotolarım Var Kırılırsınız Gülmekten. Şimdi Malzeme Çatlak Olunca Fotolardan Sızıyo Biliyon Mu Ahahahah  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

CAN TANEM

Nez hemen silmesene 12 de eve gidince bende bakayım  :D

Nezo


Lă_Tăhzen!

Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 12 Haziran , 2012, 00:30:53
:ehi: :ehi: ilk tanışmada ben eşimin annesi die gittim kaynanamın teyzesinin elini öptüm ama gercek kaynana adayının elini öpmedim  :k06: :k06:



Bende ilk bizimkinin annesi benı gormeye geldiğinde yanında akrabasıyla gelmıstı kayınvalıde o sanıp devamlı kadına bı ılgı alaka gosterıyodum kayınvalıden cok o anlatıyodu  sonra ögrendım kı yanı acıkladılar bıraz gec oldu ama kadın anladı herhalde karıısklık oldugunu buarada  oglumuzun annesı bu demıstı Allah dedım sızı ne etmeye  bende siz sanmıstım  kahkalar havada tabi  :ehi:

kelebegimm

Krem pleli kisa bi etek ustune pembe gomlek desenlide corap giymisdim daha 19 yasindaydim :) ama esim o halimi unutamiyo hep etek giy cok guzeldin o gun der  :love9: :love9:
neyse bunlar geldiler kapida karsiladik esimin elinde guller vardi  bi tanede ayriyetten bana ozel yaptirmis tek gul simli felan vercekmis tabi benim kaynana almis gelio onu esim vercekdi aldi bana gulu verdi esimde gulduuu ben vercekdim felan :) :) :) kaynanam saolsun romantizmin icine etti :k06: :k06: :k06:
sonra oturdular bizim ev dolu teyzelerim kuzenlerim var neyse kahveyi teysem yapti kuzenim fincanlara doldurdu esiminkine yarisina kadar tuz yapmayin diom kiyamiyonmu die dalga geciyolar
goturdum esime verdim zaten sobanin yanina oturmus ceketi cikarmamis sarisin ama sobanin yaninda kipkirmizi olmus allahimm sesini de cikaramiyooo kiyamam :-[ :-[
kahveyi bi yudum aldi ama o anki ifade tarif edilemez heraldee  :icon_pale: :icon_pale: :icon_pale:  ben kapidaydim hemen biraksa die gozluom tam birakacakdi kuzenim bagirdi o kahveyi bitirmeyene kiz yok die!!!!
ayy hepsini dikdi kafaya adamcaz ustune suda isteyememismi
dioki ilk benzinlikde durduk iki sise su aldim nasil iciyom dio kesmiooooo yandimm soba tuzz utanma hepsi bir arada iyi oldu ona
simdi isteme konusu acilinca aman sakin acmayin dio kuzenimede siniri gecmis deil sanki o vercekdi seni dio :ehi: :ehi: :ehi:
amaaa iyikiii bunlari yasadim ve iyiki esimle evlendim hayatimin anlami allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin :amin: :amin: :amin:

ozgecim umarim sende coook mutlu olursun ve bizim gibi tebessumle sevgiyle anlatirsin anilarini :opucuk: :opucuk: :opucuk:


]