2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa

Başlatan suzannn, 08 Haziran , 2012, 16:23:25

« önceki - sonraki »

esracım

Alıntı yapılan: yasemin10 - 06 Şubat , 2013, 09:10:34
Selin59 sanırım aramıza yeni katıldın. Hoşgeldin  :flowers: İyi dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim herkesin yardımcısı olsun  :amin:  :amin:

Elifcim sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.  :nazar: Bundan sonraki tüm testlerinde günlerin de iyi geçer inşallah  :amin:  :amin:
Alıntı yapılan: esracım - 05 Şubat , 2013, 01:20:05
Yasemincim maşallah kuzuna.Çok iyi gelişimi.Bizim kontrolümüz haftaya salı.Bende merak ediyorum kızımın kilosunu sağlığını.Bende nst ye girmek istiyorum.Hiç girmedim bakalım nasıl bir şeymiş.

Miray senin kontrole de çok var ama zaman çabuk geçiyor.Yavrun iyi olsun birtek o yeter......

Esracım büyük ihtimal senin yaramazda bu kilolardadır. doktor kilosunu söyleyince şaşırdım bu kadar beklemiyordum. İstersen daha az söyleyeyim diye espiri bilem yaptı  :laughing7:  NST de normalde 20 dakika falan kalınıyormuş. Hemşire yoğunluktan beni NST odasında unutunca neredeyse 40 dakika kaldım. :toothy10:   :toothy10: Hemşire beni sol yanıma yatırdı. Sonra karnıma iki tane cihaz bağladı. Bir tanesi kızımın kalp atışlarını sayıyordu. Bir tanesi de bebek hareket ettikçe basmam gereken bir butona aitti. Kızım başta pek hareket etmedi ama sonra birden delirdi  :hieyt:  :hieyt: Tok karnına git. o zaman daha çok hareket ediyor.  :icon_thumright:

canım beni de şimdiden heyecan sardı.20 dk dinlesem yeter bana :) eşimde yanımda olacak.inşallah sıkılmaz.söyledikleri kilonun 500 altı 500 üstü olabiliyormuş.benim kızımda muhtemelen salıya kadar dediğin kilolarda olabilir  :hello2: :muzz: :muzz: :hieyt: :hieyt: :hieyt: iyiki tok karnına git demişsin.aç gitmezdim ama yinede sıkı sıkıya doyayım ki kızmı dinleyeyim  :laughing7: :laughing7:
diğer kontrolün nezaman ( özeldeki canım )

esracım

Alıntı yapılan: ZAHİR - 06 Şubat , 2013, 09:32:35
Alıntı yapılan: esracım - 05 Şubat , 2013, 11:21:20
Miraycım bende bacak yanması değilde bacak uyuşması var ve kesinlikle geçmiyor.Bir gece çok iyiysem bir gece çok kötüyüm.İnan ağlayasım geliyor.Ama ağlamıyorum kızım üzülür diye.Onu üzmeyi hiç istemiyorum.Haketmiyor çünkü.Bacak yanmasını hiç bilmiyorum.İnşallah doğumdan sonra bu ağrılar sızılar son bulur hepimiz için.

Zahircim bel ağrının sebebi kalsiyum magnezyum eksikliğinden olabilir.İlaçlarını içiyor musun ?Dr bebek kalsiyumu en çok ayak bacak kuyruk sokumu bel ve dişlerden alır diyor.O yüzden oralarda ağrı olurmuş.
mantıklı canım yaa tam da dediğin yerler ağrıyo saat 12 de duş aldım önce sıcak su vurdum sonra ılık suyla belimi ovaladım biraz iyi geldi uyuyabildim ağrıdan duramıyorum yoksa tüm gün otur otur:((

gözün aydın elif ya ben 4 saatlik olana da kaldım mahvetmişti beni sewindima dına:)))

hoşgeldin selin aramıza inş geçer ama benim kasık bölgemde ağrıyo 3 gündür karnım aşağıya doğru biraz, bebişin hareketleri yine azaldı deli edecek bu kız benii :(((
canım o zaman doktora gittiğinde söyle.belki bu ilaçları verir sana.ama sen doktora gidene kadar bol bol süt iç yoğurt peynir yemeye çalış.ağrıların azalacaktır eminim ki.

esracım

Alıntı yapılan: SeliN59 - 06 Şubat , 2013, 12:28:51
kızlar yabancı değilim sombahar  adımı değiştirdim sadece..evet canım son adet tarihime göre 12  nisan görünüyordu ama doktor martın son haftası dedi dün
profil resmi de değişince çıkartamadık seni :))

esracım

Alıntı yapılan: elfo - 06 Şubat , 2013, 15:35:21
bencede sümeyra sen artık biraz dinlen. en azından 1 hafta rapor al yat evde. bebeğin illaki yoruluyordur.
benim bu 2. haftam raporluyum. napıyım ayakta duramıyordum. hamd olsun dinlenmek iyi geldi.
benim bebeğim de 700 gr olmuş maş. Rabbim sağlıkla devamını da getirsin inş.  :amin:
esracım doktor bana kalsiyum magnezyum kullanmana gerek yok. krampların olursa kullanalım dedi. hamd olsun bu aralar kramplarım yok. canıma minnet zaten o magnezyumun tadından nefret ediyorum  :igrenc:
sümeyracım o şeker yükleme testi beni gıcık etti. hamd olsun 4 saatliğine gerek kalmadı. parmak ucumdan aldılar kanı, kolumdan alsalar umrumda olmazdı da parmağımın acısından bayılacam diye korktum. doktorun muayenehanesinde yaptırdım hastaneye gitseydim kolumdan alırlardı.
bende düne kadar ara vermiştim canım kalsiyum ve mazgnezyuma.12 gün oldu sanırım içmeyeli ilaçları.kalçam yeniden ağrımaya başladı.biliyorsun benim depolar boş.o yüzden o ilaçları içmesem hemen farkediyor.sende benim ki gibi sıkıntı yoksa içmemen çok daha iyi.
cidden mazgneyum çok kötü bir tat :(

yasemin10

Esracım özeldeki kontrolüm 18 Şubat'ta. Devlet hastanesindeki de 11 Şubat'ta.  Doğum öncesi 5 haftalık izni doğum sonrasında kullanabilmek için devlet hastanesine gidip doğuma 3 hafta kalmıştır diye rapor almam gerekiyor. 3 haftasını çalıştım ama araya 15 tatil girince zorunlu olarak evde kaldım. Okul müdürüm pazartesi günü gidip bir rapor alırsan 15 tatili de doğum sonrasına aktarabilirsin dedi. Ona istinaden gideceğim.

canım kesinlikle tok git. başta sesten bizim kız korktu sanırım tepki vermedi. sonrada alışınca dediğim gibi delirdi.Fotoğraf makinanı da yanında götür. İlk NST maceranızı ölümsüzleştirirsiniz.  :icon_thumright:

yasemin10

Alıntı yapılan: SeliN59 - 06 Şubat , 2013, 12:28:51
kızlar yabancı değilim sombahar  adımı değiştirdim sadece..evet canım son adet tarihime göre 12  nisan görünüyordu ama doktor martın son haftası dedi dün

Canım adını ve fotoğrafını değiştirince tanıyamadım. ama olsun sen yine de aramıza hoşgeldin.  :laughing7:

ZAHİR

haftaya izin alcaktım ama bazı nedenlerden dolayı vazgeçtim çok şükür ağrılarım azaldı dün dinlendm baya iyyiiz şimdi teyzelerii

elif maşallah kuzuna bnmki gibi tam haftasına göre gidiyo gelişimi.bana kalsiyum ve mgnezyum verdi ama kullanmıyorum mg tadı berbat..neden parmağından aldıalr ki kanı bnm kollarım morardı sonrasında

esracım var o ilaçlar ama evde :))
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

esracım

Yasemincim pazartesi yine kontrolünün olması çok iyi.İki yere birden gitmekle en iyisini yapmışsın.İkincide bende öyle yapayım bari.Özeldeki randevünede çok zaman yok bu arada.Bende bir an önce salı olsun istiyorum.Kızımı özledim.İçimde kıpır kıpır çok şükür.Ona dair endişem yok ama ultrasonda görmek yine de heyecan verici.

Zahircim kaşıntı yüzünden ilaçlara vermiştim ben ama şu an kalçam felaket ağrıyor ve yine yürüyemez hale geldim maalesef.Senin doğuma daha uzun zaman var.O yüzden bence ilaçlar çok kötü olsa da içmeye çalış.Dr um benim depoların boş olduğunu o yüzden bu kadar şiddetle ağrıdığını söylemişti.Ve bu kasılmalara sebep olabilirmiş.Erken doğuma bile sebep olurmuş.25 li haftalardan sonra sürekli kullandım tam 1 ay sonra ağrılarım geçmişti.Ama geçenlerde kaşıntım olunca dr keselim 1 hafta yada 10 gün dedi.Bende 10 gündür içmiyordum belki 12 de olabilir.Ve şimdi ağrılarım tavan yaptı.

ZAHİR

kaşıntı mı yapıyor ki bu ilaçlar?kötülüğünden değil cnm ilaç içmeyi sewmiyorum o yüzden ihmal ediyorum hep aklıma geliyo bazen yine de kalkıp içmeye üşeniyorum.tekrar başlamayı düşünmüyomusun gerçi senin de az kaldı inş ilaçlara gerek kalmadan geçer
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

esracım

zahircim içmeye başladım ilaçları demir ilacı hariç.dr um keselim dedi.kaşıntıyı görünce.çok şükür kaşıntım azaldı.o ağrıyı çekmektense ilacı içmeyi tercih ediyorum.yürümekte bile zorlanıyorum ağrılar yüzünden yoksa...

ZAHİR

iyi yapmışsın canım ben şimdiden ağrı girince adım atamıyoken senin halin daha zordur  :-\
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

elfo

kızlar gece bikaç defa uyandım kasıklarım ve makatım ağrıyordu. sabah kalktım büyük tuvaletim vardı afedersiniz. ihtiyacımı giderdim sıkıntısız şekilde ama ağrım yine geçmedi. korktum Allah korusun erken doğum mu geliyor dedim. biyerlerden duymuştum doğum sancısı başta wc ihtiyacı gibi olur diye. sonradan ishal olduğumu gördüm sanırım ağrılarımın sebebi oymuş. hala biraz tedirginim afedersiniz koyu kahverengi kırmızımsı renkte geliyor. çok şükür aşırı şekilde gelmiyor yani beni elden ayaktan düşürecek kadar sıvı kaybetmiyorum. doktoruma sormalı mıyım sizce? sık sık ishal olan biri değilim korktum
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



esracım

Elifim bence doktorunla görüş.Tehlikeli olmasa da için rahat olur.İshal sonuçta bu.Hem sıvı kaybediyorsun birde kan demişsin ki....

elfo

kan değil de kırmızımsı gibi rengi, koyu kahverengi. hamd olsun ağrılarım geçti yarın da kendimi gözlemeyeyim duruma göre (inş. gerek kalmaz) ararım doktoru.
eşimin doktor bi arkadaşı var ona sorduk. çocuk pratisyen ama bildiğim kadarıya sıkıntılı bir durum değil tuzlu ayran içsin demiş.
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



esracım

elifim inşallah doktora gitmene gerek kalmaz canım.............

ama ben bugün nörolojiye gitmeyi düşünüyorum artık.sebebi ise bu huzursuz bacak sendromu kafayı yememe ramak kaldı.uykusuz olmak üzerimde değil  ama bu bacaklarımda ki his beni bitiriyor  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: