2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa

Başlatan suzannn, 08 Haziran , 2012, 16:23:25

« önceki - sonraki »

aayyyşşşeennn

aaaaa kimsecikler yok burda yaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: ben de dahil :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu:

beteray

bende bakıyorum kimsecikler yok ayşencimm.  :dontknow:
bugün oğluşun cicişleri geldi disneyden bi hastane çıkışı aldımm Allahım sağlıklıca giymesini nasip etsin.biraz erken oldu ama görünce dayanamadım çok tatlıııı :love7:

yasemin10

Günaydın kızlarrrrrrrrrr  :hieyt:  :hieyt:

Betülcüm oğluşunun cicişleri hayırlı olsun. Allah sağlıcakla giydirmeyi de nasip etsin.

quote author=esracım link=topic=24806.msg1189209#msg1189209 date=1351838806]
Yasemincim aç karnıma yapıldı şeker yüklemesi.Bazı dr lar daha geç yapıyor şeker yüklemesini.İnşallah senin şeker yüklemende iyi geçer ve bana idrar testide yapıldı o da iyiydi çok şükür.Bir sıkıntımız yok şimdilik.Sen nasılsın kelebeğin nasıl pır pır kanatlanıyor mu ?
[/quote]

Esracım bügun doktor kontrolüm vardı ama doktorum mazeret izni almış. Randevum iptal oldu anlayacağın :caca:  :caca: onun için şeker yüklemem de bir sonraki haftaya kaldı. Maşallah sarı kelebeğim canı istedimi kanatlanmak ne demek uçuyor resmen  :k06:  Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.  :amin:  :amin:

esracım

Merhaba Ayşen Betül ve Yasemincim  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

Hepiniz hoşgelmişsiniz ama yine buluşamamışız  :icon_scratch:


Betülcüm bende disneyden bir tane hastane çıkışı aldım muhteşem bi şey.Çok severek aldım o zaman daha 4 aylık falandı üstelik bebeğim.İnşallah bebeklerimiz onları giyip eskitecekler.İyi yapmışsın almakla anlayacağın.Onuları alınca insan daha bir umutlu oluyor.Amam bundan sonraki alacaklarımı 30.haftaya sakladım.

Yasemincim hem randevü veriyorlar hem de izin alıyorlar demek.Tam sopalık senin dr.Eğer fazla kilo vs almadıysan şekerin normal çıkar.Sarı kelebeğine maşallah.Onların içerde pır pır uçması kadar güzel bir his olamaz zannımca...

yasemin10

Esracım şimdiye kadar 8 kilo aldım. İnşallah her şey normal çıkar.  :amin: çalıştığım için özellikle salı günleri (dersim salı günleri yok da o bakımdan yani  :occasion14:) randevu alıyorum onda da dr rapor almış.  :honk: Evet onların içerde pır pır etmesi kadar güzel bir şey olmasa gerek. :love9:  :love9:

Ben de kızıma braundan kulaktan ateş ölçme cihazı aldım. Benim de bunu aldığımda daha sarı kelebeğim 4 aylık falandı. Daha da bir şey almadım. ama 7. aydan sonra son sürat alışverişe başlarım diye düşünüyorum  :suclu:  :suclu:

Senin kızın ne yapıyor? :binkybaby: Umarım seni üzmüyordur.

beteray

ayyy kızlar gelin yaa sizleri okuyunca mutlu oluyorum çokkkk :hello2:
benim hal çok kötü 9 kilo aldım çok fazla sankiii :'(zaten kilolu başlamıştım inşallah kötü çıkmaz bişeyler.ne güzel artık hepimiz iyice hisseder olduk miniklerimizi :love9: yaa ben idrara çok sıkışmaya başladım gece gündüz hep wc öldüm öldüm.acaba iltihap mı var bilemiyorum ki.
sizin bebişler gece mi gündüzmü daha hareketli?2 gecedir uyuyamıyorum o da benimle tepinip duruyo :k06: bazen idrar kesesine zorluyo bıng bıng bişeyler oluyo :ehi: eşimde hissediyor artık hareketleri...

ZAHİR

kızlar tetanoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

esracım

Yasemincim Betülcüm ben tam 11 kilo aldım rekor bende  :basardim: :basardim: :basardim: Kimse bunu başaramazdı sanırım.Benim kızda daha çok akşamları oynuyor.Babası hissediyor hatta görüyor beraber izliyoruz.Babası sürekli bizde ellerini ayaklarını görecekmiyiz dışardan diyor.Muhtemeln göreceğiz diyorum.O içimde oynadıkça mutlu oluyorum.Hep daha çok oynasın istiyorum.Ben 11 kilo aldığım halde şeker çıkmadı bende kızlar.51 ile başlamıştım 62 yim şu anda.Dr um yinede ekmek makarna pilav tüketme dedi.Uyarısını yaptı.

Canım bende çok sık idrara çıkıyorum.Felaket sıkışıyorum.Bazen altıma yapacağım sanıyorum 1-2 damla bi şey geliyor.

Zahircim aramıza hoşgeldin.Benim hemşire 20.haftamızda yapmıştı aşıyı.20+5 tik hatta.İlk aşımızdı o.

beteray

zahircim benimde ilk aşım 16. haftada oldu.
esracım evet çok almışız ama benim başlangıç zaten 83tü o yüzdeb durum fenaaaa.troiid ve tedavi önce kilo yaptı bebekte iyice artırdı.sonuçların iyiyse doğum sonrası gider hepsi yeterki sağlıklı tombik doğuralım :k06:

yasemin10

Esracım ben de 54kg ile hamile kaldım şimdi 62 yim  :y25: miniklerimiz iyi olsun da kilo bir şey değil de daha doğuma 3-4 ay var. artık kaç kiloda finali yaparım Allah biliyor. Sarı kelebeğim daha çok akşam üzeri ve sabah saatlerinde hareketli. Gün içinde de belki hareketlidir ama günün büyük bir kısmı ayakta olduğum için onu arada bir hissediyorum. Uzanınca hemen hareketlenmeler başlıyor  :love8:  :love8:

Ben de sık idrara çıkıyorum ama bana göre normal çünkü hamilelikten öncede sık idrara çıkardım  :suclu: pek bir şey fark etmedi anlayacağınız. Betülcüm idrarını yaparken yanma varsa ihmal etmeden hemen doktora gidip idrar kültürü yaptır. Gebelikte çok sık rastlanan bir durummuş.

Zahircim aramıza hoşgeldin. Ben de gebeliğimin 20. haftasında ilk tetanoz aşımı oldum
.

esracım

Betülcüm miniklerimiz için alınan tüm kilolar feda olsun bizlere ;D ;D ;D Onlar sağlıklı olsunlarda gerisini bir şekilde hallederiz.Kilo dediğin alınır verilir.Ne yapalım yemeyelimde bebeklerimiz küçük mü kalsın  :k06: :k06:

Yasemincim yapacak bi şey yok.Yine sizler benden az kilo almışsınız.Her dr a gidiyorum 2 kg alıyorum.3 Ekimde gitmiştim bir kereseinde 59 kiloydum.Dr hızlı kg alıyorsun dikkat et dedi.Bende bir dahaki gitmeye hiç almayacam dedim.ARaya bayram vs girdi ve ben 31 Ekimde gittiğimde 3 kg almıştım.Hiç kg almayacam diye hırs yapıp kiloda tavan yapıyorum.Ama göbeğimin büyüdğünü görünce çok seviniyorum.Beni mutsuz etmiyor aslında  :toothy10: :toothy10:

Dışardayken hareket edince çok tatlı oluyorlar.Hem işe konsantre oluyorsun hem birilerini dinliyorsun hem bebeğin kımıl kımıl içerde oynuyor.Bazen gülesim dahi geliyor.Doğuma daha 4 ay var.Güya altıncı ayımıza girdik  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

ZAHİR

hoşblduk kızlar ama bn sümeyra (smyr.fk) kullanıcı adımı değiştirdim :)

o zmn 17. hftamda kontrolüm var o zmn sorarım doktora ...

bi de kızlar dolgu fln yaptrdınız mı hamişken bnm bi düşüm çürüdüde:((
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

esracım

Sümeyra çok geçmiş olsun canımcım.Bana doktorum diş doktoruna gitmeyi ilk 3 ay yasaklamıştı.Demekki sonraki aşamalrda yasak değil.Bu diş çok kötü oluyor hamişlikte.Bende şekerli yiyince coşuyor dişim.O yüzden dikkat ediyorum.


_inci_tanem_

kızlar dişlerle ilgili problemleriniz varsa ihmal etmeyin derim

idrar yolu rahatsızlığından dolayı dr.'ma gittiğimde iki enfeksiyon erken doğuma sebebiyet verir dedi diş ve idrar yollarında olanlar dedi :'( :'(

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

ZAHİR

06 Kasım , 2012, 15:48:27 #539 Son düzenlenme: 06 Kasım , 2012, 16:44:00 ZAHİR
teşekkürler esracım çok şükür 3. ayımızı doldurdukk gidebilirz doktora çokta korkarım dişten :(( şekerli şeyler çikolata fln yemiyorum sütte içiyorm ama hamileliğin bşında çürümeye bşladı dişş napalım feda edicez artık bi tane :))
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥