2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa

Başlatan suzannn, 08 Haziran , 2012, 16:23:25

« önceki - sonraki »

elfo

canlacam da  :igrenc: :igrenc: :igrenc:
sabahları kusup öğleden sonraları da tansiyon düşüklüğü yaşıyorum bu yüzden sürekli yatıyorum. kalkınca pat diye yığılıp kalacakmışım gibi oluyor. şu saat oldu daha yeni yeni kendimi iyi hissediyorum. zaten az sonra yatma saati gelir sonra da tekrar kusmuklu bir sabah  :igrenc: ama kesinlikle şikayetçi değilim. evladım sağlıklı olsun da katlanırım tabi Rabbim daha beterinden korusun. kendimi şanslı hissediyorum en azından yediğimi çıkarmıyorum. sürekli midemi dolu tutmaya çalışıyorum boş olunca bulanıyor. habire önümde salatalık elma muz üzüm duruyor. onlarla ağzımı oyalıyorum. internetten görüştüğüm doktorum hamileyken de glisemik indeksi yüksek yiyeceklerden uzak kalacaksın demişti ama şu an için beceremiyorum. zaten yiyebildiğim üç beş çeşit yiyecek var. onların da yarısının glisemik indeksi yüksek. e bunları da yemeyeyim desem bu defa serum takarlar. zaten 12. haftaya kadar şeker ilacım var onu kullanıyorum. Rabbime emanet yapacak bişey yok.  :dontknow:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



Balböceği

Elif, dogum tarihini hamile kaldığın ayı söyle Çin takvime bakacam

_inci_tanem_

Geçmiş olsun elifcim kendinize iyi bakın  :love9: :love9: Meleğin sağlıklı olsunda o dünyalara bedel  :love9: :love9:

Canım ben birkaç dr.gittim hiç o şekilde hamileykende dikkat etmem gerektiğini söylemedi  :-\

Aşırıya kaçmamak kaydıylaki günde maksimum bir tane muz yiyeceğine göre sıkıntı olmaz,üzümde aynı şekilde hapını düzenli kullandıktan sonra ALLAH'ın iziniyle birşey olmaz  :amin: RABBİM korusun hepimizin meleklerini  :amin: :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

esracım

Beteray ben gittikten sonra hareketleniyor buralar bunu çok iyi anladım  :k06: :k06:
Olsun ben yine de renk katayım  :muzz: :hello2: :hieyt: :occasion5:  :occasion14: :muzz: :hello2: :hieyt:

Elifim senin hasta olduğunu biliyoruz yada hasta demeyelimde hassas bebekten dolayı mide bulantıları..Olsun canım sende gelince hareket ve renk katarsın sayfamıza.Bundan hiç şüphem yok zaten  ;)

beteray

saatler uyuşmuyor ondan esracıım
kızlarr gebelikler nasıl gidiyorrr yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorcuuum.2 gün önce gece sola dönüyordum hızla kalkıp sola dönerken güüüm bi tekmee :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: bağırdım aaaah diyee rahatsız ettik beyefendiyii.eşim uyandı noluyo noluyo diye ay ne bileyim dedim neydi algılayamadım önce  :toothy10:

esracım

Betülcüm doğru dedin saatler uyuşmuyor bizde ama hepimiz izin alıp evde oturunca uyuşacaktır eminim  :k06: :k06: :k06:

demek senin paşa ufaktan yaramazlıklara başladı.durmaz daha haberin olsun..

beteray

hareketler netleşse de aklımız kalmasaaaa

esracım

Bu seferde bir hareket etmese aklımız çıkar kesin.En iyisi doğsunlar olsun bitsin.İşe giderken aklımız kalır bundan da hiç şüphem yok.Bizlerin derdi bitmez.Ama kafaya koydum 1 yıl ücretsiz izin alacağım.

beteray

ay ne güzeeel bizim ev borcumuz var izne ayrılamammm.haklısın bundan sonra biz bittik varsa yoksa onlar :love9: :love9: :love9: :love9:

esracım

canım şu 6 aylık ücretli izin çıksa bende ne mutlu olurum anlatamam.bizde ev almadık bir ara düşündük ama sonra tüp bebek masrafımız olur sonra bebek olur izne ayrılamam diye ertledik.iyiki de ertelemişiz.sen öğretmensin canım.daha rahat olursun bizlere göre.nasıl desem yaz tatili süren vs işte.eve daha erken gelirsin.bende memurum ama 18.30 dan önce giremiyorum eve.o yüzden izin alacağım.imkanlarım iyi olsaydı almazdım  :opucuk: ;)

beteray

bankada falan mı çalışıyorsunn?evet öğretmenimde branşım rahat başka branş olsaydı napardım bilmiyorum 17 saat çalışıyorum ona rağmen zorluyor dersin çok olduğu günler.sen nasıl hamile kaldın ne kadar bekledin?

esracım

Canım ben maliyede memurum.Birde bankada olsam ne olurdum bilmiyorum  :ehi: :ehi:

Betülcüm 16. ayımda hamile kaldım.16 ayda kimi  zaman ümitsiz kimi zaman ümitle bekledim.Ama inan çok zor oldu.martta kimyasal gebelik geçirdim.en son haziranda tüp bebek için ankaraya gittik.muayne oldum falan.adet olunca tekrar gidecektim ama gerek kalmadı mini kızım gelmiş çünkü.şükürler olsun bugünlerime.

senin hikayyei biliyoruz aşılama yaptırmıştın.inan hepimiz için dua ettim.inşallah tüm arkadaşların tüm isteyenler bu mutlu sona kavuşur.

beteray

aminnn benimde dualarım herkesle.rahime düştüğü andan itibaren Allah kimseye acısını göstermesin.u duyguyu yaşamak isteyen herkes yaşasınnnn.yaş kaç? ben 30 oldum bu sağlıklı doğsun inşallah hemen zayıflayıp 2. için uğraşcam zaman kısıtlı :ehi:

esracım

bende 83 lüyüm canım.kasımda tam 29 olacam birazcıkta 29 bitmiş 30 dan gün almış olacam.bende ikinci için çalışmalara hızlıca başlayacam bebeğimin bir kardeşi olsun.biz yokken birbirlerine yetsinler değil mi.inşallah o günleri görürüz.ikinci çocuk olunca kesin ücretsiz izin alamam.eşimde ikincilerde hep öyle oluyor ama haksızlık diyor.tabi çalışmamı da ister ama yapacak bi şey yok işte.belki bir yıl olmazda 3 ay olur işte  :toothy10: :laughing7: :laughing7: biz birincileri doğurmadan ikincilerin derdine düştük canım  :toothy10: :toothy10: :ehi: :ehi: :ehi: :k06: :k06:

beteray

ayyy öleeee :k06: :k06: :k06: napalım ama vakit dar şurda 35e ne kaldı.bu sağlıklı doğsunda inşallahh ama kardeş önemli bişey :love3:  .evet 2. çocuklar hep araya gidiyor ama eğitimi ilkinden daha iyi oluyor.büyük küçüğe hep örnek birde bakan olması lazım ama :suclu: