GAZİANTEP GAZİEUROFERTİL...

Başlatan destina06, 20 Mayıs , 2012, 20:07:41

« önceki - sonraki »

destina06

kızlar antepte olup da buarayı duyan ya da burda tedavi olanlar yardımcı olabilir misiniz?nasıl bir yerdir güvenebilir miyim?

destina06

 :director: :director: :director: :director: :director: :director: kızlarrrrrr burayla ilgili kimsenin bri bilgisi yok mu :dontknow: :dontknow: :dontknow:

CAN TANEM

Canım malesef  :dontknow:

Ama akşam netten araştırmaya çalışırım muhakkak biraz bilgi edinilir netten  :opucuk:

destina06

canım ben baktım biraz Ruşen ATMACA prof. bir arkadaş yaptırdı orda doğurcak yakın bir zamanda o acayip memnun.Adamın yurt içi yurt dışı makaleleri felan varmı çeşitli kanallara çıkmış baktımçıkttığı kanallara felan her cuma da kanal 5'te tüp bebek üzerine proğramı varmış.aama kafam karışık yaf :icon_scratch:

doğangüneş

BEN ANTEPTEYİM CNM AMA HİÇ Bİ BİLGİMDE FİKRİMDE YOK MAALESEF  :dontknow:

SEN ANTEPTEMİYDİN Kİ?

destina06


doğangüneş

RABBİM RAST GETİRSİN İNŞALLAH CNM  :amin:

destina06


melek100lü

ŞULE CİM HİÇ BİLGİM YOK CANIM RABBİM FAYDALI OLACAK İNSANLARLA KAŞILAŞTIRSIN İNŞALLAH BEBEĞİN OLMASINA ARACILIK YAPARLAR CANIM YARADAN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN  :amin: :opucuk: :opucuk:

destina06

teşekkür ederim melekcim sağolasın

elfo

bu kadar övülüyosa hiç şaşma madem. nede olsa oturduğun yere yakın. eşin için kolaylık olur. heyecanla sonuçlarını bekleyecem. bu yaz çok güzel şeyler olacak inş.  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



destina06

canım bir haftasonu gidip görecez doktorla falan konuşacaz bakalım nasıl intiba bırakacak.Bu yaz yaptırıp yaptırmamak da kararsızım çünkü yazın burası çok sıcak oluyor burda kalmam benim için tam bir işkence olur.Kuzenimin düğünü var uşağa gidecez o kadar saat yolculuk yapmak sakıncalı olabilir.Şu AMH testi de gelsin de onu alıp gidecez antepe bakalım doktor ne diyecek

elfo

hmm o zaman eylül ekim gibi düşün tabi bu arada da at kafandan hepsini. nasılsa tüp bebek yaptıracam diye düşün ama soğuklara da kalma. ben de şu 2 ay dinlenme ilan ediyorum
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



destina06

evet dinlenme süreci de iyi olacak benim için burası kasım gibi anca soğuyor ağustosta adetimle başlarsak eylül gibi gün saymaya başlarım heralde tekrar.Ne kadar doğruluğu var bilmiyorum ama tüp bebek yaptıran bir arkadaş ki çok araştırma yapmıştı tüp bebek tedavisinin sıcakla arasının hiç iyi olmadığını söyledi.Hele ki buranın sıcakları gölgede 50ye kadar çıkıyor :-ooo :-ooo :-ooo anca ağustos sonuna gelirim ben buraya