27 Nisan , 2024, 14:20:51

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


hep hayalini kurdugum minik mucizelerimmm

Başlatan HASRET!M S@N@, 09 Mayıs , 2012, 08:05:01

« önceki - sonraki »

burcum

canancım tövbe de çekilecek çilen varmış canım rabbim seni böyle sınıyor :y25: ALLAH ın izniyle geçecek bu günler sen dik durmaya çalış yaşadıkların çok zor RABBİM dayanma gücü versin sana :amin:

burcum

aklıma geldi şerifenin paşası kaç ay hastane de yattı bak :y25: şimdi maşallah evde annesine gülücükler atıyor :nazar: darısı senin de başına canım :opucuk:

HASRET!M S@N@

Alıntı yapılan: ♥~ NÜRREM ~♥ - 06 Kasım , 2012, 11:49:31
aklıma geldi şerifenin paşası kaç ay hastane de yattı bak :y25: şimdi maşallah evde annesine gülücükler atıyor :nazar: darısı senin de başına canım :opucuk:
:amin: :amin: :amin: :amin:

bnsroni

Allah'ım sana dayanma gücü vetsin :amin:
Bebeklerine Allah'tan şifa diliyorum ve inanıyorumki ikiside sağsağlim evlerine gidebilecekler :amin:

°•.ℓανιηуα.•°

cananım inan ki ben de yazdıkalrını okuyunca dayanamayıp ağlıyorum. bak şimdi okulda odamda ağlama tuttu.  :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:

metin ol canım benim kendini Rabbimin merhametine onun gölgesine emanet et,yine de şükret. dua et. en zor acıyı yaşıyorsun en dayanılmaz acı,Rabbim bu acılarını dindirsin inşallah sağlıklı bi şekilde yavruların evine gelsin,anneleri bebişlerine kavuşsun. çok zor çok.... insanın bebeği bi öksürse nasıl canından can gidiyor. kolay mı dayanmak. ama dayanacaksın sen , onlara manevi destek olucaksın.



burcum

şimdi aklımdan canan geçiyordu konusunu görünce yüreğim ağzıma geliyor :y25:
RABBİM sen sağlık ver meleklerine :amin:

°•.ℓανιηуα.•°

nükü aynen ben de canım,konuya bakıyorum açtığımda. yüreğim ağzımda açıyorum.

ah be cananım... çok üzülüyorum çok. bitsin artık bu kızın işkencesi ya,bir an evvel iyileşsinler artık.  :amin:



burcum

 :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: ALLAH ım cananımıza dayanma gücü versin :amin: :amin:

serserim

bende korkarak açıyorum bu sayfayı Allah ım yardımcın olsun canım dualarımız bebişlerinle en büyük ilaç sabır inşallah yüzün yüzümüz gülecek bebişlerin iyi olucak canancım  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

HASRET!M S@N@

bugün gittim kızlar kızım uyanmış her yerini oynattı iyi olacaksın kuzum söz ver bana dedim nasıl kıpırdadi oğlum da yoğun bakımda değil zaten oda iyice hareketlenm hemşire bunun iyi birşey olduğunu söyledi kızım 20 gr oğlum 80 gr almış birgün içinde inş kuzularim iyi olacak rabbim bunu kimseye yaşatmasin yaşayanlara da bol sabır versin

FİGENN

Allah yavrularını sana bağışlasın canan  :amin:

bişey sormak istiyorum sana sen zerrin hanıma gidiyordun sanırım ? memnun kaldın mı ? sence erken doğum olmasında onun ihmali var mıydı?

burcum

ay canancım hamd olsun rabbime binlerce kere şükürler olsun :amin: :amin: :amin: :amin: ay nasıl sevindim anlatamam arkadaşım ALLAH bozmasın :amin: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: kuzularına düzelicekler annesi onlar çok güçlü gör bak senin gibi bir anneleri var bir kere canını onlar için vermeye hazır :y25: :binkybaby: :binkybaby: daha güzel haberlerinizin devamını bekliyoruz ALLAH ın izniyle :amin: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ยรlคภ๓คz göภlüm



Balböceği

Çok şükür Allah'a  :amin: :amin: çok sevindim mevlam kimseyi sınamasin cigeriyle  :amin:

Kötü bı haber verece. Diye bakmıyorum  :sad1:

Adak ada, kurban kes Canan  :amin:

HASRET!M S@N@

inş kızlar inş canım ya ben çok doktor gezmek zorunda kaldım ama o hastanenin bebeklerimin bu durumda olmasıyla ilgili ihmalleri var açıkçası ben bir daha hamile kalsam profesörlere giderim yada fakülteye özel hastane duymak istemiyorum artık gerçekten yoksa bu bebeklerin olması zerrin hanım vesilesiyle oldu