kızlar bebişin ilk hareketleri nasıl hissettiniz .

Başlatan sevda46, 07 Mayıs , 2012, 13:26:42

« önceki - sonraki »

sevda46

kızlar bebişin ilk hareketleri nasıl hissettiniz .nasıl bişe ben şimdi bazı şeyler hissediyorum ama emin olamıyorum. benimle paylaşabilirmisiniz. 15 haftalık bebişim  :dontknow:

serserim

bende çok merak ediyorum canım bu konuyu ama duyduğum kadarıyla 4. aydan sonra başlıyormuş az kalmış canım hadi hayırlısı :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

RosE27

ben 18. haftamdayim cnm boyle donuyo donerken kasiklara agri yapio yumruk gibi oluyo netarfa donduyse karnin o. tarafini sisirio  :k06: semsert oluyo orasi bende henuz tekme yemedim  :k06:

doruk38

bebeğimin ilk hareketini göbek deliğimin sol alt yanında karıncalanma şeklinde hisettim.  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: yarım saat karıncalandı dr. aradım sordum bu ilk hareketleri dedi.  :love9:



cirakmerve

bebeğin ilk harekketleri biraz bağırsak hareketine benziyo. ya da içeride balık yüzermiş gibi hissedersin. tekmesini görene kadar pek emin olamıyosun. ben 21. haftamda emin oldum hareket ettiğine.

@Melek Yüzlüm@

Alıntı yapılan: cirakmerve - 07 Mayıs , 2012, 16:50:34
bebeğin ilk harekketleri biraz bağırsak hareketine benziyo. ya da içeride balık yüzermiş gibi hissedersin. tekmesini görene kadar pek emin olamıyosun. ben 21. haftamda emin oldum hareket ettiğine.

Katılıyorum ben anlamıyordum 20. haftasına kadar hissetmedim sonra kelebek uçuşur gibi tam olarak anlatamıyorum da çok  güzel  kalp atışını duymak tekmesini hissetmek  Allah isteyen herkeze yaşatsın inş



sevda46

ayyyy çok sabırsızlanıyorum şu haftalar geçsede hissetsem. :hieyt: :hello2: :muzz:

kalimero:)

kızlar ben 22+ dayım daha önceleri öle kelebek uçuşması oldu hatta kaşıma gereği duydum o kısmı şimdiler de göbek deliğimin üst kısımlarında bir baloncuk varmışcasına bir patlama hissediyorum anlam veremedim tecrübeli anneler seninki başladı seni dürtmeye dediler :) kurban olsun annesi oğluşuma şimdi her hissetmem de kalbim kanatlanıyo  :hello2: darısı tüm anne adaylarına    :amin: :-*

papatya26

bende 15 haftalıgım ama hala tık yok bazen bişeyelr oluyo ama emın olamıyorumm :)yani aa kesin bebiş diycegım hissettıgım bişey yok öyle çok hissetmek istiyorumkı bebişimi içimde az kaldı biliyorumm :hello2:
Allah herkesın yadımcısı olsunn

gemini

ben de 15+ dayım...daha o kadar güçsüz ki seyirme şeklinde hissediyorum.Oğluma hamileyken 18.haftada net hissetmiştim...Önümüzdeki haftalar da çok daha net hissedebilirsin ;)