Hanımlar, eşiniz çocuğunuzla en çok hangi oyunu oynuyor?

Başlatan hüzünden_gelme, 05 Mayıs , 2012, 23:43:18

« önceki - sonraki »

hüzünden_gelme



Hanımlar, eşiniz çocuğunuzla en çok hangi oyunu oynuyor?

°•.ℓανιηуα.•°

benim eşim inanılmaz zıpır ve hareketli biridir  :laughing7:

baba oğul sürekli faaliyet halindeler. özellikle eşim saklanıyo, sarper de onu buluyo ve kaçıyo  :k06: sırtına bindirip atçılık oynuyolar, ben kaleci oluyorum eşim sarperin koltuk altından tutup topa vurduruyo ve goooool diye bağırışıyoz. ne bileyim her oyunumuzda eşim de var  :k06: onsuz olmuyo. anca beraber kanca beraber  :laughing7:



muhribe

 yiğit oyundan yeni yeni anlar oldu babasıyla en çok zıplamayı seviyor çıkıyor kucağına zıp zıp hopluyor bir de oyuncaklarıyla oynuyorlar birlikte eğlenceli vakit geçiriyorlar

Dilara Ebrar

Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...


rastlantisal

Direk konunun muhatabı olarak cevap veriyorum. Ayaklarından tutup sürüklemece, perdenin arkasına saklanıp eceklemece. Masa, tencere gibi gürültü çıkarabilecek şeyleri dövmece. Yakalamacılık. Saklambac. Karpuz yuvarlamaca. Yerde bebek yuvarlamaca. Uzar gider bu liste dim ben size :)
Adanmışlığın mutluluğu...

esma...

bu aralar aılecek mutfaktan oturma odasına kadar maraton kosusu yapıyorruz

βαlκιz

tenis toplarıyla  lambanın dügmesine fırlatıp ışıgı kapatmacaa  sonra yine fırlatıp ışıgı açmak  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
başkaa nebilim onlar içerde oynar hep ben kafamı şişirmeyin yallah içeri derim  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:   
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3: