İstanbul Anadolu Yakasında Kadın Doğum Uzmanı Tavsiyeleriniz

Başlatan elif eylul, 17 Haziran , 2008, 15:25:45

« önceki - sonraki »

.:.Zamansız.:.


ツgöçmen_54 ツ

Alıntı yapılan: zamansiz - 12 Ocak , 2010, 16:08:49
Alıntı yapılan: nestur - 12 Ocak , 2010, 15:16:54
zamansız bende nenehatuna gidiyorum neslihan şeker hanıma mennunum ama çok sırası oluyor

bende hale hanıma gidiyorum onunda sırarsı az değil canım ya..sabahın köründe numara alıyorum  :honk: nasıl peki sen memnunmusun
mrb bende nene hatuna gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar nasıl gidenler memnunmu?

Demet_dk

Alıntı yapılan: KybeLe - 19 Ocak , 2010, 13:14:32
Alıntı yapılan: Demet_dk - 14 Ekim , 2009, 16:39:20
bende anadolu yakasındayım çakmaktaki Erdem Hastahanesinde doğum yaptım
doktorum Zeynep Yeşim Görgün çok memnunum tavsiye ederim  ilgili güleryüzlü ve mütevazi
eltimin dr u yeşim hnm oda cok memnundu. sadece kiloya cok takıntılı bir dr :ehi:
ayşe katrancı da ablamın dr oda cok iyi bir dr.

evet sayesinde fazla kilo almadan rahat bi hamilelik geçirdim 10 kilo aldım
çok seviyorum onu valla

rosalinda

merhaba ben güven tıptan Dr.Bülent Kars'lıya gittim. Yumurtamın çatlayıp çatlamadığına bakmadan bana aşılma yaptı ve verdiği ilaçlar yüzünden kist oluştu. telefonla arayıp çok ağrım olduğunu söyelediğimde kist oluşmuştur dedi ve acile gitmeme rağmen bana değerli zamanını ayırıpda bakmadı. hiççççç tavsiye etmememmmm. :BangHead:

hasyet

ya bu aşılama nasıl  bişey bugün baya bi okudumm..bende düşünmeye başladım bunu ama erkenmi acaba 8 aydır düşünüyoruzz bebiş..yarın dr a gideceğim gerçi onada danışacağım amaa yinede fikrinizi alayım kızlar.
DaraLdığın ZamanLar oLacaktıR Hayat Denen Nefes aRaLarında.Taşıdığın Beden AğıR BiLe GeLecektiR ZamanLa RuhuNa.KaranLıktan Ve YaLnızLıktan Ne Kork NeDE Gözyaşı oLup Aksın HüzünLer O gözLerinden..Unutmaki Her Gece iki Gündüz Arasındadır..

haydibebeğim

Alıntı yapılan: rosalinda - 29 Ocak , 2010, 22:33:04
merhaba ben güven tıptan Dr.Bülent Kars'lıya gittim. Yumurtamın çatlayıp çatlamadığına bakmadan bana aşılma yaptı ve verdiği ilaçlar yüzünden kist oluştu. telefonla arayıp çok ağrım olduğunu söyelediğimde kist oluşmuştur dedi ve acile gitmeme rağmen bana değerli zamanını ayırıpda bakmadı. hiççççç tavsiye etmememmmm. :BangHead:

canım ben de çok ama çok memnunum bülent karstan,benim de tek tüpüm tıkalıydı,hsg de öğrendikbize direkt aşılama deneyelim dedi.olmazsa tüp bebek deneriz dedi.klomen verdi.işte kasım ayı gibiydi hsg den sonra gittik tıkalı olan taraftan değilde açık olan taraftan yumurtlamışım allahtan.biz hemen aşılama diycek diye beklerken bu ay normal yöntemlerden denemek istiyorum dedi,gelecek ay başlarız aşılamaya dedi.çatlatma iğnesi vurmadı bile.bize gün ve saat verdi,o günlerde ilişkiye girdik ve sonuç hemen ilk denemede hamile kaldı.paracı bir dr olsaydı.hemen aşılama yapalım bu ay derdi.bi de yok demezdik elimiz mahkum kabul ederdik.
o yüzden minnettarım bülent beye.
ama şu var ki adam çok iyi bir dr olduğu için başı çok  kalabalık.
cnm senin durumuna gelince klomen zaten kist yapıyor ki.bak ben hamiş kaldığıma göre demek ki çatladı yumurtam,ama klomenin yan etkisi yüzünden bir tane de kist oluşmuş.bebek büyüdükçe kist küçülcek dei,öyl de oluyor.

ツgöçmen_54 ツ

mrb haydi bebeğim.bende pendikte oturuyorum.nene hatun gitmeyi düşünüyordum.senin bahsettiğin doktor aklıma daha çok yattı.tavsiye edermisin?nasıl birisi?

haydibebeğim

Alıntı yapılan: göçmen_54 - 30 Ocak , 2010, 11:39:21
mrb haydi bebeğim.bende pendikte oturuyorum.nene hatun gitmeyi düşünüyordum.senin bahsettiğin doktor aklıma daha çok yattı.tavsiye edermisin?nasıl birisi?

cnm bülent bey anadolu yakasındaki en iyi drlardan biri.adama muayene olmaya çevredeki illerden bile geliyorlar ve çok iyi drlar istanbulda çok pahalı biliyorsun ki,bülent bey çok çok iyi bir dr ve buna rağmense oldukça uygun .muayenesi 50 tl.ama değiyor bence :icon_thumright:

AdaKuzum

Merhaba,
Benim 3 aylık tatlı bir meleğim var.Ben de hamileyken baya bir Dr. aradım Anadolu yakasında,birçok Doktor'a gittim,ve sonunda Maltepe Üniv.Tıp.Fak.Hastanesinden Erdin İlter beni meleğime kavuşturdu.Güleryüzlü,samimi,güven verici bir Doktor.Hala da ona gidiyorum.Kesinlikle tavsiye ederim.Allah seni de,meleğini de korusun.Sevgiler.
İlknur S.

tuana16

anadolu yakasında sema hastasindeki op.dr. serpil hasbaya iyi bi doktor tavsiye ederim
ve bir ayetin sıcaklığı sarıyor yüreğimi 'Allah sabredenler ile beraberdir'

AyNi

arkadaşlar, bana istanbul anadolu yakasında özellikle maltepe, pendik, kartal, bostancı da iyi kadın doğum uzmanları tavsiye edebilirmisiniz??

Özel hastane, devlet hastanesi, özel muayenehane hepsi olabilir.

ben istanbulda yeniyim, bi kaç kere doktora gittim ama hiç memnun değilim...

bana yardımcı olursanız sevinirim...

Duygu-Masal

Canım Ben Pendik Şifa hastanesine gidiyorum Dr.Soner Bey ben çok memnumun..
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lmtf.lilypie.com/dflfp2.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

butterfly34

selam..38+6 haftalık hamileyim.kısmetse pazartesi günü doğum yapacam.anadolu yakasında maltepe üniversitesi hastanesine gidiyorum.doktorum YAR.DOÇ ERDİN İLTER.kendisinden çok ama çok memnunum.pozitif bakış açısı,ve motive eden yaklaşımları sayesinde çok güzel bir hamilelik geçirdim.hamile kalmadan önce de polikisitik over hastalığımın tedavisi boyunca ona gittim ve birkaç ay içinde hamile kaldım.kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

peggy

merhabalar,
bende anadolu yakasında maltepede yasıyorum ve 3 aylık hamileyim.
Doktor onerisi olarak Erdin İlter demisiniz ama aklımda 1 soru var.Ben cocugu olan bır doktor olmasını tercıh ederım.
kendisinin cocugu var mı?

AyNi

ben maltepedeyim, pendik hospital nevriye hanıma gidiyorum... şu ana kadar çok memnunum...

ama doğumu sema hastanesinde yapacağım galiba  :icon_scratch: pendik hospitalın doğumhanesi hoşuma gitmedi...