29 Nisan , 2024, 01:24:12

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Baktığım Tek Aynam Duru'm

Başlatan EnDuruYanım, 20 Nisan , 2012, 14:02:52

« önceki - sonraki »

EnDuruYanım

Meleğimmm Annesinin kuzusu  Bitanesi.. Sen uyuyorsun ben özlüyorum senii nasıl olcak bu iş.. 6 ay 12 gunluksun bıtanem.. Kocaman oldun çıglıklarınla evımızı senlendırıyorsun.. artık desteksız 10 dakıka falan oturabılıosun .. :nazar:  hergun yurume egzersızlerı yapıyoruz .. dönebılıosun ama tur atmıosun daha:)) bazen tembellık yapıyorsun.. anneler gunumuzu kutladık bana bu gunu tattırdıgın ıcın bınlerce kez tesekkur ederım Allahıma sukurler olsun ıyıkı varsın bıtanem.. Baban senın adına bana tava almış :ehi: :ehi: evet şaka değil bildiğin seramik tavalardan almış gecen alıcam dıyordum sevgılı ormantık baban tava almış cok guldum esprılı bır anneler gunu yasadım anlayacagın neymıs senın adına almış annem:) :toothy10: :toothy10: Sagolsun dusunmesı yeter ama ıyı gulduk :toothy10: Babana cokk duskunsun ıkımızı nerde gorursen gor hemen gulmeye baslıyrsun cok narın naif bır kızsın..  :nazar:  Bugun sana havuc ırmık ve patatesten corba yaptım cok sevdın bı gusel ıctın.. meyvelerı de sevıyorsun.. kahvaltılarımızda gusel gecıyor.. hele su içmeye bayılıyorsun bıberonla ıstemıyorsun ılla bardakla ıcıceksın elımı tutuosun cekmıyım agzından dıye sadece suya yapıosun bunu bayılıyorsun masallah :nazar:    ayak parmaklarını emmen o kadar hosuma gıdıyorkı annem.. gunduzlerı yaklasık 2 saat akvaryumun onunde oturuyor balıklarınla sohbet edıyor onları ızlıyorsun bende o sırada artık ıs yapabılıyorum..  senınle tum gun vakıt gecırmek o kadar guselkı hergun yenı bırseyını kesfedıyoruz.. tel sarar yapıyoruz .. ellerımızı sak sak yapıyoruz.. kukla aldım sana parmakları hayvan dolu onların seslerını ıkarınca basıyorsun kahkahayı :k06: :k06: hala ınanamıyoruz senın gıbı bır gusellıge sahıp olabıldıgımıze .. Sana layık olabılmek sana ıyı bakabılmek tek dılegımız.. Iyıkı varsın senı cok sevıyorum :love9: :love9:

...ŞehzadEfe...

maşallah kuzuma  güzel kızım benim çok özledik siziiii  :love9: :opucuk:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

EnDuruYanım

Alıntı yapılan: nagihannn - 16 Mayıs , 2012, 08:26:36
maşallah kuzuma  güzel kızım benim çok özledik siziiii  :love9: :opucuk:

özledıysenız görünüz sayın dünür.. :laughing7: Duru kızım Efe Oğlumun yüzünü unutacak bilgin olsun:)

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

canım o çorbayı nasıl yaptın bende ecreye yarın yapayım  :k06:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

EnDuruYanım

Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 16 Mayıs , 2012, 14:07:41
canım o çorbayı nasıl yaptın bende ecreye yarın yapayım  :k06:

canım yarım havuc yarım patates kucuk dograyıp suda hasladım ayrı bıyerdede 2 corba kasıgı irmiği hasladım sonra ıkısını rondoda cektım haslanmıs suyuyla rondada cek koyu olursa su ekle duru sevdı bayag Ecre de sever ıns :nazar:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

Alıntı yapılan: Pınar. - 16 Mayıs , 2012, 14:20:47
Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 16 Mayıs , 2012, 14:07:41
canım o çorbayı nasıl yaptın bende ecreye yarın yapayım  :k06:

canım yarım havuc yarım patates kucuk dograyıp suda hasladım ayrı bıyerdede 2 corba kasıgı irmiği hasladım sonra ıkısını rondoda cektım haslanmıs suyuyla rondada cek koyu olursa su ekle duru sevdı bayag Ecre de sever ıns :nazar:
tesekkürler  :flowers: :opucuk:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

EnDuruYanım

Meleğim annesinin kuzusu aynası bugun tam 7 aylık oldun.. Maşşallah yavrum kocaman oldun.. Senınle vakıt gecırmek tenıne dokunabılmek gulusunu seyredebılmek mukemmel bır duygu bıtanem..

aşkım 25 Mayıs cuma günü ılk defa hastalandın. Ateşin 38 lerdeydii.. Çok korktuk .. Ilık duş aldırdık surup verdım ama inmedi hemen tıp merkezine götürdüm hıcbırseyın yoktu üşütmede değildi.. eve geldıgımde fitil vermeye basladım 4 saatte bır yarım.. 3 gün boyunca ugrastık annem huzursuzdun bırde atesın vardı en yuksek 38.8 olmustu.. hafta sonu cok kotu kustun hemen goturduk hastaneye doktor kusmanın ıyı oldugunu soyledı. bogazına baktı kan testı yaptı ıdrar testı yaptı ..idrarda hafıf enfeksıyon vardı ama bu onemlı degıl sınırda dedı ılac yazmadı 2 gune gecer bol bol emzır dedı.. ogunden sonra ateşin gectı bol su meyve ve benı emdın.. corba ıctın bol bol ertesı gun ıse cildin kızarmaya basladı .. doktor solemıstı altıncı hastalık dıye bısey varmıs atesı atlattıktan sonra kızarmalar normalmıs.. 2 gunde o sürdü.. sonrasındada dilin beyaz oldu bıraz ..neysekı 30 mayıstan bu yana bıseyın kalmadı.. ama su 5 6 gun bana cok zor gectı cok uzuldum cok korktum bı gulsen dunyalar bızım oldu ...  nese kaynagımız gıtmıstı adeta senınle bırlıkte sankı bızde hastaydık annem.. Çok şükür kendı kendıne yendin hastalıgını..ıyılestın guneşimiz geldı evımıze.. Ananeye gıttık gecen hafta ıngıl. buyuk teyzen geldı.. ananen sana yurutec almış.. dedıgıne gore heımız yurutecle buyumusuz.. benım evım kucuk dıye almadım sana.. ama ananen heves etmıs yalovada bol bol bındın cokta sevdın yürüteçi fır döndün.. yürütecten sonra daha bı eglencelı daha bı aktıf oldun usengec duru gıttı.. dımdık basıyorsun ayaklarını.. 20 dakka duruyorsun alıyorum yere koyuyorum döne döne yıne yurutecın yanına gıdıyorsun.. koltuk altlarından toplar olduk senı.. cok dık oturuyorsun sankı belınde sopa var:))  :nazar:ayakta durmak cok hosuna gıdıyor.. cumartesı gunude babaneye gıttık şile ye babannenler senın ıcın organık bır pazar yapmıslar resmen herseyı ekmısler:)) bahce yapmıslar sana cımlerde oturdun garıbıne gıttı.. yoldun önce agzına attın begenmeyınce yenılmıcek bısey olmadıgını gordun:)) ilk defa topraga bastın.. ılk defa karpuz kavun kıraz yedın.. karpuzu cok sevdın:)  değişik seyler tatmak o kadar cok hosuna gıdıyorkı anlatamam...  :toothy10: tam olarak yemek düzeni koymadım daha herseyı tadıyorsun hala.. sadece yogurtunu meyvenı cevızını yumurtanı ve pekmezını eksık etmıyorum o kadar.. herseyı tatma asamasındayız hala...  :hungry:aa bu arada dün gece ilk kelimeni soyledın cok güldük :toothy10: MEME  :hello2: :hello2:  senden de bunu beklıyordum bagımlı kızım ana baba hakgetıre önce meme senın ıcın :hello2: :hello2:  agzından dusmuyor meme dıyıp duruyorsun devamlı  :toothy10:  cok mutlusun cok uslusun cok güleç yuzlusun.. seninle vakıt gecırmeyi eglenmeyı gülmeyı hıcbırseye degısmem.. bıdaha hasta olup üzme bızı annem hep bole ol.. bizi güldür emi :love9: :k06:  Seni çok sev,iyorum annem  İyiki varsın iyi ki hayatımızdasın..



Hep böyle huzurlu uyu :nazar: :nazar:

kelebegimm

Masallahhhh Allah nazarlardan korusunnn :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:


]

EnDuruYanım


...ŞehzadEfe...

güzel gelinim benimmmmm efeyle aynı herşeyleri hastalıkları kızarıklıkları birbirlerini takip ediyorlar acil tarafından görüşmek gerekiyorçok özlendiniz  :love9: ve sizi seviyoruzzz  :opucuk:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

melek100lü

 :nazar: :nazar: yüzbin kere maaşallah  :nazar: :nazar: :nazar:

  :nazar::love9:günlüğünüz hayırlı uğurlu olsun  :love9: :nazar:


EnDuruYanım

Bizde sizi sevıyoruz teşşekkurler teyzeleri :love9: :love9: :love9: :flowers:

gökçe58

 :nazar:      :nazar:    :nazar:     :nazar:  pınar maşallah ne kadar tatlı kızın rabbimnazarlardan saklasın ayy bayıldım gözümdeğmesin fıstığa  :nazar:      :nazar:      :nazar:         :nazar:

EnDuruYanım

annesinin tatlisi bitanesi melegi burayi bayag bosladik internetti bilg hepsini hallettik cok sukur.. 4 agustosta  9 aylik oluyorsun bitanem.. :nazar: dun sana yemek yedirirken ilk incinin patladigini gordum babanenlerdeydik nasil duygulandim ciglik attim bilrmezsin nr kadar gusel bir duyguymus:))) :nazar: hic mizmizligin yoktu dislerinde kabarma falanda yojtu ins hepsi bu kadar rahat  cikar yavrum.. annem :love9: cok tatlisin anneni babani hic uzmuyorsun.. gel gel baybay alkis herbiseyi ogrendin agzimiza bakip her taklitimizi yapoosun yerlerde suunuyorsun ama hic emeklemek istemiyorsun 1,5 haftadir koltuk kenarlarinda yurumeye basladin bitanem.. dayanikli guclu kizim cigliklarin evimizi senleridiyor.. yemende problem yok tek yemedigin sey yogurt her yolu deniyorjm bakalim ne zaman alisican.. seni seviyorum melegim iyiki hayatimizdasin iyiki bizimlesin... :love9: