17 Mayıs , 2024, 22:53:25

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kalp atıslarımızı duyduk sayfa 16.

Başlatan HASRET!M S@N@, 14 Nisan , 2012, 14:25:43

« önceki - sonraki »

HASRET!M S@N@

COK TESEKKÜR EDERİM CANIM DARISI SANA OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

insu

Amin canım hayırlısı inşaAllah  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
Herşeyin hayırlısı...

xxcansuxx

canannnnnnnnnnnnnn  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
canım ya haberini aldım memleketteyken aldım nasıl sevindim anlatamam o gün boyunca yere ayaklarım basmadı sevinçten  :hieyt: :hieyt: :hieyt:

maşaallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla ikizlerini kucağına al  :nazar: :amin: :amin: :amin:
kalp atışlarını sağlıkla duyarsın inş.  :amin: :amin: artık tüm sıkıntılar özlemler geride kaldı kendine çok çokkk dikkat et yorma kendini bırak umrunda olmasın iş güç  :occasion5: :occasion5: :occasion5:

darısı ytüm isteyenlere  :amin: :amin:


HASRET!M S@N@

canım benm cok sağol kardesim
allah isteyen herkese nasip etsin inşşş

xxcansuxx

Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 23 Nisan , 2012, 11:17:44
canım benm cok sağol kardesim
allah isteyen herkese nasip etsin inşşş

:amin: :amin: :amin:
sayfanı okumak istiyorum baştan sona zamanım olduğumda... nasıl öğrendin eşin ne tepki verdii, nasıl söyledin  merak ediyorum  :suclu: :suclu:


HASRET!M S@N@

cnm ben gonal f iğne vurundum 8 gün boyunca sonra catlatma iğnesi doktorun dediği gün ve saatleri değerlendirdik 4-5 yumurtam olustu iğnenin 14.günü sabah 5 te uyandım içimden bir ses sürekli test yyap deyip durdu heyecandan uyuyamadımm esime dedim almadı aksamda biryerdeydik bizim eczacı nöbetciymiş alıyım mı dedi al dedim ikimizde umursamadık cnmm ben yaptım öylesine anında iki cizgi belirdi hemde cok net bir sekilde sonraki gün doktora gittim 394 cıktı değerim yanlız iki yumurtam kist olmustu onlar agrı yapıyormus bana cok sancım oluyordu sonra iki gün sonra tekrarladık 1000 cıktı doktor ikiz olabilir dedi üç dört kere tekrarladı nasıl tepki verdim hatırlamıyorum  :k06: :k06: :k06:
sonra persembe günüde nokta seklinde iki kese göründü daha cok yeni dedi beklemedeyiz işte inş ikiside kalır esim ilk basta cok sevinemedi bende öyle içim içimize sıgmadı ama belli edemedik bir kere kaybedince
yeni yeni alısıyoruz gelip gelip karnımı seviyor simdiden korkma bu sefer bişi olmayacak içim rahat deyip beni teselli ediyor evde hep yardımcı oluyor  :love9: :love9: :love9: sanım kocacımmm
öyleyiz suanda cnm ikimizde korkuyoruz ama birbirimize belli etmiyoruz kalp atısını duyunca mutlulugumuz katlanıcakkk

nescafe

rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhh. sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz inşalllah bebişlerini. :amin: :nazar:

HASRET!M S@N@

inş cnm darısıda en kısa zamanda sana olsun inş

ZéynéP.SimAy

Allahım hayırlısıyla banada kalp atışlarını duymayı nasip eder  :amin: :amin: :amin:  Önceki gebeliğimde kalbinin attığını görmüştüm ama duymamıştım sesini o yüzdende çok tedirgin oluyorum bu zorlu süreci nasl atlatacaz bilmiyorum  :nazar: :nazar:  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

HASRET!M S@N@

inş duyarız cnm bende duymadan düşük yaptıgım için cok korkuyorum tatlım inş ikimizde duyarız

ZéynéP.SimAy

Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 23 Nisan , 2012, 15:39:00
inş duyarız cnm bende duymadan düşük yaptıgım için cok korkuyorum tatlım inş ikimizde duyarız

inşallahhh duyarızz  :amin: :amin: :amin: Rabbm hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip eder inşallah nasıl isitiyorum bi bilsenn  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

HASRET!M S@N@

aynen bende cnm biz 5 haftalık olduk inş 2 hafta sonra duyarız

ZéynéP.SimAy

bende sat göre bugün tam 5 haftalık gebeyim ama henüz doktora gitmedim çarşambaya randevu aldım bakalım hayırlısıyla en azından keseyi görürüzz :amin: :amin:

HASRET!M S@N@

ben 4 bucuk haftalıkken gördüm keselerimi cnm ikiside nokta gibiydi alttan muayeneyle göründğ sat 19 mart mı seninde hayırlısı olsun inş

aydinays

Cananım sana adadığım adağı perşembe sabahı erkenden okudum. Rabbim meleklerini korusun benim iyi yürekli arkadaşım. Rabbim bir tane aldı. Şimdi sana iki tane melek gönderdi. Herşey çok güzel olacak canım benim. Hiç birşeyi kafana takma. Hayırlısı ile kavuşacaksın meleklerine.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.