Şafak Kaç ?

Başlatan helen20, 13 Haziran , 2008, 10:26:22

« önceki - sonraki »

nazan

22 haftalık evet yururken falan batıyo benımde

cici kız mavıs

nazancımm msjını aldım canımm sagoll..kızlarr yenı gelebıldım kusura bakmayınn ıslerım vardı. hala bende bı kımıltı falan yok bebgı ne zamn hıssadıcem kızlarr 2 bucuk aylık oldu :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

Ada-beste-banu

anladım canım. benim 37 haftalık. ben ağırlaştığım için ağrıyordur diyordum. ama senin daha var ağırlaşmana. doktoruna sor bence tatlım.

nazan

ilk gebelıkmi ben dorduncu ayın sonuna doğru hissetmeye basladım

nazan

evet sorsam iyi olur galiba

Ada-beste-banu

sor canım. hatta benide bilgilendirirsen sevinirim.

cici kız mavıs

evet ılk gebelık canım daha..bazende galıba kızın olcak kız cocukları gec canlanır dıolarr ama bılemıyorum artık beklıycez bakalım :dontknow: :dontknow: :dontknow:

nazan

tabi cnm bilgilendiririm

cici kız mavıs

sagoll canımm sımdıden tsk edıyorumm  :love3: :love3:

nazan

hissedersin cnm biraz zaman lazım anca

Ada-beste-banu

teşekkür ederim nazancım

cici kız mavıs

herhangı bı belırtı olmadıgı ıcın korkuyorum bazen..sankı bısey olcakmıss gıbı gelıyo, :occasion14: :occasion14:

burcum

cici kız hiç alakası yok canım benim kelebeğim olucak ve benim de ilk gebeliğim 2.5 aylıkken hissetmeye başladım doktorum bile şaşırdı inanmadı 5.ci aydan önce hissetmezsin diyordu bi arkadaşım da 5 ay 1 haftalık hamile erkek bebeği hala hareketlerini hissetmiyor zayıf da bende zayıfım zayıf anneler de önce hisseder diyo doktorum bir de annenin derisinin kalınlığı da etkenmiş hissetmeye inceyse deri daha çabuk hissediyormuş anne adayı

burcum

kızlar benimde hala apış arası ağrıyor sanki taşla ezmişler gibi geçmedi de doktorum idrar yolu enfeksiyonu da yapabilir hamileler de farklı şikayetlerde kendini gösteriyor demişti idrar tahlilim de temiz çıktı bugün gidince sorucam buarada buluşmaya 2 saat 15 dakika kaldı  :muzz: :hello2:

cici kız mavıs

çok guzel keske bende hıssedebılseydım ıste,kıloya baglımı bu ben doktoruma sormadım ama bı sorayım durr,49 kıloyum su anda zaten hamıle kalmadan oncede 47 kıloydum,yanı cok yavas alıyorum kıloyu.ınsl bı sorun yoktur hayırlısı bakalım,,,