Gönlümün sultanı, minik prensesim, Asya Nil'imle yepyeni hayat ...

Başlatan <<AyBüKe>>, 20 Mart , 2012, 23:32:53

« önceki - sonraki »

<<AyBüKe>>


  Teşekkür ederim canım gerçekten zaman çok çabuk geçti insan duygulanıyo  :y25:

  Gözümüzün önünde büyüyolar  :y25: Darısı Sarper'imin başına onunda az kaldı  :)

  Bu arada baktırmadım canım hiç kan değerlerine  :icon_scratch: 

  Kilo alımı ile mi ilgili ondan mı sordun ?

°•.ℓανιηуα.•°

canım hayır, kilo alımı için değil. genel olarak 1 yaşında bakılıyor diye biliyorum. demir eksikliği falan var mı diye  :dontknow: ben baktırcam. belki kan alması çok zor olacak ama ben tiroitlerine de baktıracağımdan yaptırıcam.



<<AyBüKe>>



     Anasının kuzusu ;  :love9:

  Dün akşam ilk konserine de gitmiş bulundun yavru kuşum  :k06:

  Çilek festivali dolayısıyla Mustafa Ceceli konseri vardı dün akşam . Şansımıza hava da süperdi yürüyüş yapa yapa gittik . Bartın'ı hiç bu kadar kalabalık görmemiştim  :k06:  Sende hayatında bu kadar kalabalık görmediğin için ilk başta şaşkın şaşkın baktın etrafına böceğim  :k06:

   Saat tam 9 'da çıktı sahneye Ceceli bey  :ehi: Babişkon seni aldı omzuna hopladı zıpladı sende onunla beraber baya çoştun hani  :k06: 

   Bağıra bağıra şarkı söyledik hep biz söyledikçe sen daha bi coştun minnak yavrum benim  :love9:

   Şarkı bitip millet alkışlayınca sen de hemen alkış yapıyosun :)

   Eee konser olurda baloncular olmaz mı ?  :k06:  Havada uçan balonları görünce parmağınla bana gösterdin balonları . Bende babişine dedim kızın balon istiyo galiba diye  :laughing7:  Babişin hemen bi koşu gitti aldı balon hemde 2 tane :)  Görünce çok sevindin annem . O gülüşün bizim bin kat mutlu olmamıza yetiyor annecim . O gülen yüzün ömrün boyunca solmasın bitanem .

   Güzel gözlerindeki o ışık hiç sönmesin. Kimsenin seni üzmesine izin verme . Allah'tan tek dileğim senin hep iyi günlerini göstersin bize. Sen sağlıklı ol, mutlu ol biz bi anne baba olarak daha ne isteyebiliriz ki yavrum  :y25:

   Yarın doğum günümüzü yapıcaz bebeğim. Annecik börekleri bugün yapıcak , dün koca tencere sarma sardım  :hungry:  Sende akıllı uslu durdun anneyi üzmedin aferin akıllı bıdığıma  :aferin:  Şimdi kahvaltımızı yapıcaz hemen gidiyorum mutfağa  :k06:

<<AyBüKe>>



      Asya'm, annesinin mis kokulusu, ceylan gözlüsü  :love9:


   Hayat seninle ne kadar güzel be annem . Artık gözüme herşey o kadar farklı görünüyor ki .. Her sabah mutlu bi şekilde gözlerimi açıyorum hayata . Bunun sebebi sensin yavrum . Bana o sıcacık bakışın  :love7:  Rabbime binlerce şükür ediyorum bana senin gibi bi evlat verdiği için  :amin:

   Dün doğum gününü yaptık evimizde bebeğim. Çok eğlenceli geçti. Herkesin göz bebeği oldun. O pembe tüllü elbisenle o kadar sevimliydin ki .

   Pastamızı üflerken birazcık korktun annecim  :k06:  Üflemek için eğildik sen hemen kendini geri çektin  :k06: :k06:  Bir sürü mamalar yaptı anne senin için . Sende baktın tadına hepsinin azar azar  :hungry: Hülya teyzen verdi eline koca ıspanaklı böreği kemire kemire yedin ikicik dişinle  :k06:

   Hediyelerimizde geldi bir sürü .Sevcan teyzen oyuncak org almış sana her türlü sesi çıkarıyo . Hayvan sesleri var , bebek sesi var. Ama bebek ağlama sesini duyunca hemen kafanı kaldırıp bize bakıyosun dudaklarını büzüştürüyosun  :k06: Kuzum benim ne kadar duygusalmışsın öyle  :ehi:

   Diğer misafirlerimiz hep cici almışlar sana elbise, şort, t-shirt güle güle giysin benim güzeller güzeli kızım  :amin:  Evimiz kalabalık diye hiç uyumak istemedin yavrum gözlerin kızardı artık uykusuzluktan ama inatla uyumadın . Çocuklarla oynadın durdun, kucaktan kucağa gezdin teyzoşlarla  :) Uyuduğunda saat 11 'di kızım ve ilk defa sabah ezanına kadar deliksiz uyudun .  :nazar: :nazar: Annecikte dinlenmiş oldu aferin benim kuşuma  :aferin:

  Perşembe günü de anneciğinin günü var bugün yine sarma sardık beraber  :k06: :k06: Mama sandalyen balkonda duruyo artık havalar güzel olduğu için . Kahvaltımızı orda yapıyoruz seninle. Yine aldım seni mama sandalyene eline de verdim çubuk hem senle konuştum hem sarmamı sardım . Sende uslu uslu durdun yanımda ve bana laf yetiştirdin hep  :opucuk:  :love9:

  Tam balkonumuzun önünde kiraz ağacı var bebeğim ama bizim değil karşı apartmanın bahçesinde ağaç. Komşu ağaca çıkmış kiraz topluyordu sen onamı kızdın bilmiyorum ama elini kaldırdın sesini yükselte yükselte bişeyler dedin . Konuştun konuştun sonra bana baktın o kadar şekerdin ki  :love9: Tabi ben gülmekten yerlere yattım, şu an bile o halin geliyor gözümün önüne  :ehi:  Kirazları topladığı için mi kızdın acaba  :icon_scratch:  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

  Hayat seninle güzel yavrum. Her günüm daha anlamlı artık. Gülen yüzümün sebebi sensin . Neşemiz daim olsun kuzuşum. Seni Seviyorum annemmm  :love9:


 

kelebegimm

Ay maşallah yaaa dogum gunude kutlu olsun canım nice senelerrrr
Buyumusde annesine arkadas olmuş ne güzel ins.  Bizde o günleri görürüz
Cicilerinide güle güle eskitsin prenses :opucuk: :love7: :love9:


]

<<AyBüKe>>


  Teşekkür ederiz Ayşenur teyzesi  :opucuk:

  En yakın arkadaşım kızım oldu inşallah her daim de öyle olur  :amin:

  Seninde yakın canım o günleri görmen , gurbette en yakın arkadaşın olucak oğluşun  :amin:  :opucuk:

kelebegimm

Alıntı yapılan: <<AyBüKe>> - 04 Haziran , 2012, 17:51:04

  Teşekkür ederiz Ayşenur teyzesi  :opucuk:

  En yakın arkadaşım kızım oldu inşallah her daim de öyle olur  :amin:

  Seninde yakın canım o günleri görmen , gurbette en yakın arkadaşın olucak oğluşun  :amin:  :opucuk:


Ne kadar güzel ya anlattıkların her insanın hayalidir heralde hep istemisimdir kızım olsun arkadas olsun bana burda
Ama ins.  Oglusumla arkadas gibi oluruz 
Maşallah size :nazar:


]

<<AyBüKe>>


  Olursun tabi annesi yavrularımız bizim can yoldaşımız  :love9:

  Bi oğlum olsaydı bende ismini Efe istiyodum  , sağlıkla dünyaya gelsin inş. yavrun canım  :amin:

<<AyBüKe>>



        Annemmm ;

    Şu an babişinle yere oturmuş oyun oynuyosunuz.

    Oyuncaklarını halıya dağıtmışsınız, sen elinle onları alıp babanın eline veriyosun "al" deyip  :k06:

    Birde ellerinle besliyorsun bizi akıllı kuzum  :nazar: Hayali bişey alıp ellerini ağzımıza götürüyosun bizde yiyo gibi yapıyoruz sonra gülüyosun bize  :aferin:  Çok tatlısın annem çokkk , balım benim  :love9:

    Bugün beni ilk defa öptün ıslak ıslak  :laughing7:  Öp anneyi diyorum yanağımı öpüyosun hemen  :opucuk:  Mest ediyosun beni her halinle.

    Babişine de aşıksın resmen kızım. Baban gelince onu özlediğini her halinle belli ediyosun . O da dört köşe oluyo tabi sevincine :D  Hemen kollarına atılıyosun, yarım saat kucağından inmiyosun . Siz özlem giderirken ben soframızı hazırlıyorum . Hafta içi akşamlarımız böyle geçiyo kuzum. Rabbim evimizden huzurumuzu eksik etmesin  :amin:

 

<<AyBüKe>>



   Boncuk gözlüm ;


  Havalar bir ısındı pir ısındı  :laughing7:  Artık hergün sokaktayız  :)

  Haftasonu babişimizle beraber dışarı çıktık çarşının altını üstüne getirdik  :hello2:

  Sana yeni oyuncaklar aldık meleğim . Lego aldık eve gelince hemen döktün oynadın onlarla . Pek bi inceledin, aldın eline baktın baktın , sonra ağzına götürdün test edip onayladın yani kuzum  :ehi:

  Elini kulağına götürüp "alo" diyosun sonra bi başlıyosun bıdır bıdır bişeyler anlatmaya  :toothy10:  O kadar tatlı ki o hallerin  :love9:

  Bizde sana oyuncak çevirmeli kocaman telefon aldık şimdi onunla oynuyosun hep. Tuşlarını çevirdiğin zaman zil sesi çalıyo ben çeviriyorum sen telefonu açıp alo diyosun hemen  :k06:   :love7: 

  Yere yayılıyoruz seninle bütün oyuncaklarımızı döküyoruz saatlerce oynuyoruz senle kendimizden geçiyoruz bebeğim  :opucuk:  Seninle vakit geçirmek o kadar güzel ki yavrum . Hep bu zamanların hayalini kurmuştum şükürler olsun Rabbime bu günleri gösterdi bana  :amin: 

   Sürekli konuşmak istiyosun bana anlatıyosun bide bilmiş bilmiş kafanı sallıyosun konuşurken tatlı cadım benim .

   Sana küçücük bi diş fırçası aldık babişinle. Karşına geçiyoruz dişimizi fırçalarken senin eline de veriyoruz fırçanı . Hemen bizi taklit ediyosun  :k06:   :aferin:  Akıllı kuzum benim seni verene kurban  :love9: 

   Tatile çıkmamıza az kaldı yavrum. Kısmetse temmuzun 1 'inde Didim'e gidiyoruz. O kadar heyecanlıyım ki. Seninle ilk tatilimiz olucak kuzuşum . Bol bol denize giricez, kumda oynıycaz hep beraber  :occasion14: 

   O zamana kadar burda gezmeye devam  :laughing7: 

   Bunları yazarken yine özledim seni , sen mışıl mışıl uyuyosun şu anda  :love9:  Geliyimde azıcık odanın kapısından izliyim seni . Aşığım sana güzel kızım  :love9: :love9:


   

<<AyBüKe>>


      Canımın canı , ceylan gözlü kızım  :love9:

   Bugün o kadar gezdik, o kadar yorulduk ama senden hala enerji fışkırıyo . Ve geldiğimizden beri uyumadın da  :laughing7:  Sürekli oyun istiyosun . Resmen tepemde geziyosun yaramaz kızım benim  ;D  Koltukta yanıma oturtuyorum seni , yakamdan tutup ayağa kalkıyosun omzuma çıkmaya çalışıyosun, saçlarıma yapışıyosun :) Ne var şu saçlarımda bilmem  :k06:

   Babiş yemeğe götürdü bizi , sana da köfte söyledi bitiremedin tabi tabağını anneyle baba indirdi mideye  :hungry:   :ehi:  2 tane yedin sen şu sıralar ona bile şükrediyorum yavrum . Şu üst dişlerin gelse de sıkıntıların son bulsa  :amin:   Çok üzülüyorum sen bişey yemeyince  :y25:

   1 yaşımızı geçtiğimiz için yumurtanın beyazını da yiyoruz artık . Çok şükür sevdin beyazını da . Bi tek peyniri çok severek yemiyosun . Çeşit çeşit peynir denedim ama sevmedin. Zorla yiyosun. Patates kızartmasına bayılıyosun iki eline de alıp löp löp götürüyosun maşallah kuzuşuma  :aferin:   Bütün meyveleri de severek yiyosun. Altına örtü seriyorum dilimliyorum meyveleri sen ısırıp ısırp yiyosun 2'cik dişinle  :k06:

   Annemmm,  bugün uçak biletimizi aldık, Allah nasip ederse 4 temmuzda Didim'e gidiyoruz  :amin:  Seninle ilk tatilimiz olucak bu . Çok merak ediyorum denizle ilk buluşman nasıl olucak .. Bütün hazırlıklarımız tamam . Plaj havlun, güneş yağın , bikinin  :k06: :k06: :k06:  Deniz kovaların bile hazır seninle kumsalda bol bol oyun oynıycaz annecim  :love9:  Öyle heyecanlanıyorum ki  :) 

   Allah'ıma binlerce şükür ki bugünleri gösterdi bize . Evlat sevgisi bambaşkaymış . İçim eriyor seni  düşündükçe, annen olduğumu düşündükçe  :love9:  Daha çok güzel günler görürüz inşallah yavrum baban , sen , ben  :amin:  Yavaş yavaş geliyo uykun bebişim ,azcık yoğurt yede iyice uykun gelsin mışıl mışıl uyu annem  :)