29 Nisan , 2024, 18:17:08

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kaçıncı Ayda Kaç Kilo Aldınız?

Başlatan zeyno, 29 Ocak , 2007, 16:39:01

« önceki - sonraki »

sevda

Kiloyu kafana takma bebeğini düşün bence bitanem o doğduktan sonra veriliyor zaten bende senin dönemlerinde öyleydim ama son aylarda tartıya hiç çıkmamaya çalıştım moralim bozulmasın diye ve 20 kiloyla bitirdik canım  :k06:

esra_yesiloz

BEN ANNEME NE ZAMAN GİTSEM DARTIDAYIM DOĞUMUMA 45GÜN KALDI BEN 75 KİLOYUM ( 60 KG GEBE KALMIŞTIM) 15 KİLO ASLINDA Bİ ARA DARTILDIĞIMDA 78 FELAN ÇIKIYODU UYKUSUZLUKTAN KİLO KAYBI YAŞIYORUM BEBİŞ 2KİLO CİVARINDA YAKINDA KABURGA BÖBREK CİĞER TAKVİYESİ İSTİYEBİLİRİM BUSE HANIM BUNLARLA OYNAMAYI KEŞFETTİ SOLA YATCAM DİYE KABURGAMDAN OLUCAM YAKINDA  :-ooo

-Butterfly-

merhaba arkadaslar,
ben tesadufen bu formu gordum. bende dogum yapali henuz 2.5 ay oldu fakat toplam 9,5 kiloyla dogumumu sonlandirdim. bu kesinlikle insanin kendisiyle alakali bir  sey  ben kendimde ciddi bir kilo potansiyeli goruyordum fakat  herkes gibi bende dumura ugradim.. kilo icin caninizi sikmayin ( tabi senin boyle bir derdin  yok diye dusuneceksiniz )  fakat  emziren anneler gercekten inanilmaz kolay kilo veriyor .. haaa birde ben  cok dengeli beslendim hamileligim suresince, mesela ben hamur icine cok aserdim  fakat gun icerisinde tukettim hamur iclerini  aksamlari  1 dilim kepek ekmegi ve salata cesitleri yiyordum. yada meyvaya agirlik veriyordum  ac kalamadan dengeliyordum .. 3.5 kg dogdu oglum .. :)



(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Alıntı yapılan: REMZİYE (razi) - 08 Eylül , 2007, 19:47:45
eh normal değil mi zuhal  :ehi:
Remziyecim normal ama bana hiç öyle gelmiyorrr...
Hadi kafama takmayayım diyorum ama olmuyorr ki  :-\

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

7.5 aylık oldum  dün tartıldım 10 kilo almışım  :-ooo  Zaten doktorumda engelleyip duruyoo onu yeme bunu yemee eee canım istiyoo napayım ayol.  :k06:  :k06:

Almiş'inAnniş'i

bak zuhal moralin düzelsin diye söylüyorum ben 29. haftamda 12,7 kilo almışım şimdi defterimden baktım  :k06:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Razicim çok sağol canım açığı kapatırım ama ben  :k06:  :k06:  :k06:

semra

ben dogumum sürecinde tam 18kg aldim simdi herkes böyle yapcakbiliyorum :-ooobenim tosun pasa4.222kg dogdu ve simdi eski halime dönmm icin 9kg vermem lazim dogum yapali 3ay olcek  :tongue3:

cute_00

bende  45  kiloyla hamile  kaldım...8  aylık  hamileyim  ve  57 kiloyum...12  kilo  almışım  yanii...şu  kalan  zaman da  da 60  olurum heralde...doğurunca  bu  kiloların  ne kadarı  gider acaba?  ??? ??? ??ben  zaten  50  kilo  olmak  istiyodum...doğumdan  sonra  50  ye  düşeriim heralde...inşallah  :amin:



Almiş'inAnniş'i


sevda

merak etme cutecim gider anladığım kadarıylada bayağı düşük kiloda başlamışsın ama verirsin sen bünyen bukadar kiloyu barındırmaz zaten  :k06:

sevda

PROTESTO KISMINDAKİ YAZIMI OKUMANIZI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

Almiş'inAnniş'i

YENİ YIL ÇEKİLİŞİ SON KATILIM TARİHİ

                                                             30.10.2007


http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,756.msg48254.html#new

yeşil

ben hamileliğim boyunca 9 kilo almıştım dr.um sen iri kemiklisin çok kilo alırsın diyodu her gittiğimde daha görür görmez sen kilomu aldın deyip moralimi bozuypdu ama son 2 ay pes etti :) hatta şaşırdı şimdi doğum öncesi kilomdan daha zayıfım :(

sevda

YEŞİL ADINA ÇOK SEVİNDİM AHHH AHHH BEN 20 KİLO ALDIMMM AMA ŞİMDİ 52 KİLOYUM HE HEEE... :k06: