28 Mart , 2024, 20:57:24

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


AHŞAP BOYAMA SANATI HKK. BİLGİSİ OLANLAR

Başlatan nlgn, 22 Şubat , 2012, 15:13:14

« önceki - sonraki »

nlgn

Merhaba arkadaşlar. Ben ahşap boyama kursuna gitmek istiyordum fakat evime yakın bir yer bulamadım. Hala araştırmaya devam ediyorum.
Fakat ben düz boya yapmak istiyorum,yani örneğin hiç boyanmamış bir ahşabı alıp düz bir renge boyamak istiyorum. Eşim de istersen ufak bir şeyler alayım evde deneme yap dedi.
Benim sormak istediğim evde hiç işlem görmemiş bir ahşabı alsam zımparalasam ve boyamak istesem nasıl ve ne marka boya kullanmamı tavsiye edersiniz?

ponçik

Ben ahşap boyamayı denemedim ama nette hobi malzemelerinin online satışını yapan sayfalar var , oralardan  araşatırabilirsin .



nlgn

 İnternetten araştırdım fakat hepsi farklı şeyleri tavsiye ediyor. Ben de bugün sitede yapılan bir yarışmada boyanmış bir tepsiyi görünce,aramızda bu konuyla ilgilenenlerin olduğunu düşünerek sorma ihtiyacı duydum. Çok teşekkür ederim.

justlikeheaven

merhaba ben ahşap boyama atölyesinde el sanatları öğretmeniyim...öncelikle hangi şehirdesiniz aynı şehirdysek bizim kurslarımız ücretsiz sizi davet etmek isterim :) biz genelde atölyede rich hobi malzemelerini kullanarak iyi sonuç alıyoruz ahşap boyama objeleriniyse şayet bir kursa gitmeyecekseniz internetten bulup sipariş edebilirsiniz face kullanıyorsanız atölyemizin çalışmalarını şu adrese istek gönderip üye olarak takip edebilirsiniz http://www.facebook.com/groups/334086136631707/ ayrıca bilgi almak isterseniz 0531 216 53 88 atölye telefon numaram...