28 Nisan , 2024, 21:38:56

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Ümitliyiz, Anne olacağız inşaAllah

Başlatan elfo, 09 Şubat , 2012, 21:52:02

« önceki - sonraki »

esracım

Ayşecim Elifin dediğine katılıyorum sen keyfi bi yere gitmiyorsun.belki halden anlar.

esracım

Alıntı yapılan: güzgüneşim - 14 Şubat , 2012, 13:11:50
Alıntı yapılan: elfo - 14 Şubat , 2012, 11:52:48
ayşecim müdürünle konuş neden bu kadar izin aldığını anlat tabi aranızda kalması şartıyla.. bu arada benim yakın bir arkadaşım iğne tedavisi ile ikizlere hamile kalmış Allah'ın izniyle tabi
öyle diyeyim hiç izin vermesin :ehi: :ehi: memurların hamile kalmasını hiç sevmiyor... hamileyken sürekli rapor alırlar sonra da bir yıl gelmezler diyor
biran önce hamile kalırsın inşallah canım..sanki onlara soracağız bebek doğururken.senin müdürede iyice sinir oldum :cussing:

ยรlคภ๓คz göภlüm

sanki kendi eşi çocukları olduğunda izin almadı :cussing:


esracım

senin müdür güzel bi sopa hakediyo.benim müdürde gıcık ama o evli ve çocuklu değil :BangHead: :BangHead:

ยรlคภ๓คz göภlüm

bacım gel de tenhada sıkıştıralım :ehi: :ehi: :ehi:


elfo

ben müdürlerimin elini ayağını öpeyim ya çok şükür gayet iyiler gerçi bi tanesi hep şaka yapar bu kadın milletini memur yapmayacaksın diye ama biz güler geçeriz  :laughing7:
ya bu arada yarın adet olmam lazım ama adet olacakmışım gibi belirti yok doğru düzgün, hamile olduğumu hiç sanmıyorum millet hamile kalıyor ne belirtiler yaşıyor bende nerdeyse hiçbiri yok yaw ben galiba yine havalardan etkilendim  :y25: sanırım havalara alışamadım ben o yüzden hamile kalamıyorum gibime geliyor  :y25:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



elfo

kaplıcaya mı gitsem napsam  :icon_scratch: soğan kürümü yudumlarken sıcak suda otursam  :toothy10:
güldüğüme bakmayın moralim bozuluyor
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



esracım

Elifcim müdürlrin iyi olduğu için çok şanslısın kötü bir müdürle karşılaşana kadar hemencecik doğurusun inşallah :D moralini bozma..daha ortada hiçbir şey yok.o yüzden kendini kasma.olursanda mühim değil.bu kürlerin sayesinde hemencecik hamiş kalacağız unuttun mu?hem herkes belirti yaşayacak diye bi kaide yok canım.sen belirtilere takılma.

esracım


elfo

esracım vücudumu tanıdığımı düşünüyorum genelde belirti veriyor hatta eşime yarın adet olacam deyip de adet olduğumu bilirim yarına. nasıl olur ya nereden biliyorsun dediğini hatırlıyorum . gerçi her ay öyle tutturamasam da yine de bilirim az çok belirti. neyse ya dediğin gibi umutlu olmamız lazım olacak inş.
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



ยรlคภ๓คz göภlüm

canım hamilelik başlangıcında belirti olacak diye bir kural yok... oğlumda bende de hiç belirti yoktu kesin sadece gecikme oldu diyordum


esracım

Elifcim tabii inşallah hiçbir zaman kötü müdürlerle karşılaşmazsın bunu demeyi unutmuşum.Ayşeninde dediği gibi illa bir belirti olacak diye bir şey yok.inşallah hamişsindir ama değilsende kendini üzme daha yeni yeni bi şeyler yapmaya başladık kendimiz için.ben tabi doktorlara gittim ama mesela kürler yapmaya yeni başladık ve bunların faydasını çok yakında göreceğizdir.illaki adet olunca hayal kuran umutla gelmesini bekleyen birine üzülme demek olmaz.hepimiz üzülüyoruz yalan yok.ama bu günlerde geçecek.buna cidden inanıyorum.

nurefşanelif

Alıntı yapılan: elfo - 14 Şubat , 2012, 14:20:20
kaplıcaya mı gitsem napsam  :icon_scratch: soğan kürümü yudumlarken sıcak suda otursam  :toothy10:
güldüğüme bakmayın moralim bozuluyor
:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
alemsin yaaa :)
bende soğan kürüne başlayacağım hastalığım yeni bitti 7 gün sonra başlıcm inş..

elfo

aa ne zaman bitti adetin sanki daha 4 gün önce adet olmuştun. ya ben de hamile değilsem ki büyük ihtimalle değilim keşke zamanında adet olsam. bi güneyli olarak yaklaşık 1 yıldır doğuda yaşıyorum ve bu benim adet düzenimi biraz bozdu. tabi Rabbim daha iyi bilir ama sanki bu sebeplerle hamile kalamıyorum. adet oldunuz diye sakın üzülmeyin  bebek sahibi olmanın en önemli şartıdır düzenli adet olabilmek
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



esracım

Elifcim bende sana şunu söylüyorum canım.adetin gecikebilir belki rahmin hamişliğe hazırlandığı içindir ne dersin canım ;) çünkü bi arkadaşında öyleydi son birkaç aydır hep gecikiyordu ve en son gecikmesinde hamiş olduğunu öğrendi.belki senin gecikmelerde ondandır canım ;)