Rabbime Şükürler Olsun...Artık Ben de Bir ANNE Adayıyım...

Başlatan nazo-58, 07 Şubat , 2012, 19:43:05

« önceki - sonraki »

nazo-58

Alıntı yapılan: elfo - 07 Şubat , 2012, 21:02:28
canım inşaAllah tezzamanda isteyen herkesin olsun. ben de 8 aylık evliyim evlendiğimden beri korunmuyorum ama henüz olmadı. inşaAllah olur tez zamanda  :amin: kendii hep sıcak tut ve çok dikkat et bi de çok sıcak suyla banyo yapma düşük yaptırıyormuş  :icon_thumright:
AMİN İNŞ..RABBİM en kısa sürede nasip eder inş canım :amin: ..tmm dikkat ederim,işteyim gidince güzel bi ılık banyo yapcam zaten kasıklarım ağrıyor,miniğim annesine yerleşmeye calısıyor :laughing7:


tweety0555

tebrıkler esıne nasıl soyledın tepkısı nasıl oldu  :k06: ben en cok eslerın tepkısını cok merak edıyorum ...allahım tamamına erdırsın



nazo-58

AMİN inş..bugün doktora gittik beraber..aslında ben kist felan vardır diye korkuyordum,hamileyim diye hiç umutlanmadım..masaya yattım doktor 7 dedi bendedim tamam kist var,hamileleik gene baska aya kaldı diye..doktor devam etti 7 hafta,3 günlük hamile deyince cok sasırdım..bi acaip oldum..dısarı cıktım eşim soruyo ne dedi,kist varmış dedim,yapma ya dedi,neyse üzülme geçer dedi...sonra yanagından bi öptüm şaşırdı,napıyosun bu kadar kişinin içinde dedi,bebeişimin babasını öpüyorum dedim bi şaşırdı bi tebessüm etti..o an cok güzeldi...hala tbr için öpmedi odaya cıkmayı bekliyormuş,odada tbr etcekmiş..RABBİM herkese nasip etsin inş bu mutlulugu yaşamayı inş... :amin:


doruk38

tebrik ederim canım. hayırlı uğurlu olsun bebeğin  :love9: :love9: :love9: :love9:



nazo-58

tşk ederim :flowers: ..AMİN inş..Darısı tüm isteyenlerin basına inş.. :amin: :amin: :amin: :amin:


denizce:)

gözünaydın canım.allah kucağına almayı da nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına  :amin:tebrik ederim :love7:

ruyam616

*******SAHSIYET CEMAAT ICINDE YETISIR*******

burcum

ALLAH sağlıkla ve sağlıklı yavrunu kucağına almayı nasip etsin :amin:

Ya-semin

Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline dönürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir. Mevlana


nazo-58

AMİN inş arkadaşlar..RABBİM cümlemizin hayırlısyla bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inş.. :amin: :amin: :amin: :amin:


ยรlคภ๓คz göภlüm



nazo-58

AMİN inş canımm...RASBBİM hayırlısıyla tüm hamişleri saglıcakla bebişlerine kavuştursun,bebiş isteyenlerede en kısa sürede nasip etsin inş.. :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:


gökçe58

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin. bu arada sivaslı mısın?

suzannn

tebrik ederim allah sağlıklıca kucağınıza almak nasip olur inşallah