BEBEĞİM BENİ TERK EDİYOR

Başlatan melek100lü, 31 Ocak , 2012, 09:53:32

« önceki - sonraki »

Sır_Çiçegi

mecbur atacaksın cnm  içinden bi parça kopuyo ben cok kötü olmuştum bakamadım bile :(
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: melek100lü - 31 Ocak , 2012, 13:46:03
teşekkür ederim destekleriniz için malasef sabaha karşı sancım çoğaldı parça düştü gösterdim doktora düşmüş üzüldüm ama çaresi yok artık kendi ihmalim :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:çok yordum kendimi hemen olur dedi doktor ama 40 gün bekliycez artık

çok üzüldüm..  :y25:

ama bak şunu unutma: benim doktorum eğer o çocuk düşmeyecekse taklalar da atsan düşmez,düşecekse de istersen tahtta otur yine de düşer demişti.

demek ki o bebek düşücekmiş canım....

hayırlısını dilemek lazım. bi kere veren Allah bi daha verir..

yeter ki isyan etme,dua et..



@@@gözde@@@


gökçe58

çok geçmiş canım rabbim bi daha yasatmasın

yasmin24

geçmiş olsun canım Allah tez zamanda yine nasip etsin

burcum

canım üzüldüm ama kendini suçlama dr um düşeceği varsa düşer demişti kendini yormakla düşmez sağlıksız gebelikse vücut kendini koruma altına alıyormuş ve gebeliği sonlandırıyormuş ALLAH tez zamanda nasip etsin en sağlıklısından bir gebelik :amin:

sukeyna

canım ya geçmiş olsun çok çok, bi dahaki inşallah kısa sürede olur :)
Sadece klomen kullandın ve oldu yani demekki herşey yolunda, bana da verdi doktor klomen ama kullanmadım herkes çok korkuttu beni sakın içme kist yapar diye ama bu ay düşünüyorum hayırlısıyla..

xxcansuxx

geçmiş olsun inş. yakında tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder Allah... elden gelen bi şey yok hakkında hayırlısı olsun :amin: :amin:


melek100lü

görümcemin evinin bahçesine gömdüm artık durdurmanın anlamıyok hepten üzülcez bilmiyorum doğrumu yaptım ama :dontknow:

sevilay21

melek canim gecmis olsun cok cok üzüldüm aklimdan hic cikmadin bugün kendine cok iyi bak üzme diyecem kendini ama ne yasadigini biliyorum ama saglik olsun canim kendini biran önce toparla kesinlekle takma kafana tamam canim eminim en kisa zamanda bebisin seni yine bulacaktir sakin sakin kendini salma canim benim  :opucuk: :opucuk:

melek100lü

SAĞOL BİTANEM BEN İYİYİM ÇOK ÜZÜLMEDİM OKADAR RABBİM NE ZAMAN MİNASİP GÖRÜRSE OZAMAN OLSUN HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZMIŞ VERENDE O ALANDA O  İSYAN ETMİYCEM CANIM

denizce:)

geçmiş olsun :'(allah tez vakitte sağlıklı bi gebelik nasip eder inş. :amin:bende 2 ay önce yaşadım aynı durumu üzülmek çare değil :opucuk:bi kere hamile kaldıysan yine kalırsın düşüğün bi ayağı içerdedir diyolar :amin:

melek100lü

SAĞOL DENİZCE SENİN VARMI GEBELİK

Sır_Çiçegi

agrın filan war mı cnm yat bir kaç gün dinlen :(
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

@@@gözde@@@

melekcim kan değerin kaç çıkmıştı ilk hamileliğini öğrendiğinde..