2 yaş sendromuna girdik!!!!!!!!!!!!

Başlatan MASAL ILGIN, 21 Ocak , 2012, 14:45:50

« önceki - sonraki »

Lă_Tăhzen!

 :ehi: :ehi: :ehi:


Ben sendroma asel doğdu gün girmişim   :ehi:

MASAL ILGIN

aboooovvvv  bunların sendromları ergenlikleri bitmezzzzz allah yardımcımız olsun daha 2 yaşında bizi partmağında oynatıyo yaaa ne desem gıcık bananee diyo dil çıkarıyo valla bende apartman mahalle neresi varsa inletiyom ben bağırıyom kızıyom oda bana kızıyo hiç üstüne bile alınmıyo allahım ben ne yapacağım helede doğum yaptıkdan sonra offf opffffff çookk işim var benim m  :cildir: :cildir:

polaire

Benim kızımda iki yaşında. Bu 2 yaş sendromu 1.5 yaş civarı başlıyor dediler bende iyi biz girmeden atlatıyoruz herhalde derken bu haftalarda bir delirdi hiç onu böyle görmemiştim. Normalde terbiyeli akıllı bir çocuktur biraz fazla hareketlidir ama benimde arkadaşım gibidir. Bu aralar tam şımarık bir çocuk gibi oldu elindekini ver dersin vermez, hiçbirşeyle kandırılmaz, laf dinleme bir çocuk oldu. Yok bunun inatlaşmayarak huyuna giderek sabretmesi imkansız birşey başka bir çözümü olmalı nebileyim dikkatini başka yönemi vermeli dediğinimi yapmalı bilemedim ben.

burcum

hay nagişim ağzın bal yesin :ehi: :ehi: :ehi: katılıyorum sana :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
valllahi her türlü deniyorum sabır diyorum dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum susuyorum bağırıyorum idare edip gidiyoruz işte :ehi: :ehi: :ehi: tek siteyi inleten kendimim sanıyordum sevindim bu duruma :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: