29 Mart , 2024, 00:31:37

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


ÖMRÜMÜN İLK BAHARI Cnm oğlum KAYRAM

Başlatan aydinays, 19 Ocak , 2012, 12:34:55

« önceki - sonraki »

xxcansuxx

geçmiş olsun ayşe okudum neyi varmış kayra paşanın diye üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın  :amin: :amin:

maşaallah kayraya adımlarda atıyormuş :nazar: :nazar:
yaşınada girmiş daha nice yaşgünlerini hep birlikte kutlayasınız  inş. canım  :opucuk: :flowers:


aydinays

Canım oğlum paşam Uzun ara verim sana yazmayalı. Sen büyüdün dillendin. Küçük bir adam oldun. Tek başına televizyonu açıyor. Lambaları açıp kapatabiliyor. Oyun oynayabiliyorsun. Ama hala benim minik oğlumsun. Annesinin kuzususun. Bu aralar hep beni sevdiğini söylüyorsun. Baban kıskanmıyor değil yani. Küçük arkadaşımsın benim. Hayattaki en büyük mutluluğumsun. Sabahları seni uyandırmak çok zor oluyor. Asi bir çocuk oldun bebeğim. Uyucam, kalkmıcam diyorsun. Anne füt yap bana. Uykun gelince hadi anne gece oldu, yatak deyip televizyonu ve lambayı kapatıyorsun. Aklıma gelmeyen o kadar çok şey paylaşıyoruz ki seninle. Hele öpmelerin yok mu doyamıyorum.
Birde en güzel şey geçte kalsak tuvalet eğitimimizi tamamladık. Biraz zorlandın. Büyük abdestten korktun, yapmadın günlerce  içinde tuttun. Yemek yemedin kustun. Ateşlendin ama hepsini hallettik benim canım oğlum.
Şimdi mutlu mesut çiş geldi. Kakam var diyorsun. O zaman annem nasılda mutlu oluyorum ben.
Sen dünyaların en tatlısısın. Çünkü benim ve babanın canı, kanı en kıymetlisisin.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





ยรlคภ๓คz göภlüm

oğlumun adaşı baya büyümüş maşallah


aydinays

Canım oğlum babanla dün akşam eve geldiğinizde baban çok şaşırmış ve sevinçle geldi. Bana oğlum bu gün ne yaptı diye sordu. Beni de meraka saldı derken sabah sütünün bittiğini akşam gelirken unutmayalım diye babana söylemiştim. Sen babaannen eve gelmeden önce baba bakkala gideceğiz. Süt yok demiş ve sabahki olayı hatırlamışsın. Baban büyüdüğüne artık iyice inandı. Çok akıllısın. Bizi taklit ediyorsun. Artık herşeyi bilen küçük minik bir adamsın. Annem çiş geldi diyor koşa koşa tuvalete gidiyorsun. Kakam geldi diyince poponu tutuyorsun. Artık büyüdün seni çok seviyorum hemde çokkk.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.