DOĞUMU EYLÜL/EKİM/KASIM 2007 OLANLAR NERDESİNİZ?

Başlatan zümrüd-ü anka, 26 Ocak , 2007, 17:04:59

« önceki - sonraki »

öykü

SEVİNÇ DOĞUM İZNİNE ÇIKTIĞIM İÇİN GALİBA YILLIK İZİNLERİMİ 2 HAFTAMI VERMİYCEKLER MORALİM .ÇOK BOZUK
BU ARADA SUYUM FAZLA ÇIKTI ERKEN DOĞUM TEHLİKESİ Varmış.. BENDE DİYORUM Kİ SSKDAN İZİNMİ ALSAM.. SEN NE YAPIYOSUN.. SICAKLARLA NASILSIN

SEVİNÇ

Canım,8 hafta kala drundan çalışabilir,çalışamaz raporu almamız gerekiyormuş.3 hafta kala zaten zorunlu izin alacağız. Dr çalışamaz diye rapor verirde,zaten çalışırsan çalıştığın yer zan altında kalırmış,ters bişey olursa. Çok sıcak ve kalbim sıkışıyor arada bir,sırtıma da vuruyor ağrısı dayanılmaz oluyor.



öykü

doğum iznim değikl canım.. normal 14 gün yıllık iznimi kullandırmıyolar. ona moralim bozuk diye yazmıştım ama.. haftaya çıkıyorum ilk bir haftasını hallettim.. ikinci iznimi konuşmayacağım hiçö direk ssk dan rapor alcam :)

SEVİNÇ

bence de konuşma aniden olmuş olsun,zorunlu izin gibi.



jbdun

öykü araştırdın mı öyle bi hakları var mıymış? yıllık iznini vermeme gibi,

öykü ve sevinç kendinize dikkat edin bu sıcaklarda arkadaşlar  :-*


pelin sana da iyi tatillerrr  :sunny:

öykü

canımcım  böyle bi hakları yok ama özle sekötr işte sonuçta diretsen işinden olursun malesaef böyle :( ama bir haftamı zar zor koparttıom.. ikinci haftayı da doığum iznmime ekliycekler bende arada .. rapo ralırsam yine biraz rahat ederim

jbdun

doğru özel sektör :cussing:
inşallah istediğin gibi olur canım  :amin:

pelinim

hişştt kızlar ben geldim.. :hello2:

tatili yaptık çok şükür birşey olmadan onca yol katettik.ama pelin beni biraz üzdü...çocuğun iştahı gitti tatilde..düzen bozuldu sıcaklardan..bende o yemiyor diye epey üzüldüm..hastalık olmadığına şükrediyorum..

öykü,sevinç zorluklar başladı değil mi bu aylarda?bende aynıyım..hareketlerimde yavaşlama oldu hızım kesildi..arada bacak ağrılarım oluyor..rahat oturup yatamıyorum kimi zaman..cuma oğluşumu görmeye gidicem özledim..

öykü su fazlalığını ilk kez duydum neden erken doğum sebebi anlamadım..umarım düzene girer birşeycik olmaz..

esra internet bağlat bir an önce..habersiz bırakma bizi.



öykü

canım hoşgeldinnn. özledik valla

su fazlalığını rtahim kaldıramıyor ve su geliyor. oyüzden erken doğum oluyo.. cumartesi belli olucak bakalım..
:(((

Almiş'inAnniş'i

 :-ooo

geçmiş olsun öykü inşaallah herşey yoluna girer  :amin:

esra_yesiloz

ben geldim hanımlar nasılsınız umarım heşey yolundadır . biz çok iiz teyzeleri kızım da ii artık iice kıpırdamaya tepki vermeye başladı biz konuşuyoruz oda vuruyo anlıyomuş artık nette öyle yazıyodu 6. aydayız normaldir. temmuzun 7sinde randevumuz var çok heycanlıyım doktor renkli gösteriyoı bebişimi artık bana kime benziyo diye soruyo karar veremedik tek dileiğim bahtı güzel olsun herkesi öpüyorum kendinize ii bakın hamişler tekrar görüşmek üzre  :k06:

jbdun

esracım hoşgeldin canım :hello2: ,daha sık girmeye çalış bak ihmal etme buraları ;)

öykücüm gittin mi doktora bugün? ne dedi?

pelin hoşgeldin :hello:

öykü

Canım günaydın.
gittim..
suyum yine normale göre biraz fazla ama sorun yok dedi doktor. sadece ben doğum iznmi 1 ay önce 3 ay dsonra kullanacaktım. 2 ay önceden çık dedi bana bakalım.. bugun konuşacağım burasıyla nasıl olucak. canımcım.. bu arada cumartesi kızımın cdsini aldım. ağzını açıp kapatıyo elini yüzüne koyuyo.. inanılmaz güzel birşey bu doğsada o parmakları yesem. :)

esra_yesiloz

evet öykücüm çok güzel bişi yaa bizimkide esniyodu rahatsız oldu döndü yaramazlar çok sevimliler allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin ve bebişlere kavuşmayı  :amin: benim aşırı akıntım var 2.ye doktordan ilaç aldık kullandım ama geçmiyo bıktım valla adet görsem yeridir sanki. hiçbi sorunum yok sadece akıntı derdim var bakalım bu gittiğimde ne vercek

jbdun

öykücüm sorun olmamasına sevindim, hayırlısıyla sorunsuz bebişini de kucağına alırsın inşallah canım :amin: bugünkü konuşma sonucunu da bildir, inşallah anlayışla karşılayıp sorun çıkarmazlar :amin: maaşallah ee tabi büyüdü annesi, her ne kadar karnında da olsa neler yapıyo içerde :k06: :nazar:

esracım amin canım, akıntın da geçer inşallah en kısa zamanda :amin: