DOĞUMU EYLÜL/EKİM/KASIM 2007 OLANLAR NERDESİNİZ?

Başlatan zümrüd-ü anka, 26 Ocak , 2007, 17:04:59

« önceki - sonraki »

öykü

12 haftalık hamileyim :) 6 kilo aldım hemde midem aşırı bulanıyorken.. diyetisyene göndericekmiş beni ..dr dediki mide bulantıların geçicne ne yapacaksın.. tatlı asla yok bitti dedi :)

Almiş'inAnniş'i

öykü doktorun çok doğru bi karar vermiş  :k06:ben 6 kilo aldığımda 22. haftamdaydım  :tongue3:
şu anda 17 kilo aldım toplam. senin sonunu hayal bile etmek istemiyorum  :ehi:

öykü

ya aslında aşırıda yemek yemiyorum sanırım bendfe kiloyu tahin pekmez ve helva yaptı.. onları anormal yiyiorum.. gece yatmadan önce bile yiyorum.. dr. tatlının tamamını yaskaldı ama yapabileceğimi sanmıyorum içim istiyor çünkü..
ya bu arada 16. haftada gittiğimde bebeğimin cinsiyetini tam söylerler artık değilmi bana.. bu dgidişimde bebek görünümüne gelmişti minnoşum.. 4 hafta sonra nasıl görünecek acaba aşırı merak ediyorum bir ultrason aleti kiralamk istiyorum sürekli bakardım ne güzel..:)

Almiş'inAnniş'i

öykü keşke mümkün olsa bende kiralar bütün gün kızımı seyrederdim  :k06:

14. haftadan sonra kesin belli oluyor cinsiyeti bebeğin. ama bazen kordonu bebişin pipisi sanabiliyorlar doktorlar  :tongue3: bazıları da arkasını dönüyor göstermiyor cinsiyetini. benim edepsiz kızım hemen gösterdi valla  :k06:

öykü

ben bu takvimi nasıl koyacağımmm.. bende istiyorum takvimim olsun :)

Almiş'inAnniş'i


aynur gülşen

 


aynur gülşen

olmuş da evlilikele ilgili olanı da yapmıştım. o çıkmamış  :y25:
 


Almiş'inAnniş'i

ÇIKMIŞ İŞTE AYNUR
3 YIL 6 AY 1 HAFTA 2 GÜN YAZIYOR BURDA :D

Tebessüm :)

öykücüm, kendini 16. haftada cinsiyetini öğrenicem diye hazırlama, benim edepli oğlum tam 6,5aylıkken gösterdi çünkü.ama ben hep biliyordum erkek olduğunu, çok müthiş bişey,Allah anneye malum ediyor.hiç kız olacak diye aklıma gelmedi, kız çocuğu hastası olmama rağmen.ama inşallah siz erken öğrenirsiniz.

jbdun

evet bence de hiç hazırlanmayın,çünkü 6.veya 7.aydı biz öğrenebildiğimizde,hep bacağı kapatıyodu  :k06:

pelinim

Bende kızımı 16 haftalıkken öğrenmiştim..bakalım bu bebiş gösterecek mi  bir ay sonra. ???


ღ°cerenay.♥.

bende kızımı 5 aylıkken öğrenmiştim ama bu seferkini daha erken öğrendim

öykü

arkadaşlar.. takvimi nerden koyacağımı bilmiyorum.. yardımcı olabilrimiisniz bana..
Bende kız hasatasıyım ama şunu anladımki.. En son gittiğimizde bebeğim bebek gibi görünüyordu artık oan sadece sağlıklı olmasını istedim. Cinsiyetini önemsemedim hiç.. Ama babası erkeğe benziyor diyince havalara uçtu.. Nasıl mutlu bak dedim kesin değil kendini çok hazılrama sonra üzülme.. :)ben kız hissediyorum çünkü

Almiş'inAnniş'i

teknik yardımlaşma başlığı altında ticker yapmak alt başlığında açıklaması var hayatım ordan bir bak eğer yapamazsan ben yardımcı olmaya çalışırım sana  ;)

benim kocacım da hep erkek diyordu... cinsiyetini öğreneceğimiz hafta birlikte gittik doktora ve ilk kez bebeğini gördü. öyle heyecanlıydı ki  :D o anda kız veya erkek olması umrunda bile değildi!!!