DOĞUMU EYLÜL/EKİM/KASIM 2007 OLANLAR NERDESİNİZ?

Başlatan zümrüd-ü anka, 26 Ocak , 2007, 17:04:59

« önceki - sonraki »

cute_00

pelin  çok  geçmiş  olsun...  :flowers: allah  analı babalı  büyütsüün  inşallah...  :amin: sağlıkla...maşallah  tombiş  bi  bebeğin  olmuş..nazar  deymesin  inşallah...anlattığına  göre  çok  kolay  bi  doğum  yapmışsın...ne  güsel...çok  sevindim...darısı  bizim başımıza...allah  bizede  senin  gibi  kolay  doğumlar  nasip  etsin... :amin: bende  öpüyorum    cennet kokulu bebeğini... :opucuk:



esra_yesiloz

ayyy inanamıyorum pelincimde kavuştu bebişine   :binkybaby: hee allah analı babalı büyütsün inşallah  :amin:  çok sevindim yaa   :flowers: tebriklerrrrr  :flowers:
öykücüm senide tebrik ediyorum  :flowers: allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla büyüsün inşallah  :amin:
sıra bende bakalım ne zaman ce eeee diycek annesine çok heycanlıyım pelincim sen şimdi doğum yaptığın gibi siteye girince ben acaip cesaretlendim inşallah seninki gibi olur benim doğumumda  :amin:
zuhalcim sıra sanada gelcek merak etme hiç bilinmez bi bakarsın benden bile önce olur sağlıklı olunda 

irem eren

oh oh ne güzel birsürü bebiş gelecek :binkybaby: :binkybaby:resimlerini koyarsınız inşallah bizde görürüz o sevimli küçük bebişleri :flowers: :flowers:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Esracım ben sıramı beklemeye razıyım senin önüne geçmeyim sen al bi bakalım bebişini hayırlısıyla . İNŞALLAH seninkide pelinin ki kolay olur .. Ama Nihalin önüne geçebilirim bak  :ehi:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Kızlar yardım edin bana bugün hamama gitmek istiyorum ama korkuyorum bişey olur mu sıcaktan  ???

kırçiçeği

kız etme eyleme zuhal hamamda ne işin var bide doğuracan oralarda cık cık cık :caca:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

YAA napayım kendimi tarzan gibi hissediyorum bide  her tarafım ağrıyor masaj falan iyi gelir diye düşündüm. Zararlı mı ki??

kırçiçeği

biz ona kısmen zaralı diyelim gel.ya kayıp düşersen falan alimallah hem hamamlar baya sıcak yerler iyi geleceğini sanmıyorum tabi sen bilirsin yinede :-\ :-\

esra_yesiloz

merhaba hanımlar bugün nasılsınız biz iyiyiz allaha şükür kaldı tam tamına 30günümüz ama doktora göre 2hafta gibi bir süre çok heycanlıyım uyumak çok zor yatığım yerden odasını gördükçe uyuyamıyorum düşündükçe yerimde duramıyorum başkasının çocuğuyla çok ilgilendimde kendi bebeğim olcağını hiç düşünemiyorum ben yerim onu yaa zaten yemiş gibiyimde 9.aydır içimde bi can var bebeğimi yedim sanki  :ehi: zaten doğsun kıçına kıçına vurcam ben teyzleri hem çağırıpta gelmediği için hemde organlarımla çok oynayıp canımı yaktığı için
zuhalcim sakın hamam işine kalkışma allah korusun kayar düşersin hem çok sıcak ii değil ılık suda yıkanmamız iyi bizim için evinde gir küvete gülüm yat 1saat çıkma  :k06:

burcu-emir

esracım şimdi ticker'ına baktım 4 haftan kalmış..allah kurtarsın canım.sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle  :amin:



öykü

selam kızlarrr ben geldimmm
kızımla evimize geldik.. çok mutluyum..resmimizi göderiyorum size..
allah hepinizi kurtarsınnnn :)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Almiş'inAnniş'i


öykü

teşekkür ederiz razişcim.. :) bide ağrılarım geçse bide meme uçlarımın acısı geçse tamam .. sezeryan kolay ama sonrası zor bence normal tercih edin arkadaşlar. benim çok ağrılarım var..

pelinim

hoşgeldin minik kuzunla öykücüm..geçmiş olsun..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.çok tatlı çıkmışsınız maşallah..inşallah ağrıların çabuk geçerde yavrunla daha rahat ilgilenirsin canım..


öykü

pelincim sanada kuzunla multluluk dilerimmmm.. canım benim.. resminizi atsana