DOĞUMU EYLÜL/EKİM/KASIM 2007 OLANLAR NERDESİNİZ?

Başlatan zümrüd-ü anka, 26 Ocak , 2007, 17:04:59

« önceki - sonraki »

öykü

kimse gelmemiş bugun.. neredesiniz.. :)

karnımda az az kaşıntılar oluyo dr. bana dediki 16. haftadan önce çatlak kremi kullanmayacaksın sürmüyorum ama korkuyorum.. çatlarsam diye.. ne yapsam acaba.. tavsiyeniz varmı?

Almiş'inAnniş'i

evet hayatım bebeyağı sür...
bunun bir zararı yok ;)
ben jhonson light oil sprey kullanıyorum

aynur gülşen

bir de badem yağı sürmemi söylediler. kullanan var mı? ama razi seninki de güzelmiş ondan mı alayım acaba? göğüs uçlarına da sürmememi söylediler  :honk:
ya bilmem gereken daha ne kadar şey var?
 


Almiş'inAnniş'i

cildin kuru kalmasın da ne sürersen sür hayatım. badem yağı da olur bebe yağı da susam yağı da... hatta bi arkadaş bunların hepsini karıştırıp sürmenin iyi olduğunu söylemişti. imkanın neye elveriyorsa. birde tırnakla kaşıma... avuç içinle kaşı mümkün olduğunca. göğüs uçların için erken biraz ama çatlama varsa erken diye birşey yok tabi. benim erken başlamıştı. burda çoğu kişi meme ucu için lansinoh veya medela nın kremini kullanıyor. ikisi de iyi kremler ;)

aynur gülşen

 


Almiş'inAnniş'i

ne demek her zaman beklerim canım  ;)

kıdemli hamiş olduk artıkın  :occasion14:

ayse7674

MERHABA ARKADAŞLAR BEN DE GELDİM ARANIZA!!! :hello2: :hello2:HAYIRLI AKŞAMLAARRR.......... :k06: :k06:
<br />

öykü

Arkadaşlar.... doktorum Pytolastil jel verdi çatlaklar içinmiş.. en etkili kremmiş.. Çok pahalı olduğunu düşünmüştüm.. 45 milyonmuş ve tüm hamiilelik boyunca bir tüp gidiyormuş... Bilginiz olsun :)::):)

SEVİNÇ




aynur gülşen

Alıntı yapılan: SEVİNÇ - 22 Mart , 2007, 09:51:48
GÜNAYDIN...NERDESİNİZ?


ben burdayım vallaa.   :occasion5:
krem alıcam bugün de herkes başka bişey söylüyo. kararsızım.  :)
razi senin söylediğin kremleri nerde bulabilirim?
 


SEVİNÇ

Canım,ben oğluma hamileyken sebamed vucut losyonunu kullandım.Eşime bu sefer satıcı bayan St.lves böyle bir marka vermiş fena değil ,yan etkiside yokmuş.



Almiş'inAnniş'i

kızlar çatlayacaksa çatlıyor. yani değil 45 liralık krem 445 liralık da krem alsanız faydası yok. hem her gebelik de farklı oluyormuş. mesela ben bunda hiç çatlağım olmadı ama bu demek değil ki 2. sinde de olmayacak. hemde iri bir bebek bekliyorum. pahalı krem kullanıp çatır çatır çatlayanları da biliyorum. üzgünüm ama kabullenmek en iyisi. kremler ve yağlar acıyı ve kaşıntıyı hafifletiyor sadece. kendinize şunu sorun "bebeğim için değer mi?" kesinlikle "EVEEEEEEEEEETTTTTTTTTT" evlat sahibi olabilmek için bırakın ufak çizikleri ortadan ikiye çatlamaya razı olabilecek kişiler var  :sad1:

meme ucu kremleri de her eczanede satılıyor kızlar.

SEVİNÇ




Emine

Hamileliğimin başlarında da sebamed kullandım.Benim doktorum da en etkili kremin bonal krem olduğunu söylemişti 200 gr ı 70 ytl idi.Aldım ama kalçadan çatladım yine sanırım karnıma çok özenle kremledim ama kalçaları ihmal ettim arasıra yani çatlayacağınız varsa çatlıyorsunuz razinin dediği gibi  :D

Almiş'inAnniş'i

kızlar bununla ilgili bir sayfamız vardı... yani çatlaklarla ilgili şimdi bulamadım. orda linkler de vardı konuyla ilgili... tekrar bakıcam bulur bulmaz haber vericem size. gördüğünüz resimler karşısında çatlaklarınıza daha sevgiyle bakacağınıza ve şükredeceğinize eminim.