27 Nisan , 2024, 17:46:32

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


2007 eylül doğumlu bebek anneleri hadi gelin

Başlatan betül_eylül, 04 Haziran , 2008, 19:38:55

« önceki - sonraki »

semna

slm arkadaşlar pc açtım ama çok yavaş bi bakkim dedim size nevar ne yok diye diğer tarafada baktım sıla düğün resmini koymuş, geçen günler siz koyduğunuzda yüklü değildi bikaçgün önce yüklemiştim buraya koyarım diye unutmuşum,şimdi bende koyiim dedim.eminecim özel mesajını aldım buarada,ben çıkıyorum akşam misafirim gelcek öptüümmm :hello:

yeşil

kayın valide ve kayın peder gelicekmiş ne mutlu oldum anlatamam ya bu sıcakta hiç misafir kabul edesim yok offf:(

ELA ZEHRA


ELA ZEHRA


ozlem_edanur

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben geldim. Sabah 6 da geldim edanurun uyumasını bekliyorum bende uyuyacağım gece otobüste durmadı bende hiç uyumadım gözlerim kapanıyor.
Tatil güzel geçti. yine görüşürüz.

minik tosbam

günaydın özlem hoşgeldin,her fırsatı değerlendir ve eda uyudukça sen de uyu insan toparlanamıyor valla,sağ sali m gelmenize sevindim  :amin: hadi tekrar hoşgeldiniz... :-[
 

minik tosbam

günaydın çiğdem nasılsın tuğçe nasıl,biz damlayla birkaç gündür huysuzluğumuzun had safhasındayız herşeye huysuzlanıyo,akşam yemeklerinde sinir ediyo kahvaltıda bugun delirtti beni dün akşam da 21:30 dan 24 e kadar uyumadı ağlıyo durmadan yataktan alınca bişey yok uykusu da var gözler giidyo ama yatağına yatırınca ağlıyo geri aldım 4 defa falan en sonunda eşim kucağında biraz oyaladı sonra okşaya okşaya uyuttu kucağında ,hemen uyudu çünkü çok uykusu vardı

minik tosbam

ben uyurum valla hatta şimdi de yatıyorum damlam uyudu,sen ne yapıyosun nasıl geçiyo eylül nasıl,ne zaman dönüyonuz

ozlem_edanur

kızlar eda 1 saat uyudu bende artık öğlen uyurum ev almış başını tabi bu halimle bugün pek bişey yapamam.
edanurun kolları ve yüzü çok yandı beyaz ya gölgede durmuştuk ama yinede yanmış hep soyuldu ilk 2 gün çok ağladı ama çok iştahlıydı devamlı bişeyler yedi kilo aldı sanırım. Ve sinekten hiç uyuyamadık eda da bende. Evimize geldik çok sevindi
demin yürütgeçten inmiş yanıma geldi ama nasıl indi göremedim

ozlem_edanur

doğru diyorsun çiğdemciğim edanurda merdiven çıkıyor  :D
köyde herşeyi  yedi çok iştahlıydı havasından mı bilmiyorum bende iştahlıydım inşallah değişmez
en kötü yanı orda uyutmak için çarşafla salladık artık kayın pederim hamak kurdu onda uyuttum 
Tuğçe nasıl ne yapıyor?

ozlem_edanur

edanurda otobüstede hep uykuda ağladı rahat edemedi görümcemd yanımda onunda 1 yaşında kızı var biraz zor geldik.  ama seviçten heralde uyumuyor doğru düzgün. Çok hareketli hep peşindeyim. tuğçe konuşuyormu?

ozlem_edanur

eda da anca bağırıyor bir ara herşey diyordu bu ara bişey demiyor canım sıkılıyor bazen dede diyor okadar.
ben çıkıyorum canım tuğçeyi öptüm kendinize iyi bakın

semna

merhaba arkadaşlar sabahki sohbeti kaçırmışım
özlemcim hoşgeldin maşallah edanur a inşallah iştehı hep öyle devam eder berna ise tam tersine çok iştehlıydı hiç yeme problemi yoktu 2 gündür hiç yemek istemiyo sadece emmek istiyo noldu bilmiyorum zorlamakta istemiyorum.
çiğdemcim uyku probşemi ayr oda sorun bu aralar tamamen uyku düzenide kaçtı sabahın 5 inde bi kalkıyo oyun oynamak istiyo konuşuyo kendi çapında bide sevimli oluyo ki kızamıyoz babasıyla gülüyoz  :laughing7:
eminecim anladığım kadarıyla damla da düzeni bozmuş  :sad1: büyüyorlar diyemi bilmiyorum ama inşallah eski düzenlerine kavuşsun yavrucuklar :amin:

yeşil

merhabaa ben geldim
dün kayınvalidemle kayınpeder bendeydi yeni gittiler çok sinir oldum kadına beni deli ediyo çocuğun üstündeki pijamasını çıkarıyo durup dururken bacaklarını mıncıklıyo çocuk yerde oynamak istiyo ısrarla kucağında tutmaya çalışıyo her yaptığı bana batıyo :cildir:

semna

Alıntı yapılan: yeşil - 02 Temmuz , 2008, 14:05:52
merhabaa ben geldim
dün kayınvalidemle kayınpeder bendeydi yeni gittiler çok sinir oldum kadına beni deli ediyo çocuğun üstündeki pijamasını çıkarıyo durup dururken bacaklarını mıncıklıyo çocuk yerde oynamak istiyo ısrarla kucağında tutmaya çalışıyo her yaptığı bana batıyo :cildir:
merhaba canım ee idare etçeksiniz artık babaneler anneanneler dedeler hepsi böyleler öyle yapıyorlar ama torunlarda onları çok seviyorlar dimi