Oto & taşıma koltuğu mu portbebe mi?

Başlatan minis33, 03 Ocak , 2012, 15:23:06

« önceki - sonraki »

minis33

Arkadaşların oto taşıma koltugu alsam mı evde anakucagı gibide kullanılırmı yada taşıma amaçlı kulanışlı oluyormu? bu 0-13 kg arasındaki taşıma koltugu çeşitlerini kullanan arkadaşları memnunlarmı?Elde taşırken bayanların kullanımına musaitmi? ben bir kaç ürüne baktım agır gibi geldide.

Bide anakucagı denilen evde kullanılan çeşit ürünler bunlar kullanışlı oluyormu?

burcum

arabanız varsa şart canım kucakta veya port bebe de taşımak hem güvenli değil hem yasak polis ceza yazıyor arabanız yoksa bile başkalarının arabasına bindiğinde lazım :icon_thumright:

minis33

evet alınması gerektiğini biliyorum fakat taşıma amaçlı kullanışlı oluyormu yoksa ayrıca potbebelerden almak mı daha iyi diye karar veremedim.

burcum

biz hep eşimle birlikte taşıdık emniyet kemeri de hep takılıydı port bebeden daha güvenli geliyor bana ama ağır mı ağır hele bebiş kilo aldıkça ağırlaştıkça daha da ağırlaşıcak :icon_thumright:

seda87

canm biz arabamız olduğu için oto koltğu aldık çok kullanışlı onlar hem evdede istersen kullan ilk aylarda koy içine sallanıyorlad öyle de uyuyorlr ama benim bebek kış ayında doğacağından potrbebede aldık hastaneden çıkarken falan ona koyarız birde ilk aylarda aşıya falan götür getir üşütmesin die onun heryeri kapalı yaa ondanda aldım oda gayet kullanışlı.
İki Erkeğe Adamak İstiyorum Hayatımı... Biri "KADINIM" Desin Bana... Diğeri Sadece ''ANNE" :))

minis33

anladım arkadaşlar teşekkür ederim biraz fiyat araştırması yapıyım o zaman ben

tulayysl

ben de oto koltugu kullanıyorum. arabaya her koyusumuzda mutlaka emniyet kemeerini takıyoruz cok guvenli. ama tasımak için hiç ergonomik değil. çok ağır. tasımak zorunda kaldıgımız zamn hep eşim tasıdı. ama o da baktı ki olmuyor kanguru aldık onda tasıyoruz. portbebe hiç kullanmadım bilemiyorum. benm kızım anakucağı olarak yatmayı sevmedi hiç. evde kullanamadım

asya81

canım arabada güzelde elde taşıma için bence işkence özellikle çocuk ağırlaştıkça.kucakta taşı daha iyi vallaha.ama evde felan içine atıp oyalaya bilirsin

ecrin.su79

canım araba koltuğunu al derim benim kız 3yaşına girecek hala kullanıyor biz bide biraz büyük aldık 13yaşına kadar kullanılandan çok memnunuz valla  :icon_thumright:benim kız bütün gün babişiyle geziyor koltuğu olmasa asla güvenip yollayamam allah korusun  :amin:

minis33

Taşıma koltugu olarak olanlar sanırım 0-13 kg arası bir yaşına kadar sanırım. Gecende tv de gördüm yerden 50 cm yukarda taşınması gerekiyormus  bebeklerin.acaba sadece araba içinmi alsam hem uzun süre kullabilecegi bişey olur sizinde dediğiniz gibi.Siz ne marka kaç kg arası aldınız?