M.U.C.K (Show tv)

Başlatan hüzünden_gelme, 02 Ocak , 2012, 16:07:40

« önceki - sonraki »

hüzünden_gelme



M.U.C.K"Müzik Umutları Cesaret Kanatlarıydı"

Yılın gençlik dizisi M.U.C.K çok yakında Show TV'de başlıyor!

Show TV ekranlarında yepyeni bir gençlik dizisi daha başlıyor; M.U.C.K. Azra Akın, Haluk Piyes, Bedük ve Murat Serezli'nin başrollerini paylaştığı dizinin kadrosu her biri birer yıldız olacak genç yeteneklerden oluşuyor. Yapımcılığını Plato Film'in üstlendiği dizinin yönetmeni ise henüz 25 yaşındaki Can Sarcan...

Show TV'nin yeni gençlik dizisi M.U.C.K çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Plato Film'in üstlendiği dizide Azra Akın müzik öğretmenini, Haluk Piyes ise drama hocasını canlandırıyor.

Azra Akın, Yok Böyle Dans'daki jüri üyeliğinden sonra şimdi de M.U.C.K'da Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerini yetiştirecek. Haluk Piyes drama hocasını oynarken Bedük, aykırı sinema öğretmenine hayat verecek. Murat Serezli ise fakültenin dekanı rolünde... Okulun sesi olarak da karşımıza ünlü DJ Bay J çıkacak... Her bölüm Bay J'nin dinamik sesiyle başlayacak. Oyuncularından yönetmenine tamamı genç, parlak yeteneklerden oluşan M.U.C.K yılın gençlik dizisi olmaya aday.

Yönetmenliğini 25 yaşındaki Can Sarcan'ın yaptığı, stil danışmanlığını ise Bahar Kongel'in gerçekleştirdiği dizinin müzikleri ise Veyasin'e ait. Dizinin öğrenci kadrosunda Sercan Dikmen, İsmet Şimşek, Güntaç Özdemir, Selen Korkutan, Seda Telciler, Ilgın Ütin, Ece Özbey, Doğa Konakoğlu, Alper Etiş gibi genç yetenekler yer alıyor.

M.U.C.K.'un hikayesi özel bir üniversitede geçiyor. Rektörden gelen talimatla Güzel Sanatlar Fakültesi'nde bir koro oluşturulması ve bu koronun müzikal yarışmasına katılması isteniyor. Eğlenceli hikaye işte böyle başlıyor. Drama hocası Ozan ile müzik öğretmeni Elif kolları sıvıyor. Önce Koro ekibi oluşturuluyor. Farklı hayaller kuran, farklı yaşam tarzlarına sahip, farklı karakterlerdeki öğrenciler ilk defa aynı amaç için bir araya geliyor ve dersler başlıyor. Her bir ders ayrı bir eğlence, ayrı bir keyif...

Şarkıların, dansların, muhteşem müziklerin ve görsel şovların her bölümde karşımıza çıkacağı dizi, özellikle gençlerin vazgeçilmezi olacak.

Oyuncu Kadrosu:

Öğretmen Karakterleri
Haluk Piyes
Azra Akın
Murat Serezli
Bedük

Öğrenci Karakterleri
Sercan Dikmen
Selen Korkutan
Seda Telciler
Güntaç Özdemir
İsmet Şimşek
Ilgın Ütin
Elçin Orçun
Ece Özey
Özlem Aydın
Bilge Kösebalaban
Koray Özdemir
Doğa Konakoğlu
Alper Etiş

Okulun Sesi
Bay J

derbeder

cok reklami yapildi gercekten, ama azra akin girdigi yeri kurutuyor  :igrenc:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

Balböceği

Haluk varya kesin bakarı(m)da, azra akın olmasa  :igrenc:
Bu kadından gına geldi bana  :igrenc:

derbeder

oyunculuk yetenegi sifir bence, ayrica guzellik desen o da yok. ne diye guzellik yarismasinda 1. secildi anlam veremiyorum. ama basroldeki cocuk super  :k06: bi ara onunda dizisi cikmisti diye hatirliyorum bir kac yil oluyor, ama o da reyting kurbani olmustu sanirim.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

Balböceği

deniz Uğur'la vardı o bitti. O'ndan sonra evet bı dizi çekti tutmadı.   :-\

HASRET!M S@N@

-Ne izliyorsun aşkım
-muck
-fantazi yapma lan ne izliyon diye sordum  :toothy10: :toothy10: :toothy10:
ismi coktuhaf ya

Aytii

bıktım bu amerikalılara özenti dizilerden  :igrenc:

gençlik dizisi yapacaksan adam akıllı yapta izleyelim  :-\

derbeder

internetteki yorumlara gore kimse begenmemis, kalkar yakinda muhtemelen.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

Balböceği

denk gelirse bakiuyom ama kalkar  ;D