Ay Parçam Annesine Tutunamadı..:(

Başlatan Sır_Çiçegi, 29 Aralık , 2011, 16:20:13

« önceki - sonraki »

elfo

hiç üzülme bak ne güzel 3. ayında hamile kalmıştın demekki herşey gayet normal ve doğal yolla hamile kalabiliyorsun. Rabbim en kısa zamanda en güzelinden tekrar nasip etsin. Senin yaşadığını yaşayıp şu anda hamile ya da bebeğini kucağına almış çok insan var. Rabbim  böyle taktir etmiş  :'(
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



SeliN59

canım geçmiş olsun üzülme Allahım bidaha verir bundada vardır bi hayır inşallah en kısa zamanda bidaha sevindirir Rabbim

suzannn

CANIM ÜZÜLME RABBİM TEKRAR SAĞLIKLI SIHATLI BEBEK VERSİN SABRET CANIM ALLAHIM ACINI HAFİFLETSİN

xxcansuxx

geçmiş olsun canım Allah sağlıklı gebelik versin  :amin: :amin:
Allah tekrar nasip eder inş. üzülme  :opucuk:


burcum

ALLAH tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin :amin:

astragot

çok geçmiş olsun ark. rabbim sabrını versin.

<<<betty>>>

çok geçmiş olsun...
Rabbim inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip etsin  :amin: :amin: :amin:



doruk38

 :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. 2, bebeğin sana sağlıkla gelsin inşallah  :amin:



--elif--

canım ne desek seni teselli etmez belki ama sabırlı ol kendini çok yıpratma inş. en kısa zamanda güzel haberlerini bir daha alırız  :amin:

melekdiliyorum

Duygu'cum çok geçmiş olsun, şaşırdım görünce, üzülme diyemiyorum muhakkak üzülürsün, ama inşaAllah en kısa zamanda ikinci bebişini kucağına alırsın.
Bu bebişinde cennette annesini bekliyor olacak...

kuzucuk

duygucum yeni gördüm tatlım  :y25:  :y25:  :y25: çok üzüldüm elim ayağım titriyo şuanda  :crybaby2: canımsın  :flowers:  :flowers:  herşeyde vardır bir hayır bak tatlım ilk gebeliğin düşük olma riski herzaman çok yüksektir yeterki sağlık olsun hem düşüğün ayağı uğurludur derler meleğin en kısa sürede gelip anneciğine sımsıkı tutunacak inşallah   :amin:  :amin:  :amin: çok çok geçmiş olsun canımın içi ya   :flowers:  :flowers:  :flowers:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

cok gecmis olsun cnm  :opucuk: üzülme diycem ama elinde deil bende yasadim icin biliyorum ama güclü olmaya calis önüne bak  :opucuk: maalesef her 2kadindan birinin basina gelen bisey  :sad1: :sad1: Rabbim bundan sonra ins saglikli evlat nasip eder  :amin: :amin: :opucuk:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

(A)yşe (D)eniz (A)da

canım yaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim sana sabır versin... inşallah bir mucize olurda bebeğin seni bırakmaz :amin: :amin: :amin: :amin:

Sır_Çiçegi

hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun inş. rabbim ne werirse hayırlısını wersin


WERENDE O ALANDA O NEDİR SENDEN GİDECEK TELAŞINI GÖRENDE CAN SENİN ZANNEDECEK...

hep bu sözü sölüyorum kendime anneme geldim bir kaç gün burada kalacagım  :y25:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

kuzucuk

duygucum çok güzel düşünüyorsun veren de alanda Allah inşallah herşey gönlüne göre olur canım üzülmek yok  :occasion5: iyi yapmışsın annene gitmekle de kafa dağıtırsın kendine dikkat et canım  :opucuk: