Haziran-Temmuz-Agustos Bebekleri Buyuyorrrrrrr :)

Başlatan -Butterfly-, 01 Haziran , 2008, 23:31:14

« önceki - sonraki »

sevda


nisan

26 Haziran , 2008, 20:31:27 #46 Son düzenlenme: 26 Haziran , 2008, 20:50:40 nisan






YUNUS EMRE'M MELEĞİM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE NİCE GÜZEL MUTLU SAĞLIKLI YILLARA...  :opucuk:  :love9:

nisan







ZEYNEP DURU MELEĞİM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE NİCE SAĞLIKLI MUTLU YILLAR DİLERİM...  :opucuk:  :love9:

sevda

27 Haziran , 2008, 00:05:22 #48 Son düzenlenme: 27 Haziran , 2008, 00:27:45 sevda
BENİM SAATİME GÖREE SAAT 12:00 VEE PAŞAMIN BUGÜN DOĞUM GÜNÜÜÜ.... :muzz:



MUTLU YILLAR AYBERKİMMM


MUTLU YILLARR SANNNNAAA


                  AİLENLE VE SEVDİKLERİNLE BERABERR NİCE GÜZELLL SENELEREE...


SENİ SEVEN VE DAİMA SEVECEK OLAN SEVDA TEYZEN VEE ARHANN KARDEŞİNNN.... ;)





BU PASTANNN YANINDA OLAMASAMDAA SANA HİTABENNN EKLEMEK İSTİYORUMM...VE SENİ ÇOK SEVİYORUMM KELTOŞUMMM... :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:


























-Butterfly-

Canim sevda'cigimm  Oglumun adina cok ama cok tesekkur ederim.  Eminim Ayberk'te buyudugu zaman  seni en az benim kadar sevecek. Oz teyzesi olarak kabul edecek  :love9: :love9: :love9:

Ondanmis gibi kabul et lutfenn..  :opucuk: :love9: :flowers:



-Butterfly-

Hic buyumeyecek sandigim melegime  :love9:


Gecen sene bugun, bu saatlerde ufaktan ufakatan gelen sancilarim, gaz sancisi zannedip , dogum ile ilgili sanci degil dedigim aklima geldi. Sabaha karsi  sidetli  sancilarimla  " kalk annecigim  uyumanin vaktimi, ben geliyorum hadi hazirlan " iteklemelerin.. Bugun hep bunlari dusundum melegim. Surekli gecen sene, bu saatlerde , surada, sunu yapiyordum geleceginden habersiz diyerek ic gecirdim. Tum hamileler , hamileliklerinden sikayet ederken, ben seni tasimanin , ucsuz bucaksiz heyacanini yasiyordum. Herzaman gelmek istedigin zaman gel dedim. Hic bir zaman,off dogsada bitse demedim, diyemedim.. Tabiki seni kucagima almak en buyuk istegimdi. Hele odanin onunden her gecisimde, odana bakar ve seni yataginda  yatiyor hayal ederdim. Sana dokundugumu , seninle konustugumu, hatta seni emzirdigimi dusunur mutlu olurdum.


Seninle ilk karsilasmamiz, tam bir mucizeydi sanki. Oylesine  aciz , oylesine melektin ki. Ellerin kollarin nereye gidecegini bilemiyordu, hele bakislarin  sasi zanetmistim seni  :D Ortada toplanir o sekilde kalirdi, dr. normal oldugunu soylediyse bile, ben yinede diretip konusunun uzmaninin gormesi konusunda diretmistim. Bu seferde etrafimdaki herkes , tum bebeklerde ayni sorun oldugu soylediginde icim bir nebzede olsa rahatlamisti.  Seni ilk kucagima aldigim an , gozumden akan yaslar iradem disi mutlugumun  simgesiydi. Sagolsun babacigin  fotoraf cekmesini sevmedigi halde, o muthis bulusma anlarimizi sonuna kadar  resimledi ve bize muthis bir hatira birakti. 


Ilk 3 ay, sonra 6 -9 derken  ve ben senin buyuyecegine hic ama hic ihtimal vermezken , sen simdi buyumus  , hatta gezen bir  cocuk oldun (!)  evet cocukk.. Bebeklikten cikiliyormus 1 yasinda, cocuk olunuyormus.. Ben inanamiyorum bebegim, senin buyudugune, yurudugune, hatta anlamsiz cumlerler kurusuna , en guzelide  gelip boynuma sarilisina inanamiyorum. Bazen bunlarin bir ruya olacagini dusunuyor ve inanilmaz korkuyorum. Allah'a  lutfen eger bu ruyaysa, ben hic uyanmayayim, omrumun sonuna kadar bu ruyayla uyumaya raziyim diyorum. 

Sen  sana yazdiim su saate bile hala karnimda, dunyaya gelmek icin yon ariyordun. Yani  11 saat 41 dakikan var henuz  dogumuna .. Tabiki simdi ise  dogum gununee.. Dusunuyorumda, ben hayatta herseyi unuta bilirim, beynimden , zihnimden sile bilirim. Ama sanirim tek silinmiyecek olan sey , seninle ilgili olan  hersey... Hamileligimden, dogumuma, dogumumdan  buyumene kadar. Inan hersey oyle canliki gozumde, gozumu her kapayisimda , sanki bir film seridi geciyor onumden. Sanirim omrum yettigincede, hep ayni film donup duracak...


Haaaa bugun  anilarimin  icinde kaybolurken ve seni son tasigim gunun adina. Gecen sene bugun ve  yarin (hastaneye  gittigimi gecesindeki ) giydigim elbisemle dolastim hep. O elbisemi hep saklicam, insaAllah her sene bugun , senin icin hep ustumde o elbise olacak ...


HAPPY BIRTHDAY MELEGIM, ANNEN SENI COOOK AMA COOOK SEVIYOR  VE SENINLE GURUR DUYUYOR  :love9:



sevda

bUSEMMMMM...

Allahım sana ve ailene uzun uzun ömürler versinn ve hepp mutlu sevinçli keyifli günlerr yaşayın olurmu bunu hak eden güzel insanlarsınızz ben seni ve paşamı tanıdığıma okadar mutluyumki bunu kelimelere dökmek nederece doğru olur bilemiyorum çünkü yok tarifi sevgiminn hissettiklerimin sizi candan taaa şuramdan seviyorummmm bunu unutmayın olurmu sizee gönülden bağlı olann teyzenizzzz vee can dostunuzz....


:opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

-Butterfly-




-Butterfly-

Alıntı yapılan: sevda - 27 Haziran , 2008, 08:33:48
bUSEMMMMM...

Allahım sana ve ailene uzun uzun ömürler versinn ve hepp mutlu sevinçli keyifli günlerr yaşayın olurmu bunu hak eden güzel insanlarsınızz ben seni ve paşamı tanıdığıma okadar mutluyumki bunu kelimelere dökmek nederece doğru olur bilemiyorum çünkü yok tarifi sevgiminn hissettiklerimin sizi candan taaa şuramdan seviyorummmm bunu unutmayın olurmu sizee gönülden bağlı olann teyzenizzzz vee can dostunuzz....


:opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

Canim benim senin kalbinden boyle sevilmek  cok ayricalikli birsey benim icin. Bizde cok sansliyiz , ki sizlerle tanisma firsatimiz oldu. Gonul bagi dugum olmus bizde artik, ben seni kendime kardes , arhanimi  ise  yegen  olarak kabul ettim. Yok bunun otesi..

Sadece sizi cok sevdigimizi bilin bu bize yeter  :love9: :opucuk:



ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

AHMET TAHA, ESEN, YUNUS EMRE, ARMİŞKONUN ZEYNOSU, ÖZGÜLÜMÜN DURUSU VE İSMİNİ TAKİP ETTİĞİM KADARIYLA HATIRLAYAMADIĞIM GÜZEL YAZ BEBEKLERİ DOĞUM GÜNLERİNİZ KUTLU OLSUN ALLAH SİZLERİ AİLENİZE BAĞIŞLASIN, SAĞLIKLI NİCE MUTLU YILLARA KUZUCUKLARIMMMM.. :flowers:  :flowers:


GÜZEL PAŞAM AYBERKİM YAKIŞIKLI DAMADIMM

DOĞUMUNDAN BİR KAÇ AY SONRA TANIDIK SENİ, ÖYLE TATLI GÜZEL BİR BEBEKTİNKİ KOKUNN TAA BURALARA GELİYODU, (HALA TATLISIN AMA ARTIK BEBEK DİİLSİNN YAKIŞIKLI PAŞA :) )İŞTE SENDE BENİM YAVRUM GİBİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE BÜYÜDÜNN, ANNEN ÇOK İYİ BİR İNSAN, SENİ VE ANNENİ ÇOK SEVİYORUM HERGÜN SAYFANIZI AÇIP SENİ TAKİP EDİYORUM ADIMLARIN DİŞLERİN İLKLERİN, AMA NE OLDUYSA ANNEN VE ŞU SEVDALİNKA VEDA ETTİKTEN SONRA BENDE Bİ UZAKLAŞIVERDİM BURALARDAN, BİDE ÜSTÜNE YOĞUNLUKLAR TAŞINMA TELAŞI YERLEŞME DERKEN HİÇ YAZAMAZ OLDUM AMA 27 HAZİRAN HEP AKLIMDAYDI ÇÜNKÜ HER AYIN YİRMİ YEDİSİNDE SENİN ŞU GÜZEL ORGANİZATÖR ANNEN HOŞ PLANLAR YAPARDI, ŞİMDİ İSE TAM BİR YIL  OLDU DOĞUM GÜNÜ SÜSLERİN HARİKA İNŞ PARTİ RESİMLERİNİDE SİTEYE EKLER ANNİŞKOONN, ONLARIDA GÖRÜRÜM HELE Bİ EKLEMESİN  :caca: GÜZEL KUZUM AYBERK İYİKİ DOĞDUN İYİKİ SENİ TANIDIK, ALLAH SANA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN AİLENLE ANNECİN VE BABACINLA BİR ÖMÜÜÜRRR MUTLU OLASIN YÜZÜNDEN GÜLÜCÜKLER EKSİK OLMASIN

SENİ ÇOK SEVEN
SELİN & NAZ


En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

-Butterfly-

Tatli Selinim, guzel dunusumm benimmm  :love9:


Nasil duygulandirdin beni varyaa, anlatamam sana..  Canimsin sen benim, biz sayfamiza veda ettik , ama size veda etmeyiz .. Ben bu forumdan cok guzel , cok ozel insanlarla tanistim ve onlari gercekten birer birer kalbimden bir yer verdim. Sen oyle temiz kalpli, oyle guzel bir yurege sahipsin ki,  seni ancak taniyan  bilir. Allah'tan ben senin o guzel yuregini gormusum, zaten insanlarin kabinin aynasi yuzudur . Tum guzel temenilerin icin cok ama coook tesekkurler  birtanem.. Ayrica seninle hic karsilasamiyroduk,  yoksa ben sana ne resimler yollarim.. Ama  spaces'e yukledim tum resimlerimizi. Zaten  forumda gormesende ,  birgun sonrasi  oradan gorursun  ;)


Bizde sizi cok sevioyoruzzzz, hemde coookk  :opucuk: :love9:



nisan

           

   





MELEK OĞLUŞUMM AYBERK  :love9: KALBİN HANGİ GÜZEL ŞEY İÇİN ÇARPIYORSA HER DOĞAN GÜNEŞ SANA ONU GETİRSİN. DOĞAN HER GÜZEL GÜN SENİN İÇİN DOĞSUN. DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN...ŞANSIN BAHTIN HEP AÇIK OLSUN GÜL YÜZÜN HİÇ SOLMASIN HEP GÜLSÜN GÜLÜNCE GÖZLERİNİN İÇİ GÜLSÜN...NİCE NİCE SAĞLIKLI MUTLU BİR ÖMÜR DİLEĞİYLE...ALLAH SEVDİKLERİNDEN AYIRMASIN  :amin: SİZLERİ ÇOOOKK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ...  :love9:  :love9:  :love9:  :love9:  :love9:  :love9:  :love9:  :love9:  :love9:  :love9:  :love9:  :love9:

PAŞAMM TEYZEN SENİ ÇOOOKKK SEVİYOOOOOOORRRRRRR....  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :love7:

BUSEMM GÜZEL TATLI ARKADAŞIM SENİ DE ÇOOOOOKK SEVİYOOOOORRRRRUUUUMMMM....PAŞA OĞLUMUN DÜNYALAR GÜZELİ ANNESİ... KENDİNLE NE KADAR GURUR DUYSAN AZDIR SEN TÜM GÜZELLİKLERİ FAZLASIYLA HAK EDİYORSUN... SEN SÜPEEEEEERRRRRR BİR ANNESİNN...EMİNİM AYBERK'İN DE AKLI ERDİĞİNDE SENLE GURUR DUYACAK BENİM MELEK GİBİ SEVGİ DOLU KOCAMAN YÜREKLİ ANNEM VAR DİYECEK...  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :love9:








nisan









         



AYBERK PAŞAM BUNLARDA SENİN İÇİİİNNN...  :love7:



ARMAĞAN

SELOCUM CANIM ARKADAŞIM. DOĞUMGÜNÜMÜZÜ KUTLADIĞIN İÇİN KENDİ ADIMADA TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİM, CANIMSIN. NAZIMI VE SENİ EN KOCAMANINDAN ÖPÜYORUM.  :opucuk: :opucuk:

BANU

İYİ Kİ DOĞDUN AYBERKMUTLU YILLAR SANA


YENİ YAŞIN TÜM GÜZELLİKLERİDE BERABER GETİRSİN  İNŞALLAH ANNEN VE BABANLA SAĞLIKLI UZUN BİR ÖMÜR YAŞARSIN  :occasion16: