emzirirken doğum kontrol hapı kullanmak(bebeğim 15 aylık)

Başlatan Dilek&Yusuf, 23 Kasım , 2011, 19:52:50

« önceki - sonraki »

Dilek&Yusuf

Hem daha güvenli olur hemde adet düzensizliğime iyi gelir dedim ama bebeğime zararlı olur mu acaba yada bana zararı olur mu kullanan varmı yada bilgisi olan?

✿sweet_sweet✿

BEN SANA HEMEN YAZAYIM BU KONUDA TECRUBELIYIMM..

BEN OGLUMU EMZIRIRKEN DOGUM HAPI KULLANIYORDUM ANCAK ONEMLI BIR AYRINTI YAZIYORUM DOKTORUNA BU SEKILDE SOYLERSIN.. ANNE SUTUNE GECMEYEN DOGUM KONTROL HAPLARI VAR HICBIR SEKILDE SUTE GECMIYOR ONDAN KULLANMAN GEREKIYOR  :icon_thumright: DOKTORUNADA BU SEKILDE BELIRTEBILIRSIN..  BEBEGINE HICBIR ZARARI OLMUYOR SUTE KARISMADIGI ICIN..

✿sweet_sweet✿

BEN USADA YASIYORUM BU SEKILDE ILACLAR RECETELI SATILIYOR.. ALMANYADAKI BI ARKADASIMDA EMZIRIRKEN KULLANDI AVRUPADADA BU SEKILDE BILDIGIM KADARIYLA..  ANCAK TURKIYEDE BOYLE TUR HAP VARMI BILEMIYORUM.. DOKTORUNA DANISIRSIN CANIM MUTLAKA..  :opucuk:

Demet_dk


Dilek&Yusuf

çok teşekkür ederm arkadaşlar yasmin kullanıyorum yeni başladm daha inş geçmez.kilo yapıyor mu öyle diyorlar ama


Dilek&Yusuf

bi sorum daha olacaktı arkadaşlar adetmn 2 günü başladm 5 gündür kullanıyorum ne zaman etkisini gösterir korunmaya devam etmeli miyiz

tulayysl

arkadaslar haplar kilo yapıyor. ve kullandıgınız ilk ay ayrıca başka bir yöntemle de korunmaznız lazım. ilk ay koruyuculuk tam oluşmuyor