kucagım boş kaldı...

Başlatan ___kıymık___, 22 Kasım , 2011, 22:05:05

« önceki - sonraki »

kelebegimm

canim allah sabir versin bu durumda ne denirki cok uzuldumm ama ins. rabbim ardindan hemen sevindirir sizi tekrar.... ins. tekrar hamile kalirsin saglikla kucagina alirsin :amin: :amin: :amin: :amin: Rabbim yardimcin olsun imtihan  dunyasindayiz ben 3 aylik bebegimi alirdim cok aci cekdim sen 8 aylik bebegini alamadin kucagina cok zor ama rabbim dayanma gucu veriyo acin hafiflio zamanla yeni yeni umutlar doguyo icinde ins. sende cok cabuk atlatirsin bu durumu  :amin: :amin:


]

Ya-semin

Allah sabırlar versin canım, inşallah Rabbim yeniden vereceği bir evladın mutluluğuyla, bu acını unutturur :amin: ne desem boş biliyorum, seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de acım daha çok yeni... Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun  :amin:
Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline dönürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir. Mevlana

BLue_NiGht

Allah yardımcın olsun sabır versin inş.

Balböceği

Basin sagolsun bitanem, ozeline yazdim ama burdanda dile getireyim  :y25:
Ne kadar uzulsende ne kadar uzulsekte rabbim'den geldi ona gitti  :y25:
seni ahirette bekleyen bi yavrun var artik, doktorlar alalim dediler sen ne olursa olsun doguracam dedin
sabrinla dogurdun .. bu dunyayi degil oteki dunyayi kazandin insallah  :opucuk:
Aglama, uzme kendini allah ogluna hayirli uzun omurler versin  :amin:

xxcansuxx

canım ya başın sağolsun çok üzücü bir durum rabbim sabır versin ama sen bunun mükafatını en iyi şekilde alacaksın inanıyorum buna  :amin: :amin: sen kalbi atan canlıya, yavruna kıyamayıp sabırla ona sahip çıktın... başında buna onay verseydin hep acaba mı diyecektin üzülecektin birde imtihan dünyası... cümlelerimi toparlayamıyorum  :y25: :y25:  şimdi sabır sınavındasın ve bunu da kazanacağına eminim güçlüsündür sen  :opucuk:

rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin tekrardan  :amin: :amin:


destina06


rusta

canm bende çok merak ediyordum seni..başın sağ olsun :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: ..rabbim sabırlar versin..ne diyeceğimi bilemiyorum inşllh bir an  önce toprlanırsn..allahm kimseyi evlat acısıyla sınamasn çok acı..hayrlısıyla yeniden nasip etsin allahm  :amin:

✿sweet_sweet✿

___kıymık___

ONCELIKLE COKK COK UZULDUGUMU BELIRTEYIM YANI ASLINDA NE DIYECEGIMI BILEMIYORUM SANIRIM ARADAN 1 AY KADAR GECMIS BU OLAYI YASIYALI  :-[ :-[ :-[ ICIM PARCALANDI DESEM YERIDIR..

RABBIM SANA GUC KUVVET VERSIN.. .. SEN KULLUK GOREVINI YERINE GETIRMISSIN, ALDIRMAMISSIN BEKLEMEYI TERCIH ETMISSIN, HERSEYDE VARDIR HAYIR, RABIM VAKTI ZAMANI GELDIGINDE SANA SAGLIKLI BIR BEBEK NASIP ETSIN INSALLAHH  :amin: :amin: :amin:

SANA SUNU DEMEDEN GECEMEYECEGIM.. SENIN YAPTIGIN BU INSANLIK VE OZVERIYI DUNYADA AZ SAYIDA INSAN YAPAR, HERSEYI GOZE ALARAK BUYUK BIR FEDAKARLIK YAPMISSIN..

VE BUNCA ZORLUGA KATLANDIGIN ICIN, ILERDE INANIYORUMKI HARIKA BIR ANNE OLACAKSIN  :amin: 

TEKRARDAN COK COK GECMIS OLSUN.. ARTIK DUSUNMEMEYE CALIS, GEREKIRSE BU KONUYU SILERSIN BURADAN HANI BAKTIKCA OKUDUKCA UZULMEYIP HATIRLAMAMAN ICIN..  :opucuk:

suzannn


Lă_Tăhzen!

ÇOKK ZOR BİR DURUMM İMTİHANLARIN EN BUYUGU EVLAT ACISI  :sad1:

NEDESEM BOS RABBİM SABIRLAR VERSIN ŞEFAATCİNİZ OLSUN MELEĞİN

--elif--

RABBİM SABIR VERSİN ÇOK AĞIR BİR İMTİHAN
KADIRAMAYACAĞIMIZ ŞEYLER YAŞATMASIN BİZE  :amin:
RABBİM KİMSELERİN KUCAĞINI BOŞ KOYMASIN  :amin:

DoctorGunel

canim cok zor bidurum,RABBIM sabr versin sana...cok uzuldum...
RABBIM BEBEGIM SANA EMANET...

kuzucuk

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM :honk:  :honk:  :'(  SEN EN DOĞRUSUNU YAPMIŞSIN HER ŞEY ALLAH'TAN İNŞALLAH MELEĞİN CENNETTE ANNESİNE ŞEFAATÇİ OLACAK  :amin:  :amin:  :amin: RABBİM EN KISA SÜREDE KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH CANIM.. :amin:  :amin:  :amin:

HASRET!M S@N@

rabbim sabrını bol bol versin inş acını hafifletsin  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: cok zor bir sınav güzel allahım mükafatını sana kat kat vertsin gercekten herkes yapamaz senin yaptıgını

denizce:)

allahım sabır versin başın sağolsun okuyunca okadar üzüldüm anlatamam :crybaby2:allah sabır ve dayanma gücü versin :amin: